Reklama

Reklama

Zombie zaútočily na letiště v Harvardville a uvrhly ho v chaos. Leon S. Kennedy a Claire Redfieldová, kteří před sedmi lety během tragédie v Raccoon City bojovali proti zločinné společnosti Umbrella, jsou zpátky. Podobně jako v předchozích snímcích série Resident Evil, i nyní jsou připraveni utkat se se zlem. Jejich protivníkem je tentokrát ničemný válečník, který poté, co přišel o celou rodinu v Raccoon City, touží po odplatě. Smrtelný G-Virus se začíná šířit a nová zmutovaná monstra se pouští do zběsilého řádění. Dokáže Claire s Leonem zastavit virus dřív, než se bude historie znovu opakovat? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (261)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Sice animovany, ale už jenom kvuli tomu je to lepši, než hrany. Za prvé si to drží vzhled hry (kterou jsem sice nikdy nehrál) a myslim, že atmosféra je fakt pomalu lepší, než ve všech hranejch dílech Resident Evilu dohromady. Leon je sice moc velkej manekýn, ženský jsou skoro stejný a příběh mi místama přišel jako že mi něco uniklo, ale to možná taky proto, že jsem u toho dělal aji něco jinýho. Monstra a akce, obojí bylo přehnaný, ale v animovaným to právě až tolik neva a nejsou aspoň poznat tragický digi efekty, který vídáme ve filmech... Z mé strany posilám plus. ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Zklamalo mě to. Politické pletky a motanice kolem nových postav měly být zkrácené na minimum a naopak situace jako např. vznik finálního bosse, měly být rozvedené pomaloučku polehoučku - tohle bylo moc hrr hrr. V herních sekvencích bylo mnohem více nápadů, tady už jakoby vyvařovali z vody. Přesto mi u některých scén naběhla příjemná husí kůže >tohle je ten pravý Resident evil< zvlášť, když hrála pravá "residentovská" hudba (a ne ty zvratky od Mansona) a Claire s Leonem potěšili (už proto, že RE2 je můj nejoblíbenější díl). A proč i přes zklamání dávám subjektivních pět hvězdiček? Abych ve svých hodnoceních udělal propastný rozdíl mezi těma třema blitkama s (WTF?) Alicí. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Parádní animovaný filmek doplňující herní sérii. Děj filmu se odehrává 7. let po událestech hry Resident Evil 2, kdy bylo město Raccoon City zlikvidováno atomovou bombou, aby se nerozšířil T-Virus, vyvinutý společností Umbrela. Umbrela díky tomuto incidentu zkrachovala a její místo zastoupila jiná společnost. V tomto filmu se setkáme se starými známými herní série, Claire a Leonem, kteří zde čelí nejen zombiím, ale i zrůdě zmutované po G-Viru. Filmek má pěknou vizuální stránu. Příběh i film celkově je dělaný pro fanoušky herní série a nemusí se tak líbit lidem, kteří hry neznají. Za mě 86% :) ()

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

Na filmovú sériu od Andersona to určite nemá, ale je to jeden z najlepších animovaných filmov. Som fanúšik hier Resident Evil a najobľúbenejšia postava je Claire Redfield, ktorú môžem tak ako v hernej verzií, tak aj v tej filmovej, či už je to tento animovaný snímok alebo Andersonova séria. A že som si Claire v tomto filme užil naozaj dosť, rovnako ako obrovské množstvo zombíkov. Myslím, že by som nebol jediný, kto by uvítal aj Resident Evil seriál, ale nie v kreslenej verzií, ale v presne takejto - animovanej. Príbeh fajn, hudba fajn, postavy fajn. 4* ()

predators 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha počítačových adaptací veleúspěšné hororové akce Resident Evil. Oproti herní předloze se co do audiovizuální stránky nic nezměnilo, což je pro mě spíše než chyba, zklamání. Při všech dnešních grafických vymoženostech jsem očekával mnohem více. Především neakční scény, mimika postav a některé jejich pohyby by snesli menší úpravy. Po příběhové stránce taky žádná slava. Z animáků patří tento k těm slabším... 35% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (7)

  • Jediný film série produkovaný firmou Capcom, ktorá je zároveň tvorcom aj hernej série "Resident Evil". Filmové adaptácie majú na svedomí produkčné firmy Screen Gems a Sony Pictures. (beso74)
  • Claire Refield, Leon Kennedy a Ingrid Hunnigan sú jediné postavy, ktoré sú v hre i vo filme nahovorené rovnakými hercami. (beso74)
  • Claire Redfieldová, jíž namluvila Alyson Court, si vezme deštník (anglicky umbrella), který má tutéž barevnou kombinaci jako logo společnosti Umbrella – předchůdce farmaceutické WilPharmy. (Benjamin-L)

Reklama

Reklama