Reklama

Reklama

Sammyho dobrodružství 3D

  • Česko Sammyho dobrodružství (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mořské želvy Sammyho od jeho narození až do dospělosti. Za svůj život mořské želvy přeplavou tisíce kilometrů, aby se pak v dospělosti vrátily na pláž, kde se narodily. Sledujeme malého Sammyho na jeho úžasné cestě plné dobrodružství s kamarádem Rayem a jeho hledání přítelkyně Shelly. Ústředním motivem je přátelství, odvaha a láska a film zábavnou formou předává dětem poselství o potřebě ochraňovat naší planetu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (96)

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Mám rád vodní želvy, proto jsem se na Sammyho docela těšil. A výsledek? Na evropský 3D animák to není špatný. Jen nechápu jednu věc: ve filmu se v podstatě pořád něco děje, je to ale natočeno tak nezajímavým stylem, že u některých pasáží jsem se docela nudil.To se zase tak často nevidí. S animací je to taky složité. Všechno je to krásné a roztomilé, problémy ovšem nastanou při akčnějších scénách, kdy se postavy pohybují někdy dost trhaně. Nemluvě o mořských vln(k)ách. Mnohým by možná silně vadil i všudypřítomný morální apel (neznečišťujte přírodu, nekácejte pralesy, chraňte zvířátka). Na druhou stranu, Sammy je opravdu roztomilý želvák a dětem výše zmíněné výtky zřejmě vadit nebudou. Proto slušné tři hvězdičky. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Tenhle animák jsem viděl hodněkrát (víc jak 20x, holt ještě byly směny na 3D projekci) a musím říct, že má jedno z nejlepších 3D. Příběh byl slabší a musím říct, že v některých částech jsem se dost nudil a bylo to zdlouhavé. Ale animace ušla, zmiňované 3D efekty perfektní a jako bonus písničky od Mika. 60% ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak by vypadal Nemo, kdyby to nebyl ten vyšperkovaný klenot Pixaru. Dětinský a hloupý příběh bez vtipu, narážky na ekologii co každých 10 minut a opravdu nepovedená animace (o 7 let starší Nemo vypadá líp). I když má Sammyho dobrodružství necelých 90 minut, divák starší 15 let se bude od poloviny nudit až běda. A ke konci mu to bude všechno úplně ukradený. Prostě takový když 2 dělají totéž, není to totéž. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Sice se tu během necelé hodinky a půl stihnou objevit (a jak jinak nežli pozitivně události ovlivnit) Hippies, Greenpeace a všemožný jiný vyblíz, ale navzdory tomu je tahle jasně přiznaná ekologická agitace bez problémů koukatelná. Příběh má hlavu a patu, celé to velmi - VELMI - pěkně vypadá, a především děti se tu mohou dovědět leccos zajímavého. Mně osobně to vyhovovalo mnohem víc než Pixarovic ztráta klauna očkatého. Je to sice v určitých momentech trochu laciná citová vydíračka, ale sledování tohoto životního příběhu několika želv od vylíhnutí až do stáří, generuje velmi příjemné pocity. Na osmdesátku to nebude, ale solidní červená na sedmdesátce je to zcela jistě. ()

Mary19 

všechny recenze uživatele

Docela pěkně se na to kouká, ale nemá to jakýkoliv nosný příběh. Prostě se chodí, resp. plave, od bodu A k bodu B, sem tam malej želvák Sammy někoho potká, na to hned ztratí a nakonec se zase dílem náhody znovu setkají... Nemám nic proti, ale pokud je hlavním motivem filmu přátelství, odvaha a ochrana naší planety, tak by to nemělo být podané jen ve stylu, že někteří lidé jsou zlí a jiní zase hodní. To prostě nestačí... ani dětem... 35% ()

Galerie (114)

Zajímavosti (1)

  • Alternatívnymi názvami snímky boli aj názvy A Turtle's Tale: Sammy's Adventures či Around the World in 50 Years 3D. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno