Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sú zelené a dostali sa do kontaktu s rádioaktívnym odpadom, ale je s nimi sranda, ako s máloktorými živočíchmi. O kom je reč? No predsa o Ninja Korytnačkách. Máloktorý animák Vás sprevádzal detstvom, ako tento. Už prvé zábery z teaseru hovoria, že pôjde naozaj o veľký projekt, ktorý má pod palcom trikový mág Kevin Munroe. Film je vyrábaný CGI technológiou, ktorá zaručuje naozajstnú kvalitu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (369)

Silence 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně svižné a zábavné. Stylová animace postav v nádherně vytvořeném prostředí. Proto mne mrzí, že návrat hrdinů mého dětství uteče jako voda a dává prostor v podstatě jen dvěma z želváků. Ve stejném tempu bych klidně toto dobrodružství vydržel sledovat i při dvouhodinové stopáži - kdyby tak Donatello dostal více než tři minuty prostoru. Také April, sidekick Casey i mistr Tříska se nadmíru povedli, a tak se sakra ptám, nemohlo to být delší? Teď mě omluvte, jdu přivolávat pokračování ve stejném stylu pomocí voo-doo rituálů.... 7/10 ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Obrovský emocionální zážitek, nostalgie se dostavila v plné síle, ale o příběhu musím říct, že to bylůa mega pičovina. Neměli experimentovat, normálně tam šupnout trhače a starou klasiku vypustit znovu na světlo, né nějaké kamené obr dyliny 3000 let staré, to se opravdu moc nepovedlo. Ani ta nová prostorová animace mi tolik nesedla, ale přesto to píšu s úsměven na rtech, protože můj největší oblíbenec Rafael dostal velký prostor a byl hodně vidět :-) ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tohle bylo celkem v pohode. Rozhodne prijemna zmena oproti tradicni animovany tvorbe. Co se tyce animace, ta byla celkem v klidu, ale postavy vypadaly krapet zvlastne. Co se tyce samotnejch zelv, prekvapilo me, jakej je Raphael drsnak a zaroven me potesilo, ze se nekona zadna infantilita. Celej film je takovej krapet drsnejsi, ale samozrejme v mezich a jsou tu i nejaky komicky sceny. Skoda, ze se tu neobjevili tradicni zaporaci, ale ani tyhle nebyli spatny a i kdyz je pribeh krapet preplacanej, porad je to jeste v poho. Je tady prakticky jen jeden jedinej problem. Strasne douho trva, nez je z zelv opet tym a nez vyrazi do akce. Samozrejme, ze je tu akce i predtim a je ji tu dost, ale neni to proste ono, podle me se dohadovali zbytecne moc dlouho. Celkem slusna zabava s pohodovou hudbou, ale ze bych film musel videt znova, to asi ne. ()

strougy 

všechny recenze uživatele

Želvy jsem měl jako capart hodně rád a na jejich nové dobrodružství jsem se docela těšil. Vizuálně to nevypadá vůbec špatně, ale celý film sráží špatný scénář bez snad jediné alespoň trochu vtipné hlášky. Jinak pár dobrejch soubojů i celkem ucházející atmosféra, tak snad v dalších dílech se tvůrci zlepší. Doufám. ()

Scrytcher 

všechny recenze uživatele

Nový kýčovitě animovaný styl, provedení dokonale pohřbil vše krásné na původním animáku. Kde jsou cool hlášky? a vůbec jak mohli opomenout všechny ty záporáky? Proč najednou ten úděsný infantilní příběh? Působí to dojmem jako by se jednalo o další špatný díl Shreka než pocta legendě. Všiml si ještě někdo, že Tříska vypadá trochu jako Stuart Little? ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Zatímco Leonardo, Raphael a Donatello mají hnědé oči, Michelangelo má oči modré. Je to proto, že si režisér přál, aby Michelangelo vypadal mladší a nevinnější než ostatní. (Džejkop)
  • Ačkoliv se film z převážné části odehrává v New Yorku, za jediný prokazatelně společný bod se skutečným New Yorkem lze označit Brooklynský most. Zbytek města je smyšlený. (Džejkop)
  • Vo filme sa objaví 13 príšer, ich pôvod je možné vystopovať v rôznych mýtoch. Hneď prvé monštrum, ktoré sa vo filme objaví, má svoj predobraz v Yettim, ďalší v Kyklopovi a iný napríklad v diablovi z Jersey. (riso677)

Související novinky

Die Teenage Mutant Ninja Smith

Die Teenage Mutant Ninja Smith

19.01.2007

Dovolím si navázat na svou vůbec první novinku a doplnit informace z ní. Opětovně půjde o nějakou tu drobnou informaci o novém projektu Tarantina a Rodrigueze s názvem Grind House a o Kevina Smithe,… (více)

Reklama

Reklama