Reklama

Reklama

Želví nindžové

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodinný film o čtyřech želvách a jedné kryse, kteří v kanále přijdou do styku s neznámou chmeikálií a zmutují. Nepřirozeně rostou a zvyšuje se jim i inteligence. Krysa byla mazlíčkem japonského mistra bojových umění a v klícce se naučil nejrůznější pohyby, které želvy naučil. Sám si říkal Mistr Tříska a své "děti" pojmenoval Leonardo, Michelangelo, Donatello a Rafaelo. Želvyčky jsou hodné a svou znalostí bojových umění pomáhají lidem. Spřátelí se s žurnalistkou April a podivínským ochránce zákona Casey Jonesem, který používá jako zbraně sportovní pomůcky. Společně želvy způsobují nemalé problémy asijskému gangu, který vede tajemný Trháč a ten se rozhodně želvy odstranit. Když ovšem Trháč unese Mistra Třísku, naši nindžové to nenechají jen tak a rozhodnou se ho zachránit. (Sharlay)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Prvý hraný film na motívy korytnačieho animáku, ktorý vo svojej dobe trhal rekordy v sledovanosti, čo sa podpísalo aj pri tomto snímku. Dnes to už skôr vyzerá ako ťažko priemerná akčná béčková jednohubka, pri ktorej sa ale dá slušne pobaviť. Veľmi je tu však cítiť "čaro" 90tych rokov a s tým spojené filmové neduhy. U mňa čistý priemer, ktorý ani nenadchol a ani neurazil. 50 % ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

První film je absurdní kombinací Želv Ninja, Pátku 13tého a Karate Kid. Tříska vypadá, jak kdyby ho právě někdo vytáhl z popelnice a konec s Trhačem je TAK blbě natočný, že bych za to Barrona nakopal. Ale želvy jsou fajn a Elias Koteas jako Casey Jones nemá chybu. Bohužel není ani technická stránka nijak oslnivá a celé to má takovou podivnou, poměrně dost "neželví" atmosféru. Pro mě osobně nejslabší kousek celé trilogie a ty naprůměrné tři jenom proto, že mám pro želvy slabost... ()

Reklama

Honza dAve 

všechny recenze uživatele

Jako malý kluk jsem se pod vlivem seriálu na tenhle film tak stráášně těšil ..... nikdo se mnou nechtěl jít, tak jsem nakonec šel sám :o). Ne že bych byl zklamán, byl to docela zážitek a byl jsem pak šťastný, že jsem to viděl, nicméně to nenaplnilo moje dětské očekávání. Ono se jedná o opravdu bizarní a mizernou záležitost, příšerné masky a kostýmy, děsnou kameru, netrikózní triky a vůbec. Nic moc. Ta jedna hvězda je za to šťastné těšení se v dětství. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

Jednoducho klasika na ktorej som vyrastal a ani Michael Bay so svojou špičkovou technológiou na toto nemá. Korytnačky tu vyzerajú ako korytnačky a majú príťažlivejší vizuál. Hudba j príjemná, aj herci (pravá a jediná April O'Neill), a korytnačky sú zábavné. Aj Splinter vyzerá ako potkan dôveryhodnejšie a lepšie. S prižmúreným okom 75%. ()

Gig 

všechny recenze uživatele

Tyhle želvy miluji, ty mají vtip, nadsázku a ducha původního seriálu. Masky byly v plenách, i když v oné době bomba. Ale, co hlavně, je to moje dětství. Navíc Tříska Švehlík, to bylo geniální spojení. April byla ještě zrzka, Itálie všude dýchala. Dostali jsme kombinaci želv, Karate kid, které v té době letělo. Hudba osmdesátková ala Policajt z Beverly Hills mixnutou počátkem devadesátek a tehdejším rapem. Navíc sympaťák Casey Jones. Go, Ninja, go. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (8)

  • Všichni herečtí představitelé želv Ninja si ve filmu zahráli dvojroli. Michale Sisti, představitel Michaelangela, se ve filmu objeví také jako roznašeč pizzy. John Pais, představitel Raphaela, namluvil jednoho pasažéra taxíku. Self Tilden si mimo Donatella zahrál spojku Foot klanu. David Forman, představitel Leonarda, si zahrál také vůdce gangu. (Džejkop)
  • Ve filmu se vyskytují celkem tři novinářky, které se jmenují stejně jako tři měsíce v roce. Jsou to April (duben), May (Květen) a June (červen). (Džejkop)
  • Danny Pennington (Michael Turnay) ve filmu vystřídá celkem šest triček, na kterých je zobrazen baskytarista skupiny Sex Pistols Sid Vicious. (Džejkop)

Reklama

Reklama