Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dva herci v několika rolích. Poznejte, jak vypadá skutečný život v Americe - zemi splněných snů, z několika pohledů. Lesbická babička, teplý britský premiér, ukecaná chovankyně v nápravném zařízení, ochotná sekretářka v „české" nemocnici, majitelka psa, milovaná dcerka a mnoho dalších nám ukáže, jak to v Americe skutečně chodí… (fujarik)

(více)

Recenze (101)

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem - DOKONALÉ. Nevěřim jsem tomu, že může vzniknout seriál absolutně bez souvislého děje, který bude mít pouze nespočet hlavních postav, které hrají dva herci. Každý díl má na svědomí neuvěřitelné množství gegů a vtípků, které si budete neustále opakovat. Pravdou je, že v normálním životě by jste se nechtěli stát obětí tohoto "drsného humoru", ale od gauče se budete smát. Tedy pouze pokud jste otevření a nevadí vám otrlí humor, který nešetří nikoho. (90%) ()

wydesenej 

všechny recenze uživatele

Skvělý komediální seriál, ve kterém hlavní roli hraje typický sarkastický britský humor, který si nebere s ničím servítky. Každý díl je rozdělen do několika krátkých scének, ve kterých se většinou poukazuje na absurdní způsob chování Američanů a Britů. Tvůrci seriálu si opravdu neberou s ničím servítky a některé scénky jsou pikantní někdy až vulgární. Pokud nejste vyloženě "dabingový tip", tak bych doporučil spíše originální znění s titulky (HBO Comedy nemá špatný dabing, ale není nad originální znění). ()

Reklama

HAL odpad!

všechny recenze uživatele

I těch pár desítek minut mi nejspíš způsobilo těžký úbytek mozkových buněk, před sledováním těchto vymaštěných vidláků by mělo varovat ministerstvo zdravotnictví. S klasickým britským humorem to nemá snad vůbec nic společného, zato průměrný američan libující si v převlekových "komediích" Edieho Murphyho, ve kterých pobíhají odporné stokilové polonahé machny, musí být přímo nadšen. Humor tu nahrazuje hromada nechutností a ze všeho nejvíc mocinky moc vtipné má být asi to, že jsou tu všechny postavy úplně retardované a létají kolem nich roztodivně barevné tělní tekutiny. Děkuji nechci, chcípněte v pekle. 1/10 ()

Bodega_Bay 

všechny recenze uživatele

Tak TOHLE, tohle vypadá na luxusní záležitost. Zatím nemám celé nakoukáno, ale pro tuto chvíli neskutečná zábava. Výborná je recepční u lékaře nebo pes a jeho panička. A pozor- poprvé jsem ráda, že jsou přítomny i děti :-D Asi už nikdy nevyženu z hlavy roztomilou Ellie-Grace a její: I love you more than interracial gang bang...:-) Nesmrtelné. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

pár geniálních (Bing Gordon) a spousta povedených scén kontra velké množství scén trapných a nevtipných.. oproti původní Malé Velké Británii ovšem jednoznačně posun k lepšímu! silné 3* ... EDIT: po nejednom opakovaném zhlédnutí tohoto šestidílného nářezu plného nekorektností a absurdností musím přidat hvězdu - MVB je za velkou louží ve své nejlepší formě a i těm skečům, nad kterými jsem dříve ohrnoval nos, nakonec dávám palec nahoru.. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama