Reklama

Reklama

Jejich jedinou šancí na záchranu světa je obrátit tok času a vrátit se zpět do minulosti. Přísně tajné vládní experimenty s cestováním v čase musely být předčasně ukončeny, protože se vymkly kontrole a ohrožovaly bezpečnost světa. Vědecký garant projektu zmizel i s technologií a pátrání po něm je v plném proudu. Když se jeho jméno objeví v seznamu pasažérů letecké společnosti, vláda nařídí letadlu návrat. Ale stroj se během letu ztratí z radaru i z oblohy. Zatímco se agenti snaží vypátrat zmizelé letadlo, vědci musí zachraňovat svět před důsledky experimentu, protože nebezpečné vlnění může zničit Zemi. Jedinou šancí je obrátit tok času, vycestovat zpět do minulosti a předejít chybám, které nastaly během experimentu. (TV Horor Film)

(více)

Recenze (30)

Terva 

všechny recenze uživatele

Takové trochu naivní hned od začátku a to není dobře. CITÁT - Cíl je eliminován......... Monotonní hudba, nezvládnutá dramatizace, průměrné až podprůměrné triky, příšerný dialog, prostě něco mezi telenovelou a televizním filmem. Nebavilo mě to, ikdyž to má dobrý scénář. Podobné a lepší filmy jsou "Časožrouti" nebo "Philadelfský experiment". CITÁT - To je překvapení, agente Smithsi........ ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Ten malinký chlapík se zoufalým výrazem v obličeji mi byl nějak povědomý a na malou chvilku mi bliklo hlavou, jestli to není Jason "Brandon" Priestley. Ale že by z něj vyrostl takový tragéd? Tak a to byla jediná zajimavá věc, která se o tomto filmu dá napsat. Už přítomnost LDP měla být dostatečným varováním, že i když jde jen o to, natáhnout se po obědě k televizi a v klidu trávit nedělní oběd( tzn. mozková kapacita na 20%, nároky na kvalitu pořadu téměř nulové), půjde o béčkovou blbinu. Jenže ono je béčko a béčko. Jsou taková, kde se člověk aspoň zasměje(tvůrcům, nebo prostě jen tak) a jsou béčka, kdy jen kroutíte hlavou a po pár minutách to trápení ukončíte. No a u Paralelního světa jsem se nezasmál... ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Vláda se v demokratické společnosti často obměňuje, takže jak by mohla mít pod pokličkou experimenty s cestováním v čase? Hezké se, ba vtipné, jak hlavní věděc zmizne, protože přijde na technologii, která vede k zmizení, ale možná s objeví někde jinde, v jiné dimenzi, kde ale třeba právě o takové vědce nemají tamní zájem! Kdo ví? No člověk sotva. Ti co po vědci pártají a jsou důslední, tak zmizí též. A to už jsme na hraně jisté báje, že kdo moc hledá, tak zmizí. No výsledně vzato, kdo neděl nic, tak jeho existence taky zmizí, takže každý si sám za sebe a pro sebe musí odpovědět na otázku co mu stojí a nestojí za námahu. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Někdejší mládežnický idol Jason ´Brandon´ Priestley a věčný představitel etnicky vyhraněných postav Lou Diamond Phillips opět - obrazně řečeno - spojují své síly (poprvé v kriminálce VRAŽDA NA PRESIDIU, která je jen o 2 roky, a spoustu bezvýznamných rolí, mladší). A je nad slunce jasnější, že oba pánové zažili už i lepší časy. Priestley jistě rád vzpomíná na popularitu z 90. let, která jej, především díky televiznímu seriálu BEVERLY HILLS 90210, na několik let přišpendlila na nástěnky nekonečného zástupu mladých slečen a Phillips (zde překvapí rolí civilního, nemilitantního rázu) zase nejspíš ještě pořád nechápe, jak se mohla slibně rozjetá kariéra po snímku LA BAMBA (kde ztvárnil hlavní roli zpěváka Ritchieho Valense) obrátit v bohapusté filmové bahno... Ale vraťme se k samotnému snímku. Podle zdejšího hodnocení mohlo by se zdát, že jde o šaraticu první třídy, ale není to tak zlé. Neoriginální zápletka vysává všechno od ZÍTRA VSTANU A OPAŘÍM SE ČAJEM až po EXPERIMENT PHILADELPHIA (další nevyjímaje) a atmosféra je laciná stejně jako obsazení, ale triky jsou na televizní film ucházející a tempo celkem ujde. Žádná bomba, ale viděl jsem už i horší věci (z poslední doby třeba OCELOVÝ MUŽ, oproti kterému je PARALELNÍ SVĚT snímkem hodný ceny Emmy). 40% ()

Anderton odpad!

všechny recenze uživatele

Obtlstlý Brandon Walsch zachraňuje svoju rodinu, planétu a dokonca celý vesmír pred nultou dimenziou pomocou mobilného telefónu! Raz za tri roky treba vidieť aj takýto unikát kvôli všeobecnému filmovému prehľadu a preto, aby sme vedeli, o čom všetkom môže byť kinematografia. Tento odpad je ale pozitívny, pretože je to nesmierna zábava. Na rozdiel napríklad od nového Barbara Conana, to bolo o zhnusení. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Při přestřelce v bance jsou oknem vidět projíždějící auta v běžném provozu, což by ale nemělo být, protože když Caleb (Jason Priestley) jako agent přijíždí do banky, je město vylidněno díky nařízené evakuaci. (vlcekmirek)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno