Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Naprostá a pro mě hodně nečekaná, kvatliní podívaná. Náramě jsem se u třetího dílu pobavil, kord když 3.díl byl v duchu Vánoc. Povedené a komické 3D scénky, dále Neil Patrick Harris, jehož filmová pasáž v tomto filmu byla fantastická. John Cho a Kal Penn vymýšleli opět samé "bejkárny", jak už jsme byli z předešlých dílů zvyklí. Scéna s neskutečně "propracovaným" plánem jak ukrást vánoční stromeček byla excelentní. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Trojka výborně navazuje na jedničku. Je to ostrá kadence vulgárních, sexuálních a fekálních vtipů, z nichž velká většina funguje. A Neill P. Harris jako předstíraný homosexuál, mluvící vaflo-robot, spousta drog, Danny Trejo... Bavil jsem se výborně a smál se nahlas. Co víc od komedie chtít? No a taky samozřejmě stromeček jak z ghetta a plastelinová vložka. Super. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

První dva díly mě docela bavily, ale tohle už je jenom otravné. Nebyla tu jediná scéna, která by mě skutečně dostala, postavy jsou svým chováním naprosto otravné. Postavy se nikam neposouvají, i když tvůrci chtějí, aby to vypadalo jinak. Škoda, ale tohle už ani není v duchu předchozí série, jen ty postavy jsou stejné a jejich dobrodružství blbá. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Waflebot je super! Scéna kdy NPH kopne do našeho androida, aby už mu dal pokoj a z robota se ozve jen auch, považuji letos za nejsměšnější. Podobně jako televizní reklamu, ve které malé dítě zasáhne proud, když olízne toustovač. Jinak je to docela slabota a moc na tom nezmění ani sestřelený Santa nebo Elias Koteas v roli ukrajinského gangstera. Danny Trejo potěší, ale zvykli jsme si že ho máme zhruba v 10 filmech ročně. Těším se na 4. díl, i kvůli několika málo povedeným scénkám stojí za to Harolda s Kumarem omrknout. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Docela jsem byl překvapen z toho, co jsem právě viděl. Mám takové smíšené pocity. Na jednu stránku fajn zábava, na druhou mi dost vadily ty 3D výlevy. Oproti prvním dvou dílům je to dost jiné, nese se to v rozdílném duchu, dá se říct, že to místy zasahuje až do žánru fantasy. Ale jednoznačně a naprosto bez debat tomu nelze upřít snahu, svou roli pobavit to splnilo. Já bych snesl i další díl. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Představitelé hlavních postav John Cho, Kal Penn a Neil Patrick Harris se setkali i v seriálu Jak jsem poznal vaši matku (od r. 2005), který postava Neila Patricka Harrise ve filmu také zmiňuje. (WincKruspe)
  • Přítele postavy Neila Patricka Harrise ztvárnil jeho skutečný homosexuální partner. (johhny007)

Reklama

Reklama