Reklama

Reklama

VOD (1)

Adrenalinový nářez plný hrůzy a násilí! Po nečekaném hitu Rec, přichází pokračování, které si s předchozím dílem rozhodně nezadá! Do karanténou izolovaného domu, plného krvelačných bestií, vstupuje zvláštní jednotka, která má vše vyčistit a posbírat vzorky pro výzkum. Uvnitř ale čeká krvavé peklo, z nějž není úniku! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (864)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

First-person shooter počítačová hra "Catalan Mayhem", kde se nakažené posedlostí snaží likvidovat španělský otec Merrin s brokovnicí a policejní specialisté z Útvaru jednoho nasazení. Kamerové hrátky s úhly vskutku nápadité, ale co je to platné, když královská emoce žánru Strach je postupně přidušena polštářem Lhostejnosti. Třetí nahrávaní z barcelonského činžáku, kde dělat domovníka není žádný med, už nejspíše vynechám a slovy mafiánského bosse Nicka Valentiho z Bullets Over Broadway volám: „Zapalte to tam a ať to vypadá jako nehoda…“ ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Hororů vzniká celá řada, ale těch které skutečně dokáží splnit svůj účel, napínat a děsit je naprosté minimum. No a druhému REC se to daří stejně dobře jako tomu prvnímu. Kameraman dostává ze stylu handy camery absolutní maximum a hlavně se roztřesená a neostrá kamera stává jeho největší filmařskou zbraní. Příběh sám o sobě nšní žádný zázrak, ale zase dodává soildní zákady, díky nímž může kvalitní horor fungovat. Skvělá práce. Pokud by se i třetí díl takto vydařil, jednalo by se asi nejkvalitnější hororovou trilogii všech dob. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Stoprocentní navázání na první díl s hlubším pohledem do zamýšlené mytologie, větším důrazem na akci místo lekaček a opět velmi silnou atmosférou utvářenou z velké části POV kamerou. Paco Plaza a Jaume Balaguero se rozhodli, že jejich (mnohými špatně interpretovaný) první díl si zaslouží kvalitní a hodně podobně laděné pokračování a to se jim povedlo na plné čáře. Nejdříve SWAT jednotka, potom skupina naivních zachránců a malý, fantasy působivý, závěr. Postavy se chovají hloupě? Zkusili jste si podobnou situaci, že to umíte posoudit?:-) když už, tak ten kameraman by mohl občas "zabojovat". Přesto jsem já osobně spokojen a velmi rád, že jsem konečně našel svého "vymítače ďábla" (nadneseně). Nabušené, krvavě zábavné, promyšlené, ale také myslící na minulý (případně budoucí) díl. Jednoznačně jeden film z malé skupinky kvalitních pokračování, který nejde úplně stejnou cestou, jako první díl, ale využívá to nejlepší z něj. PS: až natočí všechna "plánovaná" pokračování RECu, dejte jim práva na Doom... tihle kluci si zaslouží výpravu do pekla, kterou divák prožije pomocí malé kamery v helmě... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Dvojka celkem nenásilně navazuje tam kde skončila jednička a zhruba do poloviny šlape dobře, i když první díl zůstává daleko vepředu, ale přesto se tu dá najít několik podařených momentů a nápad se záchraným komandem neni špatněj, jenomže pak se začne zbytečně kombinovat, překrucovat, objevujou se na scéně nesnesitelně stupidní teenageři a z dobrýho nápadu z jedničky se tu stává stupidní satanistická sračka ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Mucho gusto! Jednička byla povedený El Tréning a podruhé už to šlo tak krásně lehce, jako stáhnout kastaňety ze ztuhlých prstů mrtvé tanečnice flamenca. DOKONALÉ !!! Doufejme, že zmáčknou to červené tlačítko i potřetí. Hlavně žádné další zámořské plagiáty!! Dívat se na tu obludu z Dextera byl fuckt horor. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (14)

  • Dom, v ktorom sa film natáčal, sa nachádza v Barcelone, na adrese Rambla de Cataluña 34. (BoredKid)
  • Herci, kteří tvořili speciální jednotku, podstoupili jednodenní intenzivní trénink, aby si osvojili práci se zbraněmi. (KucC)
  • V davu před budovou se nenacházel ani jeden herec. (KucC)

Reklama

Reklama