Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (242)

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to úplne priemerný horor, ktorý je tretím pokračovaním tejto celkom slušnej série. Má dobrý príbeh o štvorici priateľov, ktorí prídu do Las Vegas kvôli rozlúčke so slobodou jedného z nich, ale stanú sa terčom miestnej mučiteľskej organizácie. Spracovanie je ale iba priemerné, na film sa síce dá pomerne bez problémov pozerať až do konca, na čom má ale výrazný podiel krátka dĺžka, no tempo je dosť pomalé, viac sa rozbehne až po hodine filmu, tiež sa tu nájde viacero menších zvratov, ktoré sú často nečakané, ale žiadnym kladom to rozhodne nie je, pretože spôsobia len oddialenie toho zaujímavejšieho a ani potenciál tejto show, ktorú tento diel ponúka nebola moc využitá. Samotné krvavé scény ma zaujali len minimálne, treba si na ne počkať, za celú prvú hodinu sa nájde prakticky len jedna taká scéna, ale potom sa to už trochu rozbehne a už je viac zabitých, ale obsahovo, no aj vizuálne sú úmrtia prinajlepšom priemerné, je tu málo krvi a aj nápadov, nájdu sa tu asi len dva slušnejšie momenty a to je na film tohto typu veľmi málo. A o tom ostatnom ako atmosfére a napätí sa tu už vôbec hovoriť nedá. Zmena prostredia je rozhodne záporom, prvé dva diely zo svojho prostredia dosť ťažili, ale Las Vegas a hlavne interiéry, v ktorých sa tento diel odohráva vôbec nezaujmú. Herecké obsadenie je na tom prinajlepšom priemerne, na ženské obsadenie sa aspoň dá pozerať, ale inak nestojí prakticky za nič, viac nezaujme vôbec nikto. Réžia a technická stránka nie sú najhoršie, ale aj vo svojej kategórii to nestačí ani na ten priemer. Síce nie som nejaký veľký fanúšik tento série, ale prvé dva diely a hlavne jednotka ma pomerne bavili, mali svoje čaro a aj to násilie tam za niečo stálo. Tento diel tiež nie je zlý, dokázal som ho bez problémov dopozerať, ale zaostáva po všetkých stránkach a násilie, ktoré by tu malo byť prvoradé zaujme len minimálne a tak nevidím jediný dôvod, prečo by som si ho ešte niekedy mal pozrieť. 52% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Z evropských zemí východního bloku do Las Vegas. Tahle pařba se ale až tak moc nevydařila. O co jde v sérii Hostel (a potažmo mnoha dalších podobných filmech), je asi každému jasné. Moderní trend zaměřený na lidské úchylky, zde zálibu v mučení a různě „originální“ smrti lidí na plátně, má zelenou. Zobrazení bývá dostatečně naturalistické, až člověk zapřemýšlí, zda jak tvůrci takových filmů, tak jejich diváci, nemají v hlavě o pár koleček víc, a zda by se neměli případně léčit tím, že budou v poutech celých 24 hodin nuceni koukat na Barneyho a Dorotku a popíjet k tomu růžový čaj. Zkrátka – tenhle hostel je někde v okolí Las Vegas, zase jsou lidi chytáni a zase před bohatým, znuděným publikem mučeni. Asi hodinu trvá, než se seznámíme s jedním ženichem a jeho kamarády, aby se posléze objevil jeden zvrat, trochu se nám to zvrhne v arénovku a v jeden pokus o útěk. Ačkoliv má jít o verzi „bez cenzury“, některé násilí kupodivu není vyjádřeno explicitně. Nelogičností samozřejmě celá řada, počínaje Ukrajincem, takže pokud někomu jde skutečně o ty úžasné vraždy, násilí a mučeníčko, ať si pustí 35. minutu a pak skočí na hodinu a čtyři minuty filmu, zbytek v podstatě může vynechat. Pokud bude na film koukat někdo, pro koho je série Hostel novinkou, může cítit v počátku filmu jisté napětí, oč tady asi jde, ale v té 35. minutě stejně už bude vědět, na čem je. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ve třetím Hostelu se ze špinavých česko-slovenských uliček a továren přesouváme do noblesního města hříchu Las Vegas. Roth opustil palubu plnou uřezaných končetin a vydloubnutých očí, a na jeho stoličku zasednul Scott Spiegel, producent, kamarád Sama Raimiho a režisér kultovního Narušitele. "Bude to maso," chtělo by se říct, jenže to se díky zkrouhnutému budgetu nekoná. Vraždy jsou tentokrát na mírné úrovni a bohužel ani záporáci nejsou správně sleazy. Ještěže si na nás tvůrci přichystali alespoň těch několik překvapení, mezi nimiž vám zůstane v paměti hlavně to příjemně hravé intro. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pro mne na pomezí dvou normálních a tří guilty pleasure hvězdiček. Zatímco první dva Hostely pracovaly se starým známým faktem, že za hlavním vlakovým nádražím v Brně začíná Balkán, třetí část pracuje se zákonem "co se stane ve Vegas, zůstane ve Vegas". Film je laciný, hloupý, nelogický, nicméně se alespoň celkem snaží překvapovat (a v jednotlivostech se mu to docela daří), takže jsem se nad očekávání bavil. Na video film tedy poměrně OK. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Z temně hororové evropské tour se stala akčně pojatá hororová show pro zbohatlíky sázející si na mučené oběti poblíž Las Vegas. Eli Rotha usilujícího o nadhled vystřídal hororový harcovník Scott Spiegel, který proslul přebíráním hororových sérií po slavnějších kolegách, kteří ztratili zájem udržovat je naživu. Spiegel je přímočarý režisér mající v oblibě mix akce a hororu. Třetí díl už vlastně ani tolik o perverzním mučení není. Sice se ho v druhé polovině dočkáme, ale je nejslabší ze všech tří dílů. Děj je sestaven z několika originálních nápadů, ale v první polovině originalitou zrovna neoplývá. Dá se říct, že začíná ve chvíli, kdy si čtyři mladí muži jedou užít povinné rozlučky se svobodou do Vegas, a natrefí tam na organizovaný gang unášející lidi, za něž si dobře zaplatili boháči sledující úchylnou show. Za tím se skrývá jedna neodhadnutelná pointa a v závěru přijde ještě jedna. Jak už jsem napsal, mučení je slabé. Nejvíc se film rozjede v poslední akční půlhodině, která nabrala nejvíce kladných bodů v mém hodnocení. Na filmu je znát, že se jedná o video snímek a technické zpracování zaostává za předchozími dvěma výraznými zástupci nepříliš častého hororového subžánru torture-porn. Trojka však mohla dopadnout naprosto hrozně, což se ale nestalo, ale ani velké pokroky od ní nelze očekávat. Za zhlédnutí stojí. 60% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první snímek série Hostelů (2005, 2007, 2011), který nenatočil Eli Roth a který nevznikl v Evropě. Zároveň i první, který byl určen primárně pro videotrh. (gogos)
  • Scéna kolem 40. minuty, v níž Scott (Brian Hallisay) rozsvítí lampičku a následně zalézá šváb pod koberec, se v podobném provedení objevuje i ve snímku Motel smrti (2007). (Syna.1990)

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama