Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (242)

destroy83 

všechny recenze uživatele

Eli Roth opustil režisérskou židli Hostelu a po něm nastoupil Scott Spiegel, tvůrce marketového slasheru INTRUDER či video dvojky FROM DUSK TILL DAWN. Stejně jako dvojka upírské trilogie, putovala i trojka Hostelu rovnou na video. Dá-li se to tak nazvat, tak si hostelová sága drží stále úroveň a v některých ohledech poslední krvavé dobrodružství zasazené do města hříchu Las Vegas dokonce i lehce válcuje velmi dobrou dvojku. Od příběhu toho nelze opět moc čekat. Sledujeme partičku kámošů, kteří si to vyrazí užít do výše zmíněného Vegas, protože jeden z nich jde za týden do manželského chomoutu. Pár úvodních keců, polonahých striptérek a přichází na řadu právě to, co všichni od pokračování této kruťárny čekají. Ještě předtím si tvůrci na diváka připravili menší fígl, ale ten nebudu prozrazovat. Pak už to jede ve velkém stylu. Zpočátku mi přišlo, že krve a tortury je podstatně méně než v předchozích dílech, ale vzhledem k pojetí snímku to zas tak nevadilo a ke konci se to tou rudou přece jen pořádně zabarvilo. Popisovat blíže děj by bez spoilerů moc dobře nešlo. Takže jen k formě. Jednoduchý, místy lehce nelogický, ale krásně koukatelný příběh plný krve, nahých ženských a pár slovních vulgarit podbarvený vkusnou hudbou. Obstojní herci - až na Johna Hensleye, tenhle člověk mi prostě nikdy nesedl – půvabné herečky a poutavé prostředí. Toto všechno mi prostě nedovolí jít pod čtyři hvězdy, které si trojka Hostelu dle mého s přehledem zaslouží. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

"Vážení členové. V hlavním vystoupení elitního Loveckého klubu, zabíjíme vyjímečnou oběť. Hezky se bavte!" Nečekané se stalo realitou. Spiegel se vybodl na špinavé Slovensko prvních dvou dílů, na mrazivou atmosféru staré továrny, na zabijáky v řeznických oblecích a udělal z trojky honosné pokračování ve Vegach. Z Loveckého klubu udělal opravdu eletní spolek organizovaného zločinu a samotné mordy vyzvyhnul na vyšší laťku. I když jsou tam všehovšudy jen tři, tak u prvního mi dost zatrnulo a třetí "šípová kouřovka" měla parádní atmosféru. Závěrečných 20 min je v rytmu dobré akce a ten konec má vadu jen v tom, že záběr je na pomalu se zakrvácející lampu. A přes pár hlušších míst si nemám osobně na co stěžovat. Dostal jsem to, co jsem si objednal a řádně zaplatil! ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od prvních dvou dílů tohle bylo opravdu fair-play. Tudíž to nebyla jenom obyčejná zabijačka, ale prostě na všechny strany. Mám rád tyhle druhy, kdy je partička, jeden z nich je vždycky nejchytřejší, už dávno něco tuší, ale počká si až zbyde poslední, kdy je to tutovka a až pak zakročí, každopádně tenhle díl byl fakt vydařenej...málokdy je až ten třetí nej. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

sranda je, že todle už nemá s těma prvníma dvěma hostelama, který byli komedie (parodie)!!!, nic společnýho. Todle je prachobyčejnej horor, kerej se bere naprosto vážně a absolutně nedává smysl, že se to hlásí k těm hostelům, který se právě vážně vůbec nebraly. A ještě věčí sranda je, že trojka má nejlepší hodnocení, ačkoliv je z nich nejhorší, respektive nejméně originální. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ve třetím Hostelu se ze špinavých česko-slovenských uliček a továren přesouváme do noblesního města hříchu Las Vegas. Roth opustil palubu plnou uřezaných končetin a vydloubnutých očí, a na jeho stoličku zasednul Scott Spiegel, producent, kamarád Sama Raimiho a režisér kultovního Narušitele. "Bude to maso," chtělo by se říct, jenže to se díky zkrouhnutému budgetu nekoná. Vraždy jsou tentokrát na mírné úrovni a bohužel ani záporáci nejsou správně sleazy. Ještěže si na nás tvůrci přichystali alespoň těch několik překvapení, mezi nimiž vám zůstane v paměti hlavně to příjemně hravé intro. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první snímek série Hostelů (2005, 2007, 2011), který nenatočil Eli Roth a který nevznikl v Evropě. Zároveň i první, který byl určen primárně pro videotrh. (gogos)
  • Natáčení probíhalo v Las Vegas a Detroitu. (gogos)

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama