Reklama

Reklama

Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané. (Magic Box)

Videa (17)

Trailer

Recenze (225)

spitr 

všechny recenze uživatele

Mlčeti zlato, takže jenom krátce. Zajímavá komedie o cestě sebepoznání, přecházející v lehké drama v poslední třetině…. Velkou radost mám po dlouhé době z Eddieho a těch jeho nezapomenutelných gest, které mi opravdu chyběly, občas i hlášek: Jenom skočím k němu do Ašrámu a nacpu mu to do análu. Skvěle jsem se bavil, žádné zklamání se nekonalo. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Eddie si přecejen v poslední době mírně polepšil, škoda že jen mírně. Tenhle materiál není nikterak trapnou záležitostí jak v poslední době několikrát bohužel zažil. Vlastně bych řekl že je to jeho za posledních 5 let nejlepší film. Příběh, kdy nejde o nic menšího než o napravení hříšníka, neoplývá sice zrovna kdovíjakou originalitou, ale třebaže Imagine That měl svého Thomase Hadena Churche, tady jsem si zase vychutnal každou minutu kdy se na plátně objevil Cliff Curtis. Trošku s rozpaky očekávám kdy padesátník Eddie přestane zdařile maskovat svůj věk a začne se převtělovat do starších rolí. Ve filmu, kde si nemůže dovolit více než 1000 slov, bohužel nepříjde ke slovu jeho pověstná vyřídilka. ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

S eddiem to už nejakú dobu ide do sračiek, takže možno tie 3 za katastrofálne očakávania, ale inak musím povedať, že to bol celkom príjemný podmaz, ktorý si nevyžadoval veľa pozornosti. Inak klasická šablóna filmov toho typu, čo tu môžu svietiť nanajvýš namodro, ale bez ktorých by bol svet oveľa smutnejším miestom k životu. PS: Nenápadný nerd Clark Duke sa mi pomaly začína javiť ako celkom zábavný komik! ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Pohodový film, ktorým som si vôbec nepokazil vianočný deň. Eddie Murphy je dobrý komik a hlavne jeho filmy zo začiatku kariéry som mal veľmi rád. Potom upadol do blbostí, ale týmto filmom ma opäť dokázal rozosmiať. Hlavne scéna z kavierne. Len neviem prečo tvorcovia viac nepoohlalili prečo práve jemu sa stalo to čo sa stalo. Rozmýšľal som, že keby dajako často klamal tak chápem. Tu trošku ostalo hluché miesto, ale film ma bavil. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se rozhodnout mezi 2 a 3*. Na jednu stranu, jak tu bylo často řečeno, po dlouhé době, kde se dá Eddie snést a nemáte chuť ho zabít. Pobavila jsem se alias i zasmála. Ale na druhou stranu to byla jen další braková komedie, omílající to samé dokolečka. Možná že mám tendenci dát 3*, protože to předčilo mé očekávání odpadu:D Prostě naposledy Murphy podle mě exceloval při dabování oslíka ve Shrekovi a to je smutné. P.S. Hlavně že dickhead je jedno slovo, tak proč nevyplýtvat dalších 20 na to, že se budu se stromem o tom hádat. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)

Reklama

Reklama