Reklama

Reklama

Sammyho dobrodružství 3D

  • Česko Sammyho dobrodružství (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mořské želvy Sammyho od jeho narození až do dospělosti. Za svůj život mořské želvy přeplavou tisíce kilometrů, aby se pak v dospělosti vrátily na pláž, kde se narodily. Sledujeme malého Sammyho na jeho úžasné cestě plné dobrodružství s kamarádem Rayem a jeho hledání přítelkyně Shelly. Ústředním motivem je přátelství, odvaha a láska a film zábavnou formou předává dětem poselství o potřebě ochraňovat naší planetu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (96)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Není to Pixar, ale i tak má tento snímek své kvality. Ze začátku trochu nejisté, kdy zarazí zjevně levnější druh animace, ale časem se zvyšující. Co se mi líbilo, tak doba, v jaké se film odehrával - jinde zasazený do současnosti, zde se pohybující zejména v období konce 60. let a nebojící se vytáhnout i některé reálie, jako je krize okolo války ve Vietnamu. Jinak šlo ale samozřejmě o pohádku soustředící se na želvákovo putování, které nebylo zběsilé a napěchované hláškami, nicméně takové rozvláčnější, soustředící se na atmosféru a hudební podkres skládající se hlavně ze známějších skladeb (např. od Jamese Blunta). Celkově to dalo dohromady pohodový, nenáročný animák, kde i postavy nepostrádaly přímo oceány sympatií a všechno dávalo tak nějak smysl - a to je nejdůležitější. ()

Jakubik 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejrozporuplnější animák co jsem viděl. U tohoto nevím jak hodnotit abych filmu neuškodil, protože by to byla škoda. Nutno podotknout, že je potřeba přes všechnu nenávist ke 3D tuto verzi vidět. Já osobně proti 3D nic nemám. Musím říct, že 3D tu má svoje opodstatnění a je hodně dobře zpracované a Pixar by mohl jen závidět a začít pracovat na podobném 3D i svých filmu. Nicméně co Pixar zatím nepředvedl na 3D u svých animáčů má navrch co se týče scénářů, režie a zábavnosti jak pro dospělé tak pro ty nejmenší z nás a tady by se mělo pro příště zlepšit belgické studio. Co se týče scénáře a režie padla kosa na kámen. Děj tu není nějak zvlášť zdařilý, a co víc celé to pro dospěláka působí jako propaganda Greenpeace anebo jako ekologická agitka. Nicméně po stránce vizuální nemám, co bych vytknul to 3D je fakt boží. Výborný soundtrack, skvělé hlasové obsazení (český dabing), výprava to vše podráží špatný scénář. Čtyři hvězdy nedám ale animák vřele doporučuju… ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Prapodivná ekologická poudačka.....tu snad želvy i napsali. Chybí tomu snad všechny atributy, kterými současné animáky disponují. Navíc mi ten příběh, když se k tomu postavím tak, že primárně je určen pro nejmladší publikum, přijde celý divný. Nevím, mým dcerám se to docela líbilo (což by asi mělo být to nejdůležitější), ale pro mne jeden z nejslabších kreslených počinů poslední doby. ()

danny_21 

všechny recenze uživatele

Dobrodružná podívaná o želvičce Samym, který jako čerstvě vylíhnuvší mládě putuje oceánem se svým kámošem Rayem a hledá svůj vysněný protějšem Shelly. Na téhle pouti překonává různé překážky v podobě jiných živočichů ale především čelí následkům konání lidského pokolení.Není to Pixar ani Dreamworks, takže animace není úplně na úrovni, hlavě na žralokovi je to hodně vidět, přesto želvičky se podařily, mají svoje kouzlo a příběh je v nenáročný a v pohodě koukatelný, dávám 75 %. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Příjemný animák, který se mi jevil jako skoro srovnatelné nebo spíše obdobné s úspěšným animovaným filmem Hledá se Nemo. Bylo to na oko příjemné. Příběh měl též takové zajímavě působivé aroma. Humor a vtip zde trošku najel na ohraný břeh, ale jako celek to působilo jako příjemná oddechovka na večer. ()

Galerie (114)

Zajímavosti (1)

  • Alternatívnymi názvami snímky boli aj názvy A Turtle's Tale: Sammy's Adventures či Around the World in 50 Years 3D. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama