Reklama

Reklama

Jedná se o českou verzi britské televizní pěvecké soutěže Pop Idol. Z neznámých amatérských zpěváků se díky televizi stávaly známé tváře, které lidi prosili o podpisy. První řada v roce 2004 u nás byla oblíbená. Diváci posílali hlasy pomocí SMS a telefonátů a dva s největším počtem hlasů postoupili do finálových kol. V první řadě postoupilo do finálových kol 10 účastníků, ve druhé 12 a ve třetí, která byla vysílaná v roce 2006 10 účinkujících. V každém finálovém kole opět hlasovali diváci a účastník s nejmenším počtem hlasů byl vyřazen. Vítězem se stal ten, který zůstal jako poslední nevyřazen; od producentů, kteří jsou partnery soutěže, dostane smlouvu na vydání alba. (duklak2)

(více)

Recenze (219)

Armin82 odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně trapná soutěž,neskutečné nafouknutá mediální bublina,kolem který se jen točí neskutečný prachy! Vždycky jsem si říkal,jak mi je líto rodičů náctiletých holčiček, co doma bědovaly a naříkaly, ať jim rodiče koupí kredit,že potřebujou podpořit svého miláčka SÁMERA KRYSU...pak nemáme mít nejdražší operátory v Evropě,když náš stupidní národ utratí miliony za SMSky kvůli nějaký stupidní soutěži,njn s jídlem roste chuť --->tohle a jim podobný srágory--->odpad jak vyšitej! ()

m.a.rtin 

všechny recenze uživatele

První řada byla kvalitní, pak ještě i ta druhá, ale s dalšími řadami už to šlo dost z kopce. Ve svých 13 letech, když tuto řadu vysílali, jsem nestál zrovna v popředí fanouškovských davů, ale soutěž se mi celkově líbila a některé písně mi zněly v uších ještě hodně dlouho. Minus Nově za to, jak nadhodnotila cenu hlasovacích diváckých SMS ()

Reklama

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele

Tuhle zhovadilost sem ani neviděl, ale slyšel z obýváku do pokoje a to nedobrovolně. Nechápu jak někoho může bavit koukat na amatéry jak zpívají cizí písničky, proč si ti lidi raději nepustí na přehrávači originální album se svoji oblíbenou hudbou? Kvalita bude pochopitelně mnohem vyšší, bez reklam a prudérní poroty. Jedna hvězda je za ten výjezd exotiky s IQ a hlasivkami paviána, který mne, jakožto škodolibou osobu, pobavil. 15% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ať si každý o těchto talentových pěveckých soutěžích myslí, co chce, ale osobně mi zas až tolik nevadí. Nikdy jsem neviděl úplně všechny díly – ale každou řadu jsem alespoň po očku sledoval. Když už nic jiného, tak s Hvězdnou pěchotou byla vždycky prdel. Některé děcka měla můj respekt, někteří si splnili své sny, jiní upadli v zapomnění – z jiných se staly jen rychlokvašky a následně rádoby celebrity vymetající nejrůznější společenské akce a večírky. V první řadě jsem fandil Anetě a kam to dotáhla. Neztratil se ani Issa, ale ten spíš jen plnil stránky bulváru a vymetá večírky, nebo Savka v muzikálech. Ve druhé byl dobrý Vlasta Horvát, leč bohužel se žádného velkého úspěchu nedočkal – to už byl/je vidět spíš Petr Bende – v novinách opět silikonová Nosková. No a ve třetí jsem si nejvíc oblíbil Báru Zemanovou, vítěz Drda taky nějak nezazářil, spíš postupně vypelichal. Co se moderátorů týče, tak Brzobohatý s Něrgešovou byli super, později nastoupil Mareš a začala bída. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Dobrá většina zdejších uživatelů to drsně hází do odpadu nebo dává velkorysou jednu hvězdu a vsadím svého papouška, že to přitom poctivě sledovali a řechtali se u těch podivínů z hvězdný pěchoty, dodnes sjíždějí videa s těmi nejlepšími exoty a ve finále měli svého favorita, kterému mačkali palce do modra. Jo, jo, dělat drsňáka na ČSFD, to chce pořádně scvrklý kuličky. Jistě, je to zrůdná komerční show, ale ruku na srdce, kdo se netěšil na další nášup (ne)talentů? Kdo se nebavil? Odpad? Ale no ták… ()

Galerie (2)

Zajímavosti (20)

  • V roce 2004, kdy se pořad vysílal, se na každý díl dívalo více než 2 900 000 diváků u televizorů. (TheSlezy)

Reklama

Reklama