Reklama

Reklama

Jedná se o českou verzi britské televizní pěvecké soutěže Pop Idol. Z neznámých amatérských zpěváků se díky televizi stávaly známé tváře, které lidi prosili o podpisy. První řada v roce 2004 u nás byla oblíbená. Diváci posílali hlasy pomocí SMS a telefonátů a dva s největším počtem hlasů postoupili do finálových kol. V první řadě postoupilo do finálových kol 10 účastníků, ve druhé 12 a ve třetí, která byla vysílaná v roce 2006 10 účinkujících. V každém finálovém kole opět hlasovali diváci a účastník s nejmenším počtem hlasů byl vyřazen. Vítězem se stal ten, který zůstal jako poslední nevyřazen; od producentů, kteří jsou partnery soutěže, dostane smlouvu na vydání alba. (duklak2)

(více)

Recenze (219)

Zix. 

všechny recenze uživatele

Ve svojí době měl tenhle pořad slušný úspěch, protože asi po prvé šlo o pořad kde v těhle zpívajících soutěžích šlo o kvalitu a potenciální karieru - né pořady typu Doremi nebo Caruso Show, kde to bylo občas utrpení poslouchat. První dvě série jsem tehdy jako většina mích vrstevníků sledoval a bavili mě, bohužel z toho ale naše televize udělali otravu jak to neustále rok co rok opakovali + přivedli další pořady, který jsou to skoro samý (jde prostě o zpěv) akorát pod jiným názvem. Bohužel si myslí dodnes, že každý cca rok nebo dva najdou další a další talenty z ulice. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

První řadu sledovali snad všichni (no jo, jen se přiznejte), protože šlo o něco nového, zajímavého. V porotě seděli, tak jo, řekněme odborníci, kteří měli decentní smysl pro humor a názory, které měly hlavu a patu. A šlo tam o zpěv, to se taky musí nechat. Druhou řadu jsem taky zvládla, ale bavilo mě to o poznání méně, a dál už jsem se nedostala. Protože přestalo jít v první řadě o zpěv a do popředí se dostal hlavně bulvár. Á to už mě neba... ()

Reklama

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že tohle byli aspon volby. Zapojil se celý národ a všichni jsme posílali smsky a nova vydělávala. Něco nového ze zahraničí a pořádná kvalita. Už ne více nějaké trapné DOREMI. Tedka to bylo natvrdo. Bud jsi nejlepší, nebo jsi nejhorší. Když nejsi ani to, tak jdi domů, nemáš tady co dělat. Bohužel všichni časem zapomeneme. Ti co vyhráli a byli v první dvanáctce jsou stále lidi. Nic víc. Nenašel jsem něco neobyčejného. Umí zpívat a toho si cením. Vážím si toho, když mě dokáží pobavit. Aneta Langerová je miss zpěvu. Mám rád její písně, ale bohužel další zapadly. Řekl bych, že možná volby měli menší procentní účast, než tady ta naše čeká soutěž. Ale více ji nechci vidět. Stačilo by mi to za pět let. ()

Attta

všechny recenze uživatele

Jedna z prvních těchle soutěží v ČR a výkony soutěžících byly opravdu skvělé. Aneta se předvedla velice dobře a myslím že ani dodnes se nemá za co stydět! Na druhou stranu soutěž totálně trapná, která nemá žádný kulturní význam a nepřinese nám ani talenty protože, po většine z nich po roce ani pes neštěkne! Pračka na peníze, která tu nemá co dělat! ()

m.a.rtin 

všechny recenze uživatele

První řada byla kvalitní, pak ještě i ta druhá, ale s dalšími řadami už to šlo dost z kopce. Ve svých 13 letech, když tuto řadu vysílali, jsem nestál zrovna v popředí fanouškovských davů, ale soutěž se mi celkově líbila a některé písně mi zněly v uších ještě hodně dlouho. Minus Nově za to, jak nadhodnotila cenu hlasovacích diváckých SMS ()

Galerie (2)

Zajímavosti (20)

  • V roce 2004, kdy se pořad vysílal, se na každý díl dívalo více než 2 900 000 diváků u televizorů. (TheSlezy)

Reklama

Reklama