Reklama

Reklama

Epizody(5)

Soutěž Big Brother je v plném proudu, zbývá posledních pár soutěžících. Tam venku, za zdmi studia, se ale začíná cosi dít...něco podivného, krvavého, nezvratného. Televizní štáb ani soutěžící ještě netuší, že už zanedlouho budou mít jiné starosti než jak si vzájemně nelézt na nervy. Zombie epidemie je tady, a je potřeba se jí postavit tváří v tvář. Nic jiného totiž ani nezbývá. (Trash)

(více)

Recenze (285)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Tip na tenhle seriál přišel jako blesk z čistého nebe a navíc od uživatele, který tedy není zrovna klasickým vyznavačem filmové hrůzy ( viď rejžo:) a musím říct, že tohle byla zas jednou trefa do černého. Pětidílný masakr o celkové délce něco k 2 a půl hodinám jsem dal na jeden zátah a pozor,já u toho neusnul ! A toho si cením v současné době asi nejvíc, trpím totiž dočasným únavovým syndromem mnohonásobných otců, teď je pro mě usnutí -neusnutí tedy docela dobrým měřítkem toho jak moc mne daný film zaujal. Hypnos mne tedy nechal zcela na pokoji a já se po celou dobu kochal touhle zombie nádherou s herci přímo k sežrání. ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Po delší době shlédnutý nějaký hororový seriál (v tomto případě mini série), která byla vážně peckovní a zaslouží si trochu pozornosti. Je to celé úžasnej nápad, Big Brother, proč ne, britům se to fakt povedlo a celé je to prostě bomba. Jak se zde píše podobné The Walking Dead je oproti tomu mrtvej zombík. Hlavní hrdinka seriálu, ach bože, to si nechám raději pro sebe a producent Patrick, k němu nemám co dodat, ten se na svou roli vzhledem hodil na 100% a byl to boží dement. Dead Set za těch 140 minut strávených u TV vážně stojí. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

V rámci zombie žánru se nebojím a nestydím hodnotit plným počtem.....Když se Romero nechal po shlédnutí remaku dawn of the dead slyšet, že běhající zombie nemůžou nikdy dobře fungovat jako kritika tupé konzumní společnosti, tak jsem s ním víceméně souhlasil, protože Snyderův film opravdu brnkal na trošku jinou strunu..Ale po shlédnutí Dead Set beru své přikyvování zpět a i mistr Romero by asi měl svůj výrok něják předělat :D protože tohle je teda těžce satirická záležitost=Desítky a stovky agresivních, tupých a rychlých zombíků mlátící na plot areálu jakéhosi Big Brothera ve snaze dostat se co nejblíž(a možná až na kůži)soutěžícím uvnitř-Stejně jako se ještě za živa snažili dostat co nejblíž ke svým oblíbencům...Soutěžící zatím živí ale povětšinou stejně tupí jako okolo plazící se a vztekle slintající zombie...Klasika-Největší nepřátelé pro zatím přežívající nejsou běhající mrtví ale ostatní živí...A to všechno je stále live v TV-dokud poslední generátory nevypnou budou zombíci v obchoďácích moci sledovat aktuální dění ve vile, pozorovat své idoly a favority-živé nebo mrtvé=vždyť je to nakonec jedno.... ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Už námět sám o sobě skoro nemá chybu. Big Brother je v plném proudu a do toho vypukne venku zobmie apokalypsa, která se mílovými kroky nezadržitelně blíží k účastníkům soutěže. Hodně svěží, rychlá a ujetá podívaná, v čele s výborným Patrickem, která nám servíruje zábavu přímo za čerstva, snad aby se maso nezkazilo:-) Konec, absolutně bez chyby a celkově hodnotím tuto minisérii velmi pozitivně. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad roztažený na 5*36minut působí dost sterilně a zbytečně. Je to škoda, protože Big Brother jako takový se zombíky za branami domu je myšlenka překvapivě jednoduchá a fungující. Jenže postavy se chovají jak totální idioti a příběh samotný nedává nikomu pochybnosti, že postavy jsou jen loutky, které prostě mají vše jisté dopředu. Žádná snaha, žádné přemýšlení, prostě jen čekání. Hororově to funguje z počátku, kdy zombíci nejsou všude a tak je všude nečekáte, ale později to přejde do pouhého krvavého představení, které nekončí a nekončí a nekončí a ... velký bratr se dívá. Taková postava zrzky, která nesnese čekání v místnosti s režisérem, to je vrchol demence. Pokud takhle chtěl scénárista nějakým zvráceným způsobem zkusit divákovi ukázat nějakou tu "barbínu z kosmetického salonu" tohle přehnal a to výrazně. Proč tedy sledovat? zajímavá myšlenka s první cca hodina je opravdu fajn, ale pak se to zvrtne a z hororu se stane nesmyslná vyvražďovačka, která člověka přestane rychle bavit. A na strach zapomeňte. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Při premiéře na Channel 4 vidělo pilotní epizodu 1,5 milionu diváků. (Chatterer)

Reklama

Reklama