Reklama

Reklama

Neřízená střela

  • Velká Británie Wild Target (více)
Trailer

Victor Maynard je v duchu rodinné tradice profesionálním zabijákem. Dalo by se říci, že je ve svém oboru absolutní špička. Svou práci vykonává rychle, precizně a nezanechává žádné stopy. Jeho obličej nikdo nezná, dokonce ani jeho kolegové zabijáci netuší, jak přesně vypadá. Brzy oslaví 55. narozeniny, žije sám bez potomků a jeho matka se obává, že by mohl být homosexuální a nezanechat po sobě pokračovatele rodinné tradice. Jednoho dne dostává Victor zakázku na zabití mladé podvodnice a zlodějky Rose. Prodala svému zákazníkovi panu Fergusonovi padělaný obraz za 900 tisíc liber. Zdá se to jako snadný úkol, ale Rosino chování je naprosto nevyzpytatelné. Victor selhal. Victorova matka je velmi zklamaná a žádá syna, aby se svému zákazníkovi hned omluvil a svou chybu napravil. V tu dobu už má však Rose na mušce Fergusonův muž. Než však stihne Rose zabít, Victor ho zastřelí. Šokovaná Rose žádá, aby ji Victor chránil. Domnívá se, že je soukromý detektiv, a nabízí mu 30 tisíc liber týdně za svou ochranu. Nasedají do Rosina auta, kde však na ně čeká další zabiják. Toho si vezme na mušku mladík Tony, který se na místě činu vyskytuje spíš náhodou a ze svého konání je vyděšený. Victor v něm odhaluje velký talent, a vezme ho proto s sebou. Všichni tři se nyní musí ukrýt. Jako bezpečné místo určí Victor drahý hotel. Náhodou se v hotelu a na stejném patře ubytoval i Ferguson, kterého Rose podvedla. Ferguson si najímá nového zabijáka Dixona. Jeho úkolem je zabít Rose i Victora Maynarda. Úplnou náhodou Ferguson a jeho pomocník objeví Rose a Victora v hotelu. Okamžitě se za nimi vydají. Victor, Rose a Tony ujíždějí v malém mini cooperu, pronásledováni velkým mercedesem. Mají štěstí, jejich pronásledovatelé nezvládnou řízení, a těžce se zraní. Victor odveze Rose a Tonyho do svého domu na venkove. Zde budou všichni v bezpečí. Victor nabízí Tonymu, že mu poskytne zdarma šestitýdenní výcvik, a Tony rád přijímá... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (706)

Webb 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála povedenějších a zábavnějších komedií za tento rok. Což nemusí nutně znamenat nějakou vysokou komediální třídu a také neznamená. Vtipné situace jsou zvoleny oproti jiným snímkům s větším rozmyslem patřičně citelněji, sympatické herecké obsazení se nemalým dílem podílí na kvalitě a charaktery postav jsou zajímavější než bývá u poloviny filmů v tomto žánru zvykem. K vyššímu hodnocení má však Wild Target pořád rezervy, zase tak skvěle jsem se nebavil. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Lucinda Coxon | Hudba: Michael Price | Produkcia: Martin Pope, Michel Rose | Distribúcia: Vue Entertainment, Freestyle Releasing | Rozpočet: 8 miliónov $ | Tržby: 3,453,043 $ || To, čo tento film predstavuje, sa nedá nazvať ani demonštrovaním anglického humoru. Je to tak subkategorické, tak špecificky divné, že je to niečo medzi totálnym odpadom a totálnou dokonalosťou. Nemôžem inak. 51% :) ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Víš, jak špatně střílím. Namířím ti na hlavu a ustřelím ti koule." To je pravda, takže mé cvičené oko v nemehlu Tonym nástupce rodinné tradice Maynardových nevidělo. Nicméně Victor byl skvěle připravený, maminka mu kryla záda naprosto jedinečně a Rose se nám pěkně vybarvila. Zpočátku bych neměl nejmenší problém udělat z ní roztomilý mastný flek, ale časem si mě omotala kolem prsu a já bych kvůli ní snad sundal igelit z nábytku, naleštil Miniho a namasíroval jí nohy. A kdyby to chtěla vědět, tak jsem příjemně měkoučký, vážím asi metráček a tohle je pro mě velmi příjemná zábava. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Jak senilnějící suchoprd a cigánka ke štěstí přišli. V čemž jim silně dopomohl jeden z Potrratů, znalci si doplní jméno. Naštěstí vše zachraňuje oelektromotorizovaná babička s koltem proklatě nízko. Díky častému vtipnému zmrtvování rozličných figur se děj nevleče, chvílemi je k pousmání a ta Bluntka se až na její vyvalený očiska dá sledovat téměř se zalíbením. Konečně taky chápu, proč se mě kotrmelíny ptají, kolik vážím....já vůl se urážel a zmeškal tak řadu reprodukčních možností. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Já se vážně skvěle bavil. Povedený britský humor. Dokonale zásadový nájemný vrah Bill Nighy, sexy (i když občas na facku) Emily Blunt a poťouchlý Rupert Grint utíkají před jiným (horším:)) nájemný vrahem v podání nechutně se zubícího Martina Freemana. Opravdu jedna z nejlepších komedií uplynulého roku, škoda jen, že u nás neběžela v kinech. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (14)

  • Před dvojicí homosexuálů v baru, kam Victor (Bill Nighy) pronásleduje Rose (Emily Blunt), je možné všimnout si lahve dvanáctky Budějovického Budvaru. (Illuminare)
  • Gorila Mike (Gregor Fisher)  se ve 42. minutě v obleku pořádně zmáchá ve vaně, kde hledá své ustřelené ucho. Když ale za moment vyběhne z hotelu, je jeho oblek naprosto suchý. (rikitiki)
  • Bill Nighy trpí Dupuytrenovou kontrakcí, tj. dědičným onemocněním, které zasáhlo dva poslední prsty na obou rukou. Proto je možné vidět, že drží zbraně poněkud nezvykle. (Strzengon)

Reklama

Reklama