Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děsivý příběh ze současnosti, o mladé dívce, která poznává svého nového souseda. Později zjistí, že soused je krvelačný Vlkodlak. (LIVINGDEAD)

Recenze (26)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Sympatická študentka Loren zisťuje, že jej nový sused je krvilačné monštrum. Jednoduchá horrorová zápletka. Veľmi podobná vampire snímku "Fright Night". S tým rozdielom, že tento krát to nebude upír, ale vlkolak. Nápad to nie je špatný, ale scénaristické a technické spracovanie tohto námetu je miestami dosť pokrivkávajúce. To ma však neprekvapilo, pretože v prípadoch kanadskej produkcie som na to zvyknutý. Potešilo ma však, že sa jedná o lycanthopy snímok, v ktorom hlavnú úlohu stvárnila pekná, mladá Nina Dobrev, ktorej pomáhal starý takmer zabudnutý Kevin Sorbo, a preto dám titulu "Never Cry Werewolf" tri hviezdičky. Loren the werewolf slayer! *** ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Never Cry Werewolf je vlastne kanadskou vlkodlačou variáciou Fright Nightu, kopírujúcou tento odľahčený upírsky horor v mnohých ohľadoch. Vzhľad a premena vlkodlaka sú v rámci subžánru iba priemernou záležitosťou (na pomery kanálu Syfy je aj to úspech) a viac než samotný lykantrop ma tentokrát zaujali jeho svojrázni pomocníci či chutná Nina Dobrev. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Sci-Fi Channel se vytasil s dalším hororem o násilnické obludě, tentokrát přišla řada na vlkodlaka. V zásadě souhlasím s Le_Chuckem ale s dodatkem, že od této televizní stanice může brát hodně lidí tento film ještě jako příjemné překvapení, neboť se na něj dá vydržet koukat. Snesitelnost scén s Kevinem Sorbem je udivující, ze zdejších "herců" je ještě nejlepší. Televiznost snímku sálá z každého záběru, což by se dalo prominout kdyby byl scénář neurážel každou rozumně myslící bytost - takto pouze 20%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Noc, úplněk na nebi září stříbrným světlem a ulicí se plazí koberec mlhy skrývající děsivé tajemství. Psi jsou této noci neobyčejně neklidní. Vlkodlačí variace na Noc hrůzy (1985) nedosahuje sice kvalit upířiny z 80. let, ale jako hororová komedie pobaví. Nový soused s motorkou a černým vlčákem si přišel pro dospívající Loren, jelikož v ní vidí svoji dávnou lásku tak, jako ji viděl Dracula v Mině. Lorenin bratr je nevěřící do té doby, než se sám ocitne ve spárech vlkodlaka. Třešinkou je hostování Kevina Sorba, jehož okolnosti donutí odložit masku herce a konečně se postavit zlu. Solidní muzika, obstojné masky jen trochu vylepšené počítačem při metamorfoze a střeva ven. Umírněné gore až tak nevadí, byť dojde i na hruď proraženou vlkodlačím spárem. A jelikož zdejší bestie přesně odpovídá legendám, na její zničení stačí stříbro v jakékoliv podobě. Oddechový film s vizuálem 80. let a očekávaným happyendem. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Od odpadu zachraňuje tento TV trash kupodivu tých pár scénok s Kevinom Sorbom (!) a najmä teda jeho "spoveď" neúspešného herca (ktorú som si pustil niekoľko krát). Ináč lacné béčko z rodiny extratupých, tragicky nezábavných a hlavne drzo parazitujúcich na kvalite. 5% ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama