Reklama

Reklama

Film je natočen podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času. Clare (Rachel McAdams) je zamilovaná do Henryho (Eric Bana) celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem – prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (639)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kdepak nemohu tam dát těch hvězdiček více, protože ve filmu se dle mého názoru vůbec nic neděje. To že náš hrdina cestuje časem je sice krásné, ale chybělo mi nějaké vysvětlení proč se tomu vlastně děje. Ještě více mi chyběl nějaký šokující zvrat ve filmu, který se prostě ne a ne konat. Takto film opravdu klouže JEN v romantické rovině a to je pro mě dost málo. 50 % ()

castor 

všechny recenze uživatele

Netypická romance nabízí story, ve které musí zamilovaní hrdinové čelit opravdu zapeklitým překážkám. Jak vypovídá název, první housle tu hraje cestování časem. Ale bacha, žádný natvrdlý Timecop, i když tvůrci tu a tam tak trochu na hrdinovu anomálii kašlou a divák si musí leckdy odmyslet jisté logické lapsy. Jinak je tu ale všechno. Hlavně.. celkový nápad by byl poloviční, nebýt ústřední dvojice. Rachel McAdams i (nikdy mnou příliš milovaný) Eric Bana prozařují většinu scén, náležitě to mezi nimi jiskří a do svých postav se položili s poctivostí. Na diváky zaútočí také slušně rozehrané scény i dostatečně úderná romantika. *** až ****.. já na kapesník ani zdaleka nemyslel, takže za ***.. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Prostředí 8/10/// +Rachel a Eric, sluší jim to spolu, námět, příběh -český dabing ten originální nenahradí, víc dramatické než romantické/// Popravdě čekal jsem větší pecku. Možná namlsanej seriálem Cestoval, ale možná to jen prostě nemá takové grády, jak jsem čekal. Námět je fantastický, výběr herců rovněž, ale je potřeba říct, že to není natolik fantaskní film, že by jste pořád měli otevřenou pusu a zároveň je to trošku náročnější snímek. Smál (bavil jsem se) jen při některých sci-fi eskapádách (vytratil se před svatbou, svatební nocí...). Pořád je to ale především drama o tom jak těžké to je mít normální život, když máte takovýto nemalí hadicap. Za zhlédnutí samozřejmě stojí./// Celkem 73%/// ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nevyužitý potenciál. Mohlo to byť celkom zaujímavé, spojenie romantickej drámy s mojim obľúbeným sci-fi prvkom cestovania v čase ma riadne navnadilo. Ale už po pár minútach som sa nestačil diviť pomerne vysokému hodnoteniu tu na čsfd. Samotné cestovanie v čase bolo zmätočné, nelogické, neúčelové a halabala odbité. Dej plytký a nudný, zaľúbenci sa po rokoch stretnú len aby potom žienka mohla pokorne vyplakávať a čakať na muža, ktorý si zatiaľ poletuje niekde v červej diere. Jeho jedinou starosťou je po každom "cestovaní" nájsť, ale častejšie ukradnúť šaty a zmiznúť späť ku žienke. Na konci prišlo niečo málo emócií, ale to už film nezachránilo. Jediné hodné uznania je Eric Bana, ktorý podal dobrý herecký výkon. Ale čudujem sa mu, že súhlasil s účinkovaním vo filme s tak hlúpym scenárom. Film ako taký patrí do smetného koša. 35/100 ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Toľko veľavravných pohľadov, dotykov, bozkov a brutálnej dávky lásky, pričom ani sekundu nevyznievajú cukríkovo. Time Traveler's Wife má jednoducho svojské čaro, ktoré pohládza a zaberá, pri čom je úplne jedno ako veľmi absurdne vyznieva cestovanie v čase. Sila okamihov, významných stretnutí + vynikajúce herecké duo, z ktorého cítiť skutočné emócie ma tentokrát tak trochu "položili na lopatky".. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Do kin byl film poslán pod krycím jménem "The Meadow". (FilmFan24)

Reklama

Reklama