Reklama

Reklama

Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané. (Magic Box)

Videa (17)

Trailer

Recenze (225)

Kryton 

všechny recenze uživatele

No né?! Co to?! Murphy není ve fekální komedii a ani nehraje celou rodinu? On tu dokonce dostane stromem přes hubu a bude většinou mlčet! Není to dobře pro všechny hatery?! .... Pokud odečtu hlavně tu velkou agitku na téma > najdi slunce v duši a buď hodný < , tak se Murphymu podařilo i slušně pobavit. Najednou je vidět, že huba nestačí. Musí si tak pomáhat mluvícími panenkami nebo gesty. Věřte, že těch 91 minut uteklo jako voda a nebyl jsem nasraný. Docela mě napadlo, jak bych se musel domluvit bez mluvení? ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Co když máme každý takový strom? - No to abych začal se slovy rozhodně šetřit. Tento film je do jistých mezí, ač se to nezdá - duchaplný. V první polovině je někdy až přehnaně, jak to říci, koňský. Proč koňský? Protože tu Murphy dělá samé koniny a ty vůbec nevycházejí, jenže ke konci se vše otočí a místo levného humoru postaveného na mimice hlavního protagonisty se nás snaží tvůrci rozesmutnit. Některé scény jsou skvělé. V paměti mi uvízla procházka na mole a po pláži, která je doprovázená příjemně zvolenou hudbou a dalo by se říci, že mi i hodně řekla, co se týče mojí duševní stránky. Tenhle povedeně nepovedený filmík bych zařadil někam do průměru a nemůžu se na něj v ničem zlobit, takže sympatické ***. - 5/10 - ()

Reklama

vander19 

všechny recenze uživatele

Pohodový film, ktorým som si vôbec nepokazil vianočný deň. Eddie Murphy je dobrý komik a hlavne jeho filmy zo začiatku kariéry som mal veľmi rád. Potom upadol do blbostí, ale týmto filmom ma opäť dokázal rozosmiať. Hlavne scéna z kavierne. Len neviem prečo tvorcovia viac nepoohlalili prečo práve jemu sa stalo to čo sa stalo. Rozmýšľal som, že keby dajako často klamal tak chápem. Tu trošku ostalo hluché miesto, ale film ma bavil. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Není to tak stupidní jako poslední Murphyho kousky, ale ani nic extra nenabízí, především málo zábavy (kdy naposled napsal Steve Koren něco dobrýho?). Pointa je podobná jako v Mrazíkovi – Murphymu se něco přihodí a musí přijít na to co má udělat, aby „kletbu“ zlomil. Trochu jako v Po čem ženy touží, ale tam bylo „kouzlo“ pozitivní a film vtipný. # příběh 5 | hudba 6 | humor 3 | akce 2 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

spitr 

všechny recenze uživatele

Mlčeti zlato, takže jenom krátce. Zajímavá komedie o cestě sebepoznání, přecházející v lehké drama v poslední třetině…. Velkou radost mám po dlouhé době z Eddieho a těch jeho nezapomenutelných gest, které mi opravdu chyběly, občas i hlášek: Jenom skočím k němu do Ašrámu a nacpu mu to do análu. Skvěle jsem se bavil, žádné zklamání se nekonalo. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)

Reklama

Reklama