Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

Darik 

všechny recenze uživatele

Nejsem sice nějakým extrémním vyznavačem WOWka, pár měsíců jsem to i hrál, než mě přestalo bavit, ale tohle je naprosto dokonalý seriál. Těším se, jak se to bude dále vyvíjet:) 19.7.2012 - OK, tak už jsem velkej fanda WoWka, hraju ho, baví mě a tenhle seriál mě baví mnohem víc než kdy dřív. Zkrátka a jednoduše sem si všechny postavy a jejich osudy zamiloval. I když je vlastně pravda, že v tomto seriálu se nejedná přímo o WoW. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

--- PRVNÍ SÉRIE --- Na to, že je The Guild dělán prakticky na koleni, je to velmi zábavná, leč kraťoučká podívaná. O to více je ale seriál napěchován povedenými vtípky. Čtvrtou hvězdu uděluji za Feliciu Day :) Hodnocení série: 4/5 --- DRUHÁ SÉRIE --- Technická stránka je o kus lepší. Vtípků možná malinko ubylo, ale scénář je zase zajímavější a pestřejší. Felicia je skvělá jako obvykle. Hodnocení série: 3,5/5 --- TŘETÍ SÉRIE --- Rozjezd to mělo sice slabší a kvalitních vtípků opět ubylo, ale poslední trojice dílů krásně napravila reputaci. Hodnocení série: 3/5 --- ČTVRTÁ SÉRIE --- Čtvrtá série je o třídu lepší, než série předchozí. Jednak co se děje týče, ale i těch vtípků přibylo. Hodnocení série: 4/5 --- PÁTÁ SÉRIE --- Jednoznačně nejslabší série guildy vůbec. Vtipu rapidně ubylo, měl jsem vcelku problémy seriál sledovat, protože mě to už moc nebavilo - rozhodně ani zdaleka tolik, jako první dvě série. Hodnocení série: 2/5 --- ŠESTÁ SÉRIE --- O něco lepší jak předchozí série, ale ne... prostě ne. Není to ono a do poslední trojice epizod je to pořád strašně plytké a opět jsem na to koukal jen kvůli Felicii. Zakončení se ovšem povedlo, působilo příjemně - možná taky proto, že se postavy přestaly na chvilku tolik pitvořit. Hodnocení série: 2,5/5 ()

Reklama

Bachy 

všechny recenze uživatele

I když jsem chvíli hrál World of Warcraft a delší chvíli online verzi Pána prstenů - toto není pro mě. Úžasná Felicia Day se zásobníkem grimas a pak už nic. Nuda, nuda, trapnost, jiskřička naděje a nuda. Dojel jsem do půlky druhé série, ale dál už to nejde. Ovšem i tak mě dostal perfektní "Do you wanna date my avatar" song. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

1. séria (60%): webseriály sa hodnotia ťažko- každá časť má 4 minúty a dosť často neobsahuje nič svoje, je len pokračovaním toho minulého a predchodcom toho budúceho (znamená: nedá sa povedať, žeby každá časť bola aspoň sčasti o inom a keby sa zlepia, vytvoria 40 minútový celok). Sem tam sa podarí aj nejaký úsmevný vtip. Vďaka Felicii sa však na to pozerá dobre a musím uznať, že posledný diel série bol pekným vyvrcholením :) ()

PabloFuentes 

všechny recenze uživatele

Felicia Day je prostě dokonalá a nelze si ji zde nezamilovat. Guilda už má dokonce šest řad a i když se říká, že ta šestá byla poslední, doufám, že si to Felicia rozmyslí a pustí se i do sedmé. Přece jen tahle partička lehce podivných lidí hrajících něco jako World of Warcraft si to rozhodně zaslouží a ještě stále nám má co říct. Tenhle webový seriál je pak rozhodně povinností pro lidi, kteří někdy v nějaké té guildě už byli. Uvidíte, že mnohé situace vám budou velmi často povědomé a to ne že ne;) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama