Reklama

Reklama

VOD (1)

Lovecká sezóna právě začíná... V létě 1974 vyráží čtyři přátelé na víkendový výlet tábořit v lese. Během cesty jsou ale přepadeni a omráčeni. Když se proberou z bezvědomí, slyší zvuk lovecké trubky. O tom, že se kořistí stali právě oni, není pochyb. A lov? ... Začíná. (oficiální text distributora)

Recenze (250)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Čo by nám tak tento drsný hixploitation poradil. Nebrať stopárov, nevyskakovať na miestnych vidlákov, jazdiť lesnými cestami len v núdzi, no a v prípadnom už extrémnom prípade, že si vás niekto chtiac zmýli s vysokou zverou, zaryť sa do prvej diery a vyčkať čo bude ( možno ich to prestane baviť ). Lenže človek sa v krajných situáciách chová celkom ináč, podobne ako nešťastná kôpka mladistvých z tohto snímku. Predvídateľný, ale v rámci žánru viac ako obstojný kúsok. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Deer hunter trochu inak alebo niekdajšia videopecka Smrteľná korisť v novom šate. Na jedno pozretie však určite dobrá voľba. Výsledný dojem u mňa ale kazia dve veci. Slabší stred a celková stopáž, ktorá mala (mohla) byť rozhodne o 15-20 minút dlhšia. Takto to prebehne až moc rýchlo, pritom samotný námet si doslova pýta poriadny psychický teror lovených. 70% ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné kolik skryté síly dřímá v těle křehké dívky, která je konfrontována s nelítostnou realitou, do níž je s přáteli uvržena, jen pro pobavení jakési bandy vášnivých lovců bažících po lidském strachu. V situaci, kdy už je odkázaná jen na svoje schopnosti, zvládne těm parchantům pořádně prošpikovat vnitřnosti a tím si proklestit cestu ven z nepřátelských útrob houstnoucího lesa...do té bezpečnější náruče civilizace...i když... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vidím že hodně lidem se Rovdyr líbil a spoustě lidem zase nikoliv. Já patřím do druhé skupiny. Lovci lidí mi přišli strašně obyčejní, neoriginální a nesmyslní. Nikde se člověk nedozví nic o nějaké motivaci postav, ani těch záporných. Tudíž jsem jen s rozpaky sledoval celé to dění a hemžení lesem odnikud nikam. Pochválit tudíž nemůžu ani děj ani postavy. Korunu všemu nasadil konec, který jsme již viděli stokrát. Takže zatímco Mrtvý sníh bavil měrou vrchovatou, Lovci lidí jsou plně na opačném pólu. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Jakožto divák, který chová k těmhle konceptům honu na člověka velmi vřelý vztah (často až přehnaně), bývám při sledování otevřen všelijaké špatnosti. Tady jsem byl ale už po pár minutách otevřen leda tomu, aby to co nejrychleji a pro hlavní postavy také co nejbolestivěji skončilo. Přece nemůžete chtít vystavět takový příběh kolem idiotů, kteří jsou více nepříjemní než jejich vrazi, a navrch jen nudně opisovat od hororových vzorů a nepřijít s žádným originálním nápadem. Jen ta hlavní ženská postava alespoň vypadá dobře, ale ono nikoho ani nenapadlo dát její přednosti, které dalece přesahují největší filmařské klady, pořádně na odiv. Nudí to i přes správnou stopáž a pár hnusných záběrů.. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje na začátku filmu v autě, je „Wait For The Rain“ od Davida Hesse. Ve 20. minutě hraje „En Spennende Dag For Josefine“ od Inger Lise Rypdal. Ta samá písnička pak hraje na konci filmu. (Duoscop)

Reklama

Reklama