Reklama

Reklama

Krvavý Valentýn

  • USA My Bloody Valentine (více)
Trailer 1

VOD (1)

Vinou Toma Hanningera, nezkušeného horníka, bylo v šachtě zavaleno a následně zemřelo pět lidí. Jediný, kdo tuto událost přežil, je Harry Warden, který se od této katastrofy nachází v komatu. Ale pozor! Je to právě on, kdo volá po odplatě! Přesně rok po tragédii, na den svatého Valentýna, ožije a brutálně zavraždí krumpáčem dvacetdva lidí. Nyní, deset let poté, se Tom Hanninger vrací zpět do rodného města. Stále ho ale pronásleduje černá můra a možná se ozývá i svědomí... Rád by se s tím vším vyrovnal a proto vyhledá svou bývalou přítelkyni Sarah, která je nyní provdána za jeho nejlepšího kamaráda Axela, šerifa města. Právě této noci se ale náhle začne vynořovat cosi z temné minulosti... Volné pokračování hororu z roku 1981. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (447)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Nový Valentýn má celkem prima nájezd v podobě hromadného masakru hned na začátku filmu..škoda, že je to jen příslib něčeho, čeho film nemůže (kvůli stupidnímu scénáři) dostát. Ano, gore je sice fajn...ale horší je to, že se v polovině člověk začne utápět v nudě a pak už sleduje jednu klišé scénu za druhou. Závěrečná pointa opravdu vyrazí dech....ne, kecám..je to asi tak originální jako když si k černému obleku vezmete bílé ponožky. Jediný důvod, proč ztrácet čas tímto filmem je 3D, které tu ovšem zas až tak moc neoslní. Za zmínku stojí jen ty opravdové 3D záběry, kterých je bohužel málo..nejvíc na mě zapůsobil letící krumpáč (viz trailer), míření brokárnou a potom bullet time. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

No tak jo: postavy se chovaly jak idioti, pár nelogičností až bilo do očí, některý záběry byly tak moc počítačový, až to hezký nebylo, klišé se tu taky našlo dost, a to v množství větším než malém. A postavy poměrně nesympatické - zvlášť Kerr Smith si zasloužil pořádnou nakládačku. Nemluvě o Deanu Winchesterovi, pořád jsem čekal, kde se vynoří Sam, stále mi to připomínalo Lovce duchů (i tím Acklesovým účesem, zřejmě se neumí česat jinak). Na druhou stranu: úvodní raketovej nástup a jatka v nemocnici, velmi zábavné vraždičky, příjemné nechutnosti, všechny ženské postavy byly pekelné kočky, děj pěkně odsýpal a Winchester je prostě charismatickej štramák. I ve srovnání s originálem jsem se zkrátka bavil - a přesně to od slasheru očekávám. A vraždící horník je vraždící horník. Divím se, že na ostravsku tenhle film není kultem. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Michael Wandmacher: 1. Buried Alive (Main Titles) ,2. Left For Dead ,3. Prodigal Son ,4. Human Pincushions ,5. Asphalt Pancake ,6. Evidence Of Bodies ,7. A Troubled Conversation ,8. Cage Match ,9. One Weird Place ,10. House Of Ill Repute ,11. Spoiled Chocolate ,12. Be Mine 4Ever ,13. Dental Work ,14. The Wind Up ,15. Triumvirate ,16. An Axe To Grind ,17. First Responder, ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Gratulujem, šerif. Robíte z nás dedinu dementov.“ – „Ale my SME dedina dementov.“ Pokiaľ sa dostanete k 3D verzii a niekto (DVD požičovňa, kino) vám k nej pribalí/požičia hnusné papierové 3D okuliare, budete mať z tohto podpriemerného slasheru predsa len o niečo lepší zážitok, ako v prípade, že sa dostanete k ne-3D-verzii. Môžete si totiž zo srandy dávať dole okuliare a pozorovať rozdiely medzi 3D verziou bez okuliarov (je to také... voľajaké... dajako rozmazané) a 3D verziou s 3D okuliarmi (výsledkom je relatívne zaujímavé... hm... „priestorové videnie“?). Ale ani tak nie je výsledok dobrý. Síce je prekvapivo o chlp lepší, ako mizerný kanadský originál z roku 1981 (MÔJ KRVAVÝ VALENTÍN/MY BLOODY VALENTINE), ale len o malý. Zo slabého originálu si pamätám len trápny kostým vraha a bomboniéry s vytrhnutými ľudskými srdcami. V čase jeho vzniku bolo verejným tajomstvom, že sa jedná o kópiu o rok staršieho PIATKU TRINÁSTEHO, ibaže tvorcovia vymenili piatok trinásteho za Valentína, mačetu za krompáč a lesný tábor za banícke mestečko. Remake je aspoň o štipku zábavnejší, lebo je hardcore. Nielenže vraždiace scény sú brutálne (čeľusť), ale sem-tam príde aj nejaká potešujúca prasačinka: v jednej vraždiacej scéne napríklad dve minúty pobehuje CHALANI ÚPLNE HOLÁ BABA SPREDU AJ ZOZADU! Kvalitný slasher ale vyzerá inak, zopár stoviek som ich videl a tento nie je ničím originálny. Viac v mojej recenzii na Recenzie.org: http://www.recenzie.org/slasher/306-krvavy-valentin-40- ()

petero 

všechny recenze uživatele

Kamera a dialógy ako z televíznej inscenácii, 3D dá presne spomenúť na 3D začiatkov 80tich rokov (drž hodnú chvíľu niečo pred kamerou nech si to 3D divák užije), k dobru slúži slušný rozjazd, no ani ten nezabráni nude v priebehu filmu, ktorému chýba čo i len priemerný scenár. Ešte že vrah s krompáčom si to každú chvíľu rúbe obeťami a jeho odhalenie je rovnako nepredvídateľné ako aj prekvapivé. Seriálový hrdina si tu renomé teda nezdvihol. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (14)

  • Když se Sarah (Jaime King) schovává v chatě před Tomem (Jensen Ackles), do chaty přes okno svítí sluneční světlo, přitom do chaty Sarah doběhla v noci. (t.mon)
  • Leták na zdi ukazuje, že Valentýn připadá na sobotu čtrnáctého. To by znamenalo, že předchozí den je pátek třináctého. (bestlama)

Související novinky

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (více)

Naštvaný řidič Nicolas Cage

Naštvaný řidič Nicolas Cage

01.09.2009

Skoro by to mohl být sequel k 60 sekundám. Nicolas Cage si v akčním filmu Drive Angry studia Nu Image/Millenium Films zahraje muže, jemuž tlupa motorizovaných padouchů zavraždí dceru a unese její… (více)

Horší než náckové...

Horší než náckové...

02.01.2009

...jsou pekelné mocnosti. Přesvědčí se o tom spojenecké komando, které se během 2. světové války vydá na záchrannou misi (možná najít nějakého Ryana), avšak nechtěně otevře bránu do Pekla a místo… (více)

Reklama

Reklama