Reklama

Reklama

Film V lepší společnosti byl inspirován nejznámějším nevyřešeným případem pohřešované osoby v newyorské historii. Je to příběh lásky i záhadné vraždy, jež se odehrála v osmdesátých letech na pozadí mocné dynastie obchodující s nemovitostmi. Tento psychologický thriller, jež produkoval a natočil Andrew Jarecki, byl inspirován zmizením Kathie McCormack, manželky dědice impéria s nemovitostmi, Roberta Dursta. Kathie v roce 1982 záhadně zmizela a nikdy ji nenašli. Pan Durst byl podezřelý z její vraždy, ovšem před soudem nikdy nestanul. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (148)

adriane9 

všechny recenze uživatele

To je tak když se ve filmu sejde v hlavních rolích pro mě jeden výborný a druhý tragický herec. Já tu Dunst prostě nemůžu takže jsem silně v rozpacích, protože Gosling je top herec a tahle role mu sedla, jeho psychopatické oči byly docela pravdivé a scéna kdy tahá Dunst za vlasy mě dojala ačkoliv v jiném smyslu než bylo míněno :)..Ale zpět k ději, takže slušně natočený snímek dle skutečné události, reálně ztvárněno to, co je v dnešním světě téměř běžné.. že magoři ze všeho vyjdou bez viny. // a upřímně.. budiž ti lehká zem skutečná Kathie.. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Dvě třetiny filmu jsou skvělým thrillerem a je zajímavé vidět Goslinga v záporné roli narušeného milionáře. Nicméně poslední třetina je jak vystřižená z jiného filmu. Tentokrát ale nejde vinit scénáristu z příliš bujné fantazie, jako spíš příběh samotný, který se skutečně stal. Přesto myslím, že by udělali líp, kdyby tam tu poslední část nedávali, protože docela zásadně kazí dojem z celého filmu. Tak jako tak ale nemůžu přehlédnout dobré herecké výkony a zmiňované 2/3 filmu. 7/10 ()

Reklama

jefff 

všechny recenze uživatele

Velmi zdařilé zpracování jednoho podivného příběhu. Spoiler: Zajímalo by mě jen, co na tenhle film řekne dosud žijící Marks, který ač nebyl oficiálně obviněn, tak je ve filmu jasně vinnen. Konec spoileru. Ryan Gosling je fakt hodně zvláštní herec, postavy sociopatů zvládá opravdu na jedničku a i zde tomu není jinak. Kirsten taktéž výborná a dokonce i samotný Langella budí respekt. Za mě čtyři hvězdy neb jsem od filmu nemohl odtrhnou oči a napjatě jsem očekával finále, které sice nebylo úpně strhující, ale nedá se říct, že by zklamalo, spíše solidní nadprůměr. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Film, který neví, čím chce být. Mohl oslnit jako slušný dramatický příběh, mohl zaujmout jako povedený mysteriózní snímek, a nebo se pokusit drnkat na napnuté nervy jako solidní thriller... Jenomže přišli pejsek s kočičkou a řekli si, že zkusí všechno smíchat dohromady. A tuhle pohádku známe všichni moc dobře. První hodinka je ve společnosti Dunstové (KONEČNĚ ukázala prsa :-), dívčina!) a Goslinga příjemnou podívanou, jenomže pak se v dálce ozvou první tóny znělky Akt X a "příběh" jde do kopru, stejně jako atmosféra. A podle skutečné události? Pche, věčná škoda... Díval jsem se kvůli hercům, nic jsem nečekal, a stejně to ještě teď nepobírám, jak mě to ke konci rozhodilo - vždyť romantické drama o nemocném člověku lze natočit i bez prvků tajemna a vykonstruovaného napětí! Ale i tak obstojné tři hvězdy. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film som si zámerne pozrel až po seriáli z roku 2015, ktorý je všade tak prudko hore hodnotený. Mne sa nepáčil veľmi ani ten a tento film ešte menej. Ryan Gosling je jediné, čo to nejako ťahá, má výborné masky a dobrý herecký prejav. Film nie je dobrou kriminálkou, zameriava sa skôr na zobrazenie Dursta ako šialenca, človeka, ktorý to zjavne nemá v poriadku. Tým príbeh nikam veľmi nesmeruje, je pomalý a mňa nudil. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (8)

Související novinky

Zachraňte agenta Ryana!

Zachraňte agenta Ryana!

29.01.2008

Tak zní nařízení studia Paramount, které se rozhodlo vzkřísit sérii špionážních thrillerů inspirovaných bestsellery Toma Clancyho. Není se čemu divit. Agent Jack Ryan se dočkal solidního komerčního… (více)

Reklama

Reklama