Xtreme Mysteries (TV seriál)
Veľké záhady
Dokumentární
USA, 2002, 30 min
Seriál o záhadách minulosti aj súčasnosti, na ktoré sa doteraz nenašla definitívna odpoveď. (oficiální text distributora)
Rocky62
Zhlédl jsem pouze jednu epizodu o Titanicu, tudíž hodnocení by bylo zcestné. Nicméně, pokud bych jí měl hodnotit, byl by to odpad!, protože poslouchat teorie, že Titanic se potopil po zasažení torpédem z ponorky apod. to je na mě silný kafe. Nepotopil se snad nakonec Titanic kvůli plejtvákovi, který narušil trup lodi? Nebo nešel ke dnu po srážce se vzducholodí?(14.5.2011)
Stanislaus
Viděl jsem sice jenom díl o Titanicu a musím říct, že nejhorší to nebylo. Dozvěděl jsem se něco nového, ale chvílemi jsem byl na rozpacích a zdálo se mi, že si moc vymýšlí. Ale budiž!(22.4.2010)
bari68
V dielu o nepotopiteľnom Titanicu sa dozviete nové a zaujímavé veci ,ktoré rozoberajú zkázu tejto lode.Svedectvá ,vyšetrovania a vedecké výsledky sa ale podopierajú len o domienky ,takže na konci dokumentu nadobudnete dojem a veľkej záhade navždy.(13.3.2009)
popkec
Dokument ala USA, čili akčně, dramaticky a s minimem informací.(18.7.2011)
sator
1. Co způsobilo havárii Trans World Airlanes 800? ***(17.5.2011)
dolin1
odpad!Motto: Od paranoiků pro paranoiky......Hodnotím podle dílu o HAARP. Z prstu vycucaný jednostranný nesmysly pánů, kteří nejen, že nebyli představeni (takže jejich slovo má tudíž nulovou výpovědní hodnotu), ale jednostranně mleli svojí paranoiu o zlém HAARP a zlých vědcích.. Takovéto blitky mají nulovou dokumentární hodnotu. Seriál o záhadách, nevysvětlující a neobjasňující, nestavící na relevantních vědeckých faktech - k čemu je to dobré? Akorát utvrdí blázny v jejich paranoie. Další díl bych už asi nezvládl, ať by se týkal čehokoli (kdyby byl obdobně provedený). Takže jednoznačný odpad! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(2.7.2009)
Zaplo05
Viděl jsem jen jeden díl - Biblický konec světa. Chybí mi jakýkoli věděcký důkaz probraných myšlenek. Přišlo mi to celé, jako kdyby to bylo natočené narychlo, jen aby se něco bylo.(5.8.2011)
Fanklub seriálu
Podobné
- Supernatural Investigator (TV seriál) (2008)
- World of Mysteries (TV seriál) (2004)
- Nevysvětlitelné záhady (TV seriál) (2003)
- Nadpřirozené jevy ve světle vědy (TV seriál) (1999)
- Další záhady světa (TV seriál) (1994)
- Svět tajemných sil (TV seriál) (1985)
- Záhady světa (TV seriál) (1980)