Reklama

Reklama

Ve zpustlém Hollywoodském motelu došlo ke smutné události. Loutkoherečka a matka dvou malých dětí se předávkovala drogami a zemřela. Její děti vše viděly. Do péče je dostal zvrhlý strýc, který ale také záhy umírá. Nyní je dívce 18 let a bere svého mladšího bratra do Las Vegas, aby se mohl stát loutkohercem po vzoru matky. Berou sebou i hrůzostrašně vypadající loutku, která jim zůstala po matce. K jejich velkému překvapení loutka ožívá, a co víc – mluví za chlapce, který od matčiny smrti nemluví. Toto podivné trio spolu oslaví Halloween, který ale končí smrtí malého dítěte, z níž je obviněn němý bratr a následně je zavřen do ústavu. Po pár měsících jej ale sestra spolu s loutkou osvobodí a dávají se na útěk. Zdá se ale, že loutka začíná mít svou vlastní vůli a vraždění nebere konce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

HappySmile odpad!

všechny recenze uživatele

Teda vážně by mě zajímalo, na čem ti filmaři jeli... Tak absurdní a naivní film jsem asi ještě v životě neviděla. Natočen je stylem pro děti do 6 let, ale tématem (násilí, sexuální obsah) rozhodně pro děti není. On to vlastně ani není horor, jak je napsáno v popisku. Těch pár mrtvol, co se tu objeví, je v každém druhém filmu nebo seriálu a nic jako napětí, strach či nějaké brutální scény nečekejte, takže vážně nechápu, co se tím básník snažil říct... Vlastně jsem to celou dobu sledovala se zdviženým obočím a přemýšlela, jestli to myslí vážně nebo to byl jenom špatný vtip... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americký režisér Mark Jones má záľubu v točení nízkorozpočtových, béčkových horrorov o malých, skazených potvorách. V roku 1993 odštartoval svoju kariéru snímkom "Škriatok" (Leprechaun) o dva roky neskôr vznikol pod jeho taktovkou film "Rumplcimprcampr" (Rumpelstiltskin), no a v roku 2008 prišiel na rad titul "Vražedná bábka" (Triloquist). Ten som si práve teraz pozrel. Podobne ako v predchádzajúcich dvoch prípadoch to bolo hodne uletené. Bola to taká vcelku zábavná, oplzlá, drsná, bizarná, horrorová somarina. Pobavil som sa pri tom. ** ()

Reklama

destroy83 

všechny recenze uživatele

Tak popravdě nevím co si o tomhle kousku mám myslet. Po prvních pár minutách jsem byl rozhodnut film vypnout a poslat ho do odpadu, ale pak mě tenhle počin nečím zaujal. Sledujeme zde příběh dvou řádně vyšinutých sourozenců, kteří se po smrti matky a výchově perverzního strýčka vydávají na řádně krvavou cestu do Las Vegas, kde chtějí prorazit s břichomluveckým číslem se svou obživlou vraždící loutkou. Celý snímek je jeden velký úlet, dočkáme se krvavého orálu od loutky, věčně oplzlých keců od starší sestry, pár striptýzových čísel (jednou i za asistence dřevěného maniaka), tance dementního bratra na černoškou rapovou kapelu, vyšinutého únosu a finálního incestu. Triloquist osciluje mezi odpadem a čtyřmi hvězdami. Takže u mě za dvě hvězdy. ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

po hnusnych pisnickach v uvodnich peti minutach jsem zvedave vyckaval co dalsiho, jeste trapnejsiho vyleze z hlavy choreho idiota Jonese.... a dostalo se... bábika kourici tlustochovo ohambi. yeah... no to je moc. Obvykle jsem velmi tolerantni ke scenari, zvlaste u miniroadmovie (v tomto pripade), kde se toho originalniho vymyslet moc neda.......ale Triloquist lze bez pouziti vulgarit okomentovat tezko. 1/10 za baby.... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Celým filmem se nese spousta sprostých slov, která jsou mnohdy nemístná, ale za některých daných situacích velmi trefná. Pokud bych si jej pustil v originálním znění, tak bych se zřejmě slova FUCK nedopočítal. O tom, že nejde o žádné světoborné dílo, se asi bavit moc nebudeme, ale pojetí, jakým je film zpracován, mě docela překvapilo. V poslední době jsem si zvykl, že filmy od DVD edice nejsou žádná extratřída, ale tentokrát mě slušně překvapili. Film stojí na nepříliš originálním námětu a zrovna nepřekypuje hororovými scénami, ale má i některá pozitiva. Co se týká hlavních postav, tak šlo o přehlídku naprostých protikladů, z nichž všechny trpěly nějakou úchylkou či postižením. Výběr hudby je docela zvláštní. Jde o mix několika hudebních stylů, které se několikrát opakovaly. Přes hudbu podobnou té co doprovází dětské pořady na české televizi až po slušný rock a metal, konče olympijským pochodem. ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii na místech Woodland Hills (Los Angeles) a Lancaster. (noelcoward73)

Reklama

Reklama