Reklama

Reklama

Návrat do Silent Hill 3D

  • Francie Silent Hill : Révélation 3D (více)
Trailer 2

VOD (1)

Už několik let je Heather na útěku před temnými silami. V den svých osmnáctých narozenin, po strašných nočních můrách a náhlém zmizení otce, si uvědomí, že už není tou Heather, kterou bývala. Toto nové poznání ji zavede hluboko do světa démonů a hrozí jí věčné uvěznění v Silent Hill. (oficiální text distributora)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (553)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Z toho filmu jsem na rozpacích ... Samozřejmě již podle hodnocení uživatelů je jasné, že je mnohem horší, než původní díl. To je. Původní filmová verze je pro mne jedním z nejlepších neexploitačních hororů, jaké znám. Co dělá videohru od KONAMI tím pravým je atmosféra a ta je kromě jiného kvalitní díky vizualu. To stejné platilo o ději, ke kterémuse přidal i dost kvalitní scénář. To vše tady chybí. Scénář je příšerný. Vizual na dnešní poměry také, vše asi způsobeno 3D zpracováním. Nešikovní tvůrci než aby vypiplali prostory města, tak jej pěkně "vyhladili"a převedli do 3D. Hezké...tak na rok 1990 ... :-( Ale na druhou stranu je zde akce, pořád se tak nějak něco děje, rozhodně jsem se nenudil. Jen prostě to je "zprznění" původní videohry i filmu, což prostě nemůžu odpustit ... ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Mizerné a vlastně i dost smutné pokračování. Obšlehnutý vizuál sice stále jakž takž funguje, ale to je tak všechno, co se na této videoherní adaptaci dá pochválit. Scénář totiž nedává absolutně žádný smysl, atmosféra se zapomněla někde v mlze a hlavní hrdinka je tak příšerně otravná, že jsem pomalu začal fandit té sektě. Michaela J. Bassetta mám celkem rád, ale tohle je šílenej přešlap mimo.30% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,KDE JE NAŠE DCERA? PŘIJDOU JI HLEDAT, PROTOŽE JI POTŘEBUJÍ. NIKDY JIM NEDOVOL JI ODVÉST. PŘÍSAHEJ, ŽE JIM NEDOVOLÍŠ, ABY JI ODVEDLI“...... /// Chvilku mě sere, že jsem si nevosvěžil paměť, páč moc nechápu, co všechny ty monstra znamenaj (co asi, hrůzu maj nahnat kokote!). JE ROZDÍL MEZI SNY A REALITOU? Tady v tomhle místě (filmu) ne! Temnota si to sere kudy chce a PC hra je z toho cejtit až k sousedovi na půdu. (trošku mě sere, že nemám 3D verzi, abych mohl mávat a volat…. zapínám jen konverzi, ale je to na pikaču, nevolám a nemávám…ale naštěstí ani nikdo kolem). Všechno to nepůsobí nijak levně, dokonce se to snaží působivě sdělit něco… co je bohužel triviální. Ani vystrašit to nedokáže (což je s podivem, že takovej strašpytel jako já…). Škoda, páč prostředí se mi líbí. JE TO TVŮJ OSUD! Místo temnoty na mě sedla prázdnota. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nemám rád(a) svoji realitu. 2.) Mám nahráno. 3.) Thx za titule ,,ACIN“ a ,,AUGE“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

predators 

všechny recenze uživatele

Já myslím, že jeden SH stačil. Ono, vyždímat ze stejného prostředí (které je, řekl bych, slabší, než v prvním díle) něco nového, dá zabrat a bylo to patrné i při návratu do Silent Hill. Atmosféra se vypařila jako pára nad hrncem a hlavní hrdinka na radu Mitchell prostě neposlouchá a jde si za svými pitomými sny. Ba co víc, je tak blbá, že couvá v místnosti, do které právě vešla!!! Oba mladé představitele bych ještě nechal rozkoukat se v seriálech. 30% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Surrealistické filmy mám rád, i když jsem očekával ještě větší explozi fantazie. Nakonec putování mezi snem, skutečností a SH nebylo až tak špatné. Co mě nepotěšilo: z hlavní hrdinky se tvůrci rozhodli udělat totální magorku s chováním splašené krávy - ne, sympatická prostě nebyla, většina digi efektů byla opravdu mizerná a Freddy nedorazil... Líbily se mi potvory, zejména pavouk, tovární prostory v měděném oparu a závěrečný souboj + účast McDowella a Mossové. Jednička mi přišla lepší, ale zklamaný nejsem. A navíc měl film místy i pěkné napětí - 3,5* ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • V októbri 2016 web PrettyFamous film zaradil na 16. miesto rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Červená čižma sa v scéne na kolotoči neobjavuje len tak. V pôvodnej počítačovej hre totiž potrebujete presne tento objekt na vyriešenie hlavolamu v zábavnom parku a postup ďalej. (8HitBoy)
  • Maskovanie herca Roberta Campanellu za Red Pyramid trvalo približne pol hodiny, čo je 6-krát kratšie oproti trom hodinám v prvom dieli série. (8HitBoy)

Související novinky

Od fantasy zpátky k hororu

Od fantasy zpátky k hororu

28.11.2010

Touhle cestou se ubírá kariéra britského sympaťáka Michaela J. Bassetta (foto). Není divu – Solomon Kane byl sice fajn, ale (i díky neuvedení v amerických kinech) na sebe nevydělal a na původně… (více)

Silent Hill pokračuje

Silent Hill pokračuje

08.11.2010

„Neexistují kvalitní filmové adaptace počítačových her,“ tvrdí někteří. „Kromě Silent Hillu,“ kontrují jiní. Na dvojku úspěšného hororu z roku 2006 se čekalo hodně dlouho. Christophe Gans má ale… (více)

Anderson kráčí v Bollových stopách

Anderson kráčí v Bollových stopách

17.11.2009

Přinejmenším co se posedlosti adaptacemi počítačových her týče. Právě v těchto dnech natáčí Paul W.S. Anderson v Torontu čtyřku Resident Evil s podtitulem Afterlife. Ale už má samozřejmě další plány.… (více)

Do vězení, z vězení

Do vězení, z vězení

01.10.2009

Tento týden se roztrhl pytel se zprávami kolem vězení a vězňů – těch filmových i těch skutečných. Jak už určitě víte, ve Švýcarsku byl za své 30 let staré hříchy zatčen Roman Polanski a bude to mít… (více)

Reklama

Reklama