Reklama

Reklama

Sexy horor plný drsného humoru vypráví o Jennifer, středoškolské studentce z malého města, která se z obyčejné mrchy proměnila v mrchu neobyčejnou. Její představitelka, Megan Fox (hvězda obou Transformerů), v něm názorně předvádí, jak se chová holka, která je vražedně krásná. Jennifer a Needy (Amanda Seyfried) bývaly nejlepší kámošky, jenže jak šel čas, začaly se jedna od druhé čím dál víc lišit. Z Jennifer vykvetla sebejistá sexbomba, které je všude plno, zatímco z Needy se stala nevýrazná a neprůbojná dívka, které byste si nevšimli, ani kdybyste do ní vrazili. Jejich čím dál komplikovanější vztah získá novou dimenzi, když společně vyrazí na koncert rockové skupiny, jejíž duší je charismatický zpěvák Nikolai (Adam Brody). Popové hvězdičky bohužel mívají nejrůznější úchylné libůstky, což potvrzuje i Nikolai, jenž ujíždí na satanských praktikách. Aby zajistil své kapele úspěch v drsném světě showbusinessu, rozhodne se vyzkoušet krvavý rituál, jehož hlavní ingrediencí má být čistá panna. Jennifer jí sice už dávno není, ale pokud jí tahle malá lež pomůže dostat se blíž k Nikolaiovi, proč se za ni nevydávat. Bohužel Nikolai nechce pannu do postele, ale na hraní. Na krvavé hraní. Rituál tragicky selže a nejvíc to odskáče právě Jennifer, když se z okouzlující, arogantní a nafoukané "školní ďáblice", jíž neodolá žádný mladík, promění ve skutečného ďábla. Hoši, kteří by pro její sexy tělo udělali cokoliv, teď zažívají odvrácenou, děsivou stránku jejího neutuchajícího chtíče, jenž je doslova vražedný. A na její bývalé nejlepší kamarádce Needy zůstává, aby vystoupila z jejího stínu a pokusila se zachránit zbytek mužské populace v jejich donedávna tak klidném městečku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (650)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Dve drsné dámy Hollywoodu (boxerka a striptérka) sa rozhodli, že budú popovo vtipné a úprimné mentorky (ideálne vrámci jedného záberu). Čo je zaručený repelent ľubovoľného (v tomto prípade kráľovsky jalového scénara). Prázdne ako Homerove brucho, mordy off screen a Emo chlapci môžu vytiahnúť žiletky a začat šúchať zápalku. Prepadák. 40% ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Nečakal som od tohto filmu veľa, ale aj tak ma dokázal sklamať.. a to je už čo povedať. Ani neviem kde bola väčšia chyba, či v slabej réžií, alebo síce dialógmi slušnom, ale ničím zaujímavom scenári. Niečo podobné a lepšie sme už mali možnosť vidieť a Jennifer's Body si bral od daného filmu dosť veľa. Tým filmom je kanadský vlkodlačí kúsok Ginger Snaps(Moja sestra vlkodlak). Nechápem ako sa oscarová scenáristka Diablo Cody(ktorú pre jej Juno milujem) mohla uspokojiť s tým, že do scenáru zahrnie trefné hlášky a... a nič viac. To hlavné, t.j. dej či akási okorenitosť jednoduchého deju tam chýbala. Jednoduchý dej pochovala už úvodná scéna v psychiatrickej liečebni, pretože každému vnímavejšiemu prišlo, akým smerom sa filmu bude uberať a čo môžeme na konci očakávať... a na moje (ne)počudovanie sa tak do bodky stalo(bez akéhokoľvek prekvapenia). Podobnosť so spomínaným filmom Ginger Snaps je viac než viditeľná v nejednej scéne a i keď Jennifer's Body má v zálohe Megan Fox, stále prehráva a to nie len o kozy. Sexappeal samotnej Jennifer resp. Megan Fox je nevyužitý a tak je tu zbytočne zahodený ďalší hlavný pilier filmu. Keď teraz tak nad filmom rozmýšľam, uvedomujem si, že Diablo sa ozaj snažila urobiť z b-éčkového námetu čosi viacej(to zahrávanie so žánrovými klišé bolo fajn), no režisérka Karyn Kusama to nezvládla pretaviť do takej podoby akúsi Diablo asi predstavovala. PS: Za zmienku stojí asi len lesbicko-bozkávacia scéna s Megan Fox a Amandou Seyfried. Všetko ostatné je len priemer. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zase stížnosti, že slečna Fox ukázala holé jen záda. Čekali jste snad detail na Krytonovu tříselnou zásuvku..? Hell is a teenage girl aneb pokud se hodláte muchlat se školní kráskou, pozor na její posedlost démonem - to pak vykusování nabírá zcela jiných rozměrů. Svižné dialogy matičky Juno oprášily mé znalosti středoškolského slangu, nicméně nenápaditá režie K.Kusama jejich sílu nejen že nevyužije, ale i dokonale otupí - to pak Stmívání pro chlapce nezachrání ani žhavý lesbický polibek. Vždyť i Cival píše, že byl více vzrušen dvojkou Transformerů! Teď akorát nevím, jestli myslel rozkošné tělo Lištičky bez talentu a nebo Bumblebeeho chromované ústí výfuku.. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Diablo Cody dokáže klasické schéma vyvražďovacího hororu ozvláštnit spoustou báječně drzých hlášek a strastmi dívčího dospívání, bohužel příběh samotný je příliš průhledný a nedočkáme se žádného překvapení, takže v druhé polovině film trochu stagnuje a dochází mu úvodní svěžest. Megan Fox je v titulní roli přesně taková, jakou byste ji podle plakátů čekali (takže hodně, hodně sexy), ale já mám už od Mamma Mia slabost pro velké oči Amandy Seyfried (když si sundá ty hrozné brýle). 70% P.S. Jinak fakt nechápu, že film tak krutě propadl. Kde udělali soudruzi z USA chybu? ()

obitus odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou filmy zajímavé a filmy, které se snaží zajímavě vypadat, ačkoli jsou úplně o hovně. Jennifer's Body zoufale touží být tím prvním případem, ale bohužel je jen jedním velkým smradlavým.... Tvůrci se snaží být cool, ale co je to platné, když nemají příběh ani herce o které by se mohli opřít. Celé je to takový nepříjemný pokus o moderní horror/komedii, který je mi tak nesympatický, že to skoro až fyzicky bolí. Silně nedoporučuji žádnému pravověrnému fandovi nad 25 let. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (15)

  • V rámci přípravy na roli Jennifer nevycházela Megan Fox příliš na slunce. (Geriel)
  • Pro roli hudebníka Nikolaie byly zvažováni Peter Wentz a Joel Madden. (TomikZlesa)

Související novinky

Playboy podle Diablo Cody?

Playboy podle Diablo Cody?

29.09.2009

Za svůj první scénář dostala Oscara. Kromě toho byla Juno solidní hit, takže to vypadalo, že před Diablo Cody leží dálnice ke slávě. Poté, co „hororová satira“ Bacha, kouše! v zámořských kinech v… (více)

Krásky v plném nasazení

Krásky v plném nasazení

28.09.2008

Keira Knightley, Scarlett Johansson, Megan Fox a Rachel McAdams vám zpříjemní neděli. Bohužel, pouze v tomto novinkovém souhrnu, který rozebírá jejich nové projekty. ;-) Keira se ne a ne odlepit od… (více)

Reklama

Reklama