Critters 3

Kriteri 3

Horor / Sci-Fi

USA, 1991, 86 min

• Radyo

Tady už se vaří jen z vodních par, což znamená, že úroveň poklesla asi tak o 250 % oproti prvnímu dílu.(26.7.2002)

Tady ukrutně vítězí má infantilní stránka a slabost pro tyhle ježaté sviňuchy, protože já se výborně bavím i u trojku. My guilty pleasure;)(15.11.2006)

• Djkoma

Třetí díl o potvorách co by měli být rádi, že měli šanci na jeden díl...(28.7.2004)

• Renton

Scénář: David J. Schow(27.3.2005)

Jošťomijej Jeonajdíšek - koukala jsem na to v dětství a kouknu kdykoli ráda i teď.(15.11.2006)

• tron

„Poď mi skontrolovať telefón, zlatko.“ – „Prepáč, zabudla som si mikroskop.“ Mnohí mladí americkí herci začínajú v lacných krvákoch a Leonardo DiCaprio, vtedy sedemnásťročný, nie je výnimkou. Avšak KRITERI 3 mu zďaleka nevyšli tak, ako Deppovi NOČNÁ MORA NA ULICI ELM a Baconovi PIATOK TRINÁSTEHO. Zo starých postáv sa mihne len pojašený Charlie (aj to iba na začiatku a na konci) a celý scenár pozostáva prakticky z toho, že hŕstka s prepáčením debilných postáv bojuje s niekoľkými Kritermi v prosím pekne dvojposchodovom činžiaku. Ten sa nachádza v alternatívnom vesmíre, pretože z neho neexistuje východ, v blízkosti kilometra nikto nevenčí psa a z diaľky nie je cítiť požiar, ktorý pohlcuje odspodu čoraz väčšiu časť budovy. Tým zďaleka najlepším na nudnej a nevydarenej trojke, najslabšej časti série, sú paradoxne záverečné titulky. Našťastie mali tvorcovia dostatok seba reflexie a stvorili iba rozumnú hodinu a sedemnásť minút. Viac v mojej recenzii na Studna.net: http://www.studna.net/reviews/1004/(8.2.2009)

• movie

Tak tohle je hodně špatný.DiCaprio je coby malej harant k nekoukání a scénář je brak na druhou!Jednička a pro mě velmi dorbá dvojka opět nepřekonána!(8.9.2002)

Poslední díl, kterej je ještě koukatelnej a hlavně, ač je to horor, tak super zábavnej, obzvlášť, když se mlátí a zabíjí Critters. Nicméně už je na tom dost znát, že je to třetí díl a téma je dost vyždímaný a bohužel to taky nemá žádnýho pořádnýho hlavního hrdinu, ale za to docela potěší strašně mladej DiCaprio a další víc méně známý herci(29.6.2007)

• Le_Chuck

Najviac som sa pri filme zľakol, keď na začiatku vyskočil nejaký schovaný týpek s pod lístia a vtedy pomaly zaspávajúcu rodinku zobudila moja teta ktorá naskočila aj s celou pohovkou a s brutálne pisklavým krikom sa snažila nahmatať ovladač a prepnúť. Nakoniec som to dopozeral sám (a už som sa tak nezľakol).(15.6.2005)

• MM_Ramone

Tretia časť "Critters" nielenže postráda príjemnú vidiecku atmosféru Grove´s Bendu a tiež prítomnosť Lovcov, ale hlavne tomu chýba aura prvých dvoch dielov. Tým, že sa critters presunuli do mestského námojného domu hodne utrpeli. Vo filme je ich poskromne a pôsobia ťarbavým dojmom. Celé to už skĺzlo do, pre mňa nie moc zaujímavej, recesistickej polohy. Zaujímavosťou je prítomnosť 17-ročného Leonarda DiCapria. Nečakajte však od neho herecký výkon, aký sa mu podaril v Titanicu. Critters 3 nie je vyložene prepadákovým pokračovaním série, ale oproti svojim dvom predchodcom ide jeho kvalita o triedu nižšie. **(28.1.2008)

Do třetice všech… na kriťoušovské ene-bene natíračce až bodliny lítaj, jak si to ti chlupáči užívaj. Utrápené nájemnictvo(svině majitel už bouchá na dveře z výpovědí) se jen diví…pak zdrhají, aby se posléze ťukli do lebzy s uvědoměním, že: snesitelnější je podržet hordě žravejch zvesmírusevzali, než se přifařit mezi houmles-papas držkojedy, tahat se o okoralou pizzu, popíjet chcankózní destiláty a pořádat tiskovky za sychravého vánku u podmostního sajrajt hřejivého penziónku. Nemrač se tedy a jdi do toho!!(26.10.2010)

• petero

V Critters vesmírne príšerky terorizovali jednu farmu s rodinou. V dvojke terorizovali už celé mestečko. Tak by sa patrilo aby v štvorke robili bordel po celom veľkom meste. Bohužiaľ. Critters 3 je debilné pokračovanie ktoré je tak nudné že som ho skoro nebol schopný dopozerať. Scenár je žalostný – obyvatelia paneláku sa z neho nevedia dostať. A pozerať sa na Criterov ako robia bordel v kuchyni nie je vôbec zábavné. Na vesmírnych lovcov sa zabudlo a tým pádom skončila všetká sranda. Čo je však najhoršie že to končí ešte aj: To by continued... Jedine v tomto filme môžete vidieť padať výťah smerom hore!(9.11.2007)

• Legas

Nastavovaná kaše, ale stále pár vtipných momentů a mladičký DiCaprio pro dámy.(1.4.2003)

Po prvních skvělých dvou dílů se trojka usadila v činžáku s typyckou standartní půlou jak to u takovejch B filmů ve své doby bylo,ale pak to nějak zůstává. Leonardo je debil a né herec,ale měl alespoň šanci hrát v něčem dobrém. Celý film je jen utíkání před příšerkamy a jejich likvidací. Ale to,že film dělala ženská je vydařený.(23.5.2006)

Po prisernem druhem dile docela povedene pokracovani.(18.4.2008)

Dech beroucí nuda zajímavá hereckou příležitostí uhrovitého Leonarda DiCapria. DiCapriův pravý Počátek. Nostalgie ale prýští z každého okénka filmu. Nemohu jinak, než za čtyři.(5.11.2011)

• balba

Škoda opravdu je tento díl dosti špatný.Čekala jsem něco jiného , ale nějak se to nepovedlo.Nejspíše to dali špatnému režisérovi.(15.2.2007)

• Duke90

Tak tohle uz bylo naprosto zbytecne...(1.10.2009)

• joehot

Od odpadu zachránil malý Leo :D(31.3.2009)

• mr.kliky

Jednu hvězdičku dávám za hlášku "Babka vaří alieny!",která ani nebyla ve filmu...(2.8.2007)

<< předchozí 1 2 3 4