Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Tak k týhle sympatický blbině jsem se proklikal úplnou náhodou, načež jsem sérii 1 sjel na jeden zátah. Stačily mi dva měsíce Travianu, abych věděl, že MMO je o mozek. Ovšem i když jsem nevychytal úplně všechno, vím díky pár kámošům dost, abych tenhle svět chápal. Sluší se taky zmínit hlavní hrdinku a tvůrkyni série, Felicii Day aka Codex, velmi sympatickou to healerku (přestárlou dětskou houslistku v "reálném" světě seriálu). Zatraceně pěkný avatar. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Sympatický web seriál, který táhne jak skvěle zvolené prostředí, tak perfektně vymyšlené charaktery. A když tohle přestane bavit, tak je tu ještě Felicia Day a ta se neomrzí nikdy. Byla by ovšem chyba zredukovat osazenstvo Gildy jen na tu sympatickou zrzku v hlavní roli. Každý člen je svým jedinečným způsobem tak trochu šílený, a jejich interakce plodí krásně absurdní situace, a kvanta hlášek. Můj nejoblíbenější je asi Vork. Upřímně doufám, že nedopadnu tak, jako on. ()

Reklama

Bachy 

všechny recenze uživatele

I když jsem chvíli hrál World of Warcraft a delší chvíli online verzi Pána prstenů - toto není pro mě. Úžasná Felicia Day se zásobníkem grimas a pak už nic. Nuda, nuda, trapnost, jiskřička naděje a nuda. Dojel jsem do půlky druhé série, ale dál už to nejde. Ovšem i tak mě dostal perfektní "Do you wanna date my avatar" song. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Medzi web-serialmi jasná špička disponujúca presným castingom a s pribúdajúcim časom aj čoraz kvalitnejším spracovaním. The Guild je vlastne dôkazom, že s dobrým námetom a zápalom pre vec, môže aj on-line seriál triumfovať nad vysokorozpočtovými televíznymi projektami - za predpokladu, že vám sadnú atypické postavy. Viac tu ()

ADIO45 

všechny recenze uživatele

Je to o 5ti lidech, kteří hrají nějakou hru MMORPG (ale je to inspirováno World of Warcraft, jen to nemohly použít), a jsou naprosto závislý! Nikdy se neviděli, ale k hlavní postavě Codex se nastěhuje jeden z jejich party a trvá na tom, že spolu chodí a vyklube se z něho naprostý šílenec. Prakticky hlavní hrdinka Codex se snaží zbavit otravného Zabooa, tak se sejdou se zbytkem jejich guildy Vorkem, Clare, Tink a Badezzem. Je to zábavné, jedna hláška za druhou a můžu to doporučit všem, i těm, kteří nehrají MMORPG World of Warcraft. http://www.videacesky.cz/tag/the-guild?orderby=post_date&order=asc ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama