Reklama

Reklama

Želví nindžové

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodinný film o čtyřech želvách a jedné kryse, kteří v kanále přijdou do styku s neznámou chmeikálií a zmutují. Nepřirozeně rostou a zvyšuje se jim i inteligence. Krysa byla mazlíčkem japonského mistra bojových umění a v klícce se naučil nejrůznější pohyby, které želvy naučil. Sám si říkal Mistr Tříska a své "děti" pojmenoval Leonardo, Michelangelo, Donatello a Rafaelo. Želvyčky jsou hodné a svou znalostí bojových umění pomáhají lidem. Spřátelí se s žurnalistkou April a podivínským ochránce zákona Casey Jonesem, který používá jako zbraně sportovní pomůcky. Společně želvy způsobují nemalé problémy asijskému gangu, který vede tajemný Trháč a ten se rozhodně želvy odstranit. Když ovšem Trháč unese Mistra Třísku, naši nindžové to nenechají jen tak a rozhodnou se ho zachránit. (Sharlay)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

smrtubohem 

všechny recenze uživatele

Idol každého kluka. Od komiksové předlohy se to zas tak moc neliší, což je dobře. Zachovává si to vtip, zajiímavé bitky a naivní, leč pro dětského diváka velmi poutavý děj. Dneska už je to překonané, ale prostě z nostalgie nelze jít pod čtyři. Některé komentáře zde asi psali lidi, který v dětství komiks nečetli a těžko tak mohou posoudit hodnotu filmu. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak jsem tohle mohl od roku 2006, co jsem registrován na ČSFD zapomenout hodnotit! Uplnou náhodou jsem na to teď narazil a musím dát plný počet, prostě nemůžu jinak, protože já jsem z toho byl fakt hotoví :-)) Skvěle zpracovaná hraná podoba, na tu dobu výborné kostými želví čtverky i s Třískou a Trhačem! Kombinace vtípků, dobré akce a dnes už oldschoolové hudby, která je super :) ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

První film je absurdní kombinací Želv Ninja, Pátku 13tého a Karate Kid. Tříska vypadá, jak kdyby ho právě někdo vytáhl z popelnice a konec s Trhačem je TAK blbě natočný, že bych za to Barrona nakopal. Ale želvy jsou fajn a Elias Koteas jako Casey Jones nemá chybu. Bohužel není ani technická stránka nijak oslnivá a celé to má takovou podivnou, poměrně dost "neželví" atmosféru. Pro mě osobně nejslabší kousek celé trilogie a ty naprůměrné tři jenom proto, že mám pro želvy slabost... ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

....typický kultovní produkt 90tých let....pokud vám v roce 90 bylo míň než 7 a víc než 10 tak nejspíš nemůžete pochopit všechny ty děcka co hltaly želví komixy,běhaly po lesích a městech s klackama v rukou a barevnýma páskama přes oči a které si v kině nebo u tv obrazovek poprvé poslintali bradu štěstím :D :D ....Tohle je srdcovka,která vkusně formovala mou dětskou představivost ....teenage mutant ninja turtles 4Ever :D :D ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Když se řekne ŽELVY NINJA, není nikoho, kdo by nevěděl, o koho jde. Zdánlivě banální postavičky, které se staly naprostým fenoménem. Jejich první celovečerní hrané zpracování na dnešní dobu plného digitálních efektů možná už přijde značně zastaralý, a není to jen atmosférou 80.let, ale pořád se ještě jedná o skvělou zábavnou a komiksům určené pro děti věrnou filmovou adaptací. Ano, pro děti naprosto neškodné, neboť akční násilné scény plné soubojů jsou drženy velmi na uzdě. Gumové masky želváků jsou povedené a maska Trhače dle komiksu věrná. Škoda jen značně viditelné topořenosti Třísky, ale na svou dobu to asi jinak nešlo. Mix humoru, dobrodružství a soubojů, které ani dnes neurazí. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně, kdy Raphael vyjde z kina, je v pozadí vidět plakát filmu Critters (1986). (Džejkop)
  • Danny Pennington (Michael Turnay) ve filmu vystřídá celkem šest triček, na kterých je zobrazen baskytarista skupiny Sex Pistols Sid Vicious. (Džejkop)
  • Věta z konce filmu "Check out East Warehause on Lairdman Island " v sobě skrývá více informací, než se zdá. Poukazuje na tvůrce želv Ninja Kevina Eastmana a Petra Lairda. (Džejkop)

Reklama

Reklama