Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V bývalém lihovaru hoří. Nejde o velký požár, zlikviduje ho syn muže, který měl objekt v pronájmu. Ke svému zděšení ale v ohni najde otcovo mrtvé tělo. Patologa při pitvě čeká ale překvapení - muž neuhořel, ale utopil se. V jeho krvi je také nalezen velký obsah alkoholu. Policisté prověřují, co se v lihovaru vlastně dělo. Lída nechce po rozvodu v Norsku chlapy chvíli ani vidět. Tomáš by si však o jejich vzájemných sympatiích rád promluvil. Lída to odmítá. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh začal slibně, poté ale myslím, že tvůrci trochu přestřelili. Ovšem policisté byli fajn a závěr přes svou zmatenost celkem ušel. Potěšilo mě, že i v menších rolích jsou známí herci, je to znát na celkovém obrazu epizody. A Hofmann je sympaťák. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vcelku pochopitelný případ s přestřelenou pointou. Aby osoba s takovým postavením vraždila je už přeci jen přitažené za vlasy. Ale nečekal jsem to, stejně jako tak dobré obsazení i vedlejších rolí. Mě z Uherského Hradiště potěšil právník Jožky Kubáníka, který hraje v místním Slováckém divadle. Tentokrát to bylo bez Stropnického i Adamovské, pracoval pouze tým kriminalistů. Průměr. ()

Zajímavosti (2)

  • Sídlo seriálové firmy „Česká vodka“ je ve skutečnosti areál Výzkumného ústavu vodohospodářského v pražské čtvrti Podbaba. (rakovnik)
  • Točilo se ve Vysočanech, Dejvicích a Hloubětíně. (sator)

Reklama

Reklama