Reklama

Reklama

Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané. (Magic Box)

Videa (17)

Trailer

Recenze (225)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na Tisíc slov jsem se hodně těšil. Hlavně proto, že mám Eddieho rád a říkal jsem si, že tenhle film by mohl být trošičku solidnější, než jeho poslední kousky. Taky že je, není to úplně to pravý ořechový. Příběh je dost básničkovej. Celý to má hrozně zvláštní atmosféru. Jakmile ale Eddie přestane mluvit, začne film docela hezky gradovat a za závěr si ty tři hvězdy podle mě zaslouží. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemné prekvapenie.Dobrý nápad.Eddie bol výborný často som sa na ňom smial.Keď prišlo na tú emotívnu časť tak to malo silné ale aj fakt slabé chvíle.SPOILER:Keď už vyslovil tie posledné slová nemalo to žiadnu úroveň.Proste to len vyslovil a bolo.KONIEC SPOILERU.Ale ako v celku to bolo dobré pre mňa 4* a 70%. ()

Reklama

spitr 

všechny recenze uživatele

Mlčeti zlato, takže jenom krátce. Zajímavá komedie o cestě sebepoznání, přecházející v lehké drama v poslední třetině…. Velkou radost mám po dlouhé době z Eddieho a těch jeho nezapomenutelných gest, které mi opravdu chyběly, občas i hlášek: Jenom skočím k němu do Ašrámu a nacpu mu to do análu. Skvěle jsem se bavil, žádné zklamání se nekonalo. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

A do třetice film s Kerry Washington - akorát tady hraje jen vedlejší housle.. Eddie Murphy byl skvělý herec, bohužel se z něj stala ústřední postava rodinných dojemných sračkofilmů a Tisíc slov není výjimkou. Mizerná zápletka a nezajímavý vedlejší postavy filmu bohužel moc nepřidají, takže přivřu všechny oči co mám a dám tomu 2 hvězdičky asi jenom proto, že Imagine That bylo ještě o level horší. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Není to tak stupidní jako poslední Murphyho kousky, ale ani nic extra nenabízí, především málo zábavy (kdy naposled napsal Steve Koren něco dobrýho?). Pointa je podobná jako v Mrazíkovi – Murphymu se něco přihodí a musí přijít na to co má udělat, aby „kletbu“ zlomil. Trochu jako v Po čem ženy touží, ale tam bylo „kouzlo“ pozitivní a film vtipný. # příběh 5 | hudba 6 | humor 3 | akce 2 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)

Reklama

Reklama