Reklama

Reklama

Babydoll je nešťastná dívka, které zemřela matka a ona musela zůstat v domácnosti se svým otčímem a mladší sestrou. Prakticky denně je bita a znásilňována. Své utrpení snáší v tichosti, dokud se otčím nepokusí znásilnit i její mladší sestru. V tom okamžiku vezme zbraň a vystřelí na něj. Kulka se však bohužel odrazí ode zdi a zasáhne její sestru ve vedlejším pokoji. Když dívka zemře, otčím zbaví Babydoll svéprávnosti a získá veškerý majetek. Babydoll je brzy po svém činu zavřena na psychiatrii ve Vermontu. Odtud se chce za každou cenu dostat ven. Má na to jen pět dní, protože pak jí bude provedena lobotomie... (TV Nova)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (1 734)

novoten 

všechny recenze uživatele

It's you.. Nacisti, zombies, roboti, draci, samurajové a parta krásných holek proti nim. Jinými slovy šest důvodů, proč Sucker Punch globálně uspět nemohl. Je v něm totiž všechno, co si lze představit ve chvíli, kdy chceme velký, opulentní, bombastický blockbuster a svět se takovou náloží zahltit nenechal, protože je oněch trháků nacpáno v jednom filmu nějak moc. Snyder si očividně plní nejednu fantazii a já mu za to i přes pár výhrad musím fandit. Obešel bych se bez trochu křečovitého kontrastu vymalovaných fantazií a depresivní reality (ve které se mi paradoxně líbilo více), ale nakonec právě díky tomu, kam příběh směřuje, mě závěr dostal skoro na lopatky. Takhle specifickou jízdu už neuvidím nejen letos, ale ani nikdy jindy. A teď už katanu do ruky a Baby Doll může začít tančit. ()

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Dokážu si představit, že s něčím takovým udělá Snyder dojem při prezentaci pro sponzory, protože tam jsou ninjové, roboti, náckové a rádoby cool zpomalovačky, ale jako film to nefunguje. Nasral toho tam opravdu hodně, jenže všechno to je pouze na efekt. Na vyprávění příběhu se pro jistotu vykašlal úplně a emoce ze mě taky nedostal, pokud tedy nepočítám neustálé obracení očí v sloup. Naprostým humusem je pak hudební složka. Ty fláky stojí za hovno nejen samy o sobě, ale navíc se tam vůbec nehodí. Obvykle dám nějakou tu hvězdu alespoň za pěkný holky, ale tady udělám výjimku a spláchnu to rovnou do oněch míst. ()

Reklama

Tetsuo 

všechny recenze uživatele

"Unusual and cruel film". Většina lidí si všímá vizuálu, který je ale záměrně přešlechtěný a falešný, protože se tu pracuje s fenoménem "nespolehlivého vypravěče". Zůstává jen otázka, jestli to celé je chlapecká, nebo dívčí fantazie... Zatím to vypadá spíš tak, že Snyder dost koncepčně naštval spoustu geeků a fanboyů, kteří si nemůžou užívat film podle svého. Že to ani při pochopení tvůrčích záměrů není velká zábava, ale jen sebedestruktivní experiment, je věc jiná. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Epická akční fantasy nás zavede do obyčejného strohého reálu, kde se roztomilé dívence děje jedno příkoří za druhým. Vražda otčíma nevyjde a holku nakonec zavřou do cvokhausu a tady se teprve začnou dít věci. Máte však pocit, že ambiciózní scénář se zas tolik nepovedl. Přesto všechno se ale dá přenést a nechat se unášet skvělým vizuálem Zacka Snydera. Zpomalených scén je tu dost a lze si tak vychutnat všechny akce, které nám v solidním množství letos naservíroval. Jen škoda, že za tím vším nestojí jiný epický příběh. Pobyt děvenky ve cvokhausu, kde si tvoří svůj vlastní svět, není přesně to, po čem bych prahl. Jo, něco jiného by bylo, kdyby partička holčiček rasila epická monstra čistě zištně. V naprosto reálné realitě nějakého bájného světa a ne vybájeném v mozku. Potom bych padl na kolena a tiše odříkával jméno Zacka Snydera a svíral u toho filmový pásek a stal se tak Brujem nějakého Snyderovského kultu. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Snyderův úlet do hoven. Hrozný ohlasy se naplnily, je to fakt špatný (fantastická akční nuda), jako by Zack najednou přišel o svojí trademarkovou potenci. Jako by se do libosti vycáknul, ale vyšlo to z něj všechno naprázdno. A je to škoda, protože jsem příznivcem režisérských odvazů. Přestřelený, plochý, nevzrušivý, bez náplně. Od určitýho momentu jsem si přišel, jako když koukám do blba a doufal jsem, že budu moct co nejdřív odejít z kina. Žádná dílčí složka si nezaslouží pochválit, dokonce ani soundtrack v kombinaci s obrazy mě tentokrát ničím nevzal... Podprůměrná videohra, suckující SUCKER PUNCH. (nicméně na tu "dospěláčtejší" verzi se stejně rád podívám) EDIT: Tak nebyla to verze dospělácká, nýbrž extended. Zaznamenal jsem dvě předtím vystřihlý dlouhý scény, jednu špatnou (muzikální číslo) a jednu dobrou (přemlouvání k nenásilnému sexu). A užil jsem si to o trochu víc, teď když jsem věděl co čekat. Přítelkyně byla uchvácena. Já bych dal už asi i ty 3*, ale schválně to nechám takhle. Snyder tady toho nastříkal jak Peter North, ale já mu to polykat nebudu. ()

Galerie (188)

Zajímavosti (48)

  • Katedrála, jejíž ruiny se objevují ve scéně, kde hlavní pětice bojuje s německými vojáky, doopravdy existuje. Jedná se o počítačově upravenou katedrálu v Remeši ve Francii. Tato stavba i ve skutečnosti utrpěla vážné škody během 1. a 2. světové války a ve městě byla roku 1945 podepsána německá kapitulace. (blazekhonza)
  • Nakrúcalo sa vo Vancouveri a Toronte od septembra 2009 do januára 2010. (Samuell84)

Související novinky

Zack Snyder si zkusí anime

Zack Snyder si zkusí anime

12.07.2019

Režisér Zack Snyder (Strážci – Watchmen, Muž z oceli) se po několikaleté odmlce naplno vrací k práci. Kromě chystaného zombie heistu Army of the Dead pro Netflix teď pro streamovací službu připravuje… (více)

Batman vs. Superman v eRkové verzi

Batman vs. Superman v eRkové verzi

24.02.2016

Deadpool už vydělal skoro půl miliardy dolarů. A to při rozpočtu 58 milionů a eRkovém ratingu (do 17 let lze film vidět pouze se starším doprovodem), takže uspěl i bez pomoci náctileté superhrdinské… (více)

Sin City 2: Konečně se natáčí

Sin City 2: Konečně se natáčí

02.11.2012

Už jsme odmítali věřit, že k tomu někdy dojde, ale dočkali jsme se – v pondělí 29. října bylo v texaském Austinu oficiálně zahájeno natáčení Sin City: A Dame to Kill For. V nadcházejících týdnech nás… (více)

Bourne nabírá luxusní protivníky

Bourne nabírá luxusní protivníky

24.07.2011

Tony Gilroy očividně napsal pro The Bourne Legacy parádní scénář. Film, který bude tentokrát i režírovat, totiž láká čím dál hvězdnější obsazení. Nejdřív hlavní roli získal Jeremy Renner (nebude hrát… (více)

Reklama

Reklama