foto

Aneta Langerová

  • nar. 26.11.1986 (29 let)
    Benešov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Populární česká zpěvačka Aneta Langerová se narodila 26. listopadu 1986 v Benešově. V šesti letech navštěvovala klavír v Lidové škole umění. V osmi letech se pak přihlásila na kytaru do sboru Jiřího Bardy v Říčanech. Zde kromě hry na kytaru, začala také zpívat jak se sborem, tak sólově. Ve čtrnácti letech se stala součástí kapely SPB na Sázavě. Vystudovala obchodní akademii v Praze. V letech 2005 a 2006 zvítězila v kategorii zpěvaček v soutěži Český slavík. V roce 2013 se v anketě Český slavík umístila na 3. místě. Vyhrála soutěž DO-RE-MI, dostala se do finále Rozjezdů pro hvězdy a v červnu 2004 zvítězila v soutěži Česko hledá SuperStar, která ji výrazně pomohla dostat se na českou hudební scénu. Mohli jste ji spatřit v mnoha známých televizních pořadech.

Jejím vzorem je Alanis Morissette a Édith Piaf. V roce 2010 potvrdila spekulace o své sexuální orientaci. Její partnerkou je ředitelka vydavatelství Supraphon Iva Milerová.

Jiří "BloodMax" Neubauer

Herecká filmografie

2016 8 hlav šílenství
2010 Duše K (TV seriál)

Dokumentární

2015 Žebřík 2014 Bacardi Music Awards (koncert)
2014 Magický hlas rebelky
Znovu 89 (koncert)
2013 Český žurnál (TV seriál)
Český žurnál: Rozezlení (TV film)
2012 ČT Live - Oskar Petr 60 (koncert)
Marta Kubišová 70 (koncert)
Největší přání
Tribute (koncert)
2011 ČT Live - Aneta Langerová (koncert)
Klus pro Kuře (koncert)
2010 My jsme to nevzdali (koncert)
2009 Královny popu (koncert)
2008 ČT Live - Michal Hrůza (koncert)
2005 Aneta Langerová - Spousta andělů na cestě (koncert)
ČT Live - Aneta Langerová (koncert)

TV pořady

2016 Ceny Anděl 2015 (TV pořad)
Žánrové Ceny Anděl 2015 (TV pořad)
2015 Ceny Anděl 2014 (TV pořad)
Ceny Paměti národa (TV pořad)
Kombo (TV pořad)
Mattoni Koktejl Festival 2015 (TV pořad)
2014 Český Slavík Mattoni 2014 (TV pořad)
Konfrontace Petra Fischera (TV pořad)
2013 Adventní koncerty 2013 (TV pořad)
Ceny Anděl 2012 (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2013 (TV pořad)
Mattoni Koktejl festival (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
Světlo pro Světlušku 2013 (TV pořad)
60 pečetí (TV pořad)
2012 Světlo pro Světlušku 2012 (TV pořad)
Zrcadlo tvého života (TV pořad)
18 je jen začátek (TV pořad)
2011 Ceny Anděl 2010 (TV pořad)
E.ON Energy Globe Award ČR 2011 (TV pořad)
Světlo pro Světlušku 2011 (TV pořad)
Tah dámou (TV pořad)
Trumfy Miroslava Donutila (TV pořad)
TýTý 2010 (TV pořad)
2010 Ceny Anděl 2009 (TV pořad)
E.ON Energy Globe Award ČR 2010 (TV pořad)
Hodina deťom (TV pořad)
Světlo pro Světlušku 2010 (TV pořad)
VIP zprávy (TV pořad)
2009 Český slavík Mattoni 2009 (TV pořad)
Silvestr 2009 - Pojďte dál... (TV pořad)
Talkshow Jana Saudka (TV pořad)
2008 Bravo tv (TV pořad)
Hvězdný reportér (TV pořad)
Přísně tajné (TV pořad)
Q (TV pořad)
TOP STAR magazín (TV pořad)
2007 Český slavík Mattoni 2007 (TV pořad)
Souboj hitů (TV pořad)
2006 Český slavík Mattoni 2006 (TV pořad)
StarDance aneb když hvězdy tančí (TV pořad)
TýTý 2005 (TV pořad)
2005 Český slavík Mattoni 2005 (TV pořad)
Inbox (TV pořad)
TýTý 2004 (TV pořad)
2004 Česko hledá SuperStar (TV pořad)
T-music (TV pořad)
Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2002 Ladí neladí (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1999 Noc s Andělem (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
Sama doma (TV pořad)
1994 Eso (TV pořad)
Snídaně s Novou (TV pořad)
1993 Dobré ráno (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 Aneta Langerová: Tragédie u nás na vsi (hudební videoklip)
2014 Život není pes (hudební videoklip)
2012 Buty: Píseň práce (hudební videoklip)
2005 Voda živá (hudební videoklip)
2004 Hříšná těla, křídla motýlí (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace