Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Brilantní fandovský nízkorozpočtový kraťoučký seriál, zabývající se jednou guildou, která hraje bezejmennou MMORPG hru a je ukázkou čiré závislosti.. Postupem času se ale seriál rozvíjí i do dalších spekter, přicházejí krize, vztahy se hroutí, neschopnost zapadnout mezi normální lidi občas mrzí a vše je zahráno úžasnými herci neherci.. Samozřejmě úplně nejlepší je hlavní postava seriálu Codex, její úvodní konstatování vždy mají něco do sebe a navíc je opravdu úžasná. Pak je velmi dobrý nespolečenský šéf týmu Vork a zajimavý matka dvou dětí Clara.. Zatím ani jedna epizoda vyloženě nezklamala, jsou sice i slabší, ale díky velmi krátké délce nikdy neomrzí.. Dokonalý seriál ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé epizody jsou krátké, takže se to dá v pohodě sledovat. Seriál mi přijde zábavný a vtipný, ale bohužel vtipných hlášek bylo zpočátku více a postupně ubývají. Zápletka je jasně daná a ač nejsem hráč MMO, tak je mi seriál celkem blízký. Hodnocení po třech řadách. EDIT: Po čtvrté řadě zůstává hodnocení nezměněno. 5.série mě opravdu bavila, sice byli na conu a tudíž už nešlo o hru jako takovou, ale bylo to pořád blízko k tématu. Šestá mě už tak nebrala, je to ještě dále od hry a stále šlo více o jednotlivé postavy. Celkové hodnocení ovšem zůstává. ()

Reklama

BigDeal 

všechny recenze uživatele

1. séria (60%): webseriály sa hodnotia ťažko- každá časť má 4 minúty a dosť často neobsahuje nič svoje, je len pokračovaním toho minulého a predchodcom toho budúceho (znamená: nedá sa povedať, žeby každá časť bola aspoň sčasti o inom a keby sa zlepia, vytvoria 40 minútový celok). Sem tam sa podarí aj nejaký úsmevný vtip. Vďaka Felicii sa však na to pozerá dobre a musím uznať, že posledný diel série bol pekným vyvrcholením :) ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Ale jestli to má platit jako odstrašující příklad, tak aspoň u mě se to úplně míjí účinkem, protože při každém díle mám strašnou chuť si nějaké to středověké RPG zahrát :-) Malarkey: tak nějak automaticky jsem předpokládal, že půjde o World of Warcraft, až tvoje otázka mě vlastně přiměla soustředit se na to, že v seriálu to snad opravdu zatím nepadlo... ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Tak k týhle sympatický blbině jsem se proklikal úplnou náhodou, načež jsem sérii 1 sjel na jeden zátah. Stačily mi dva měsíce Travianu, abych věděl, že MMO je o mozek. Ovšem i když jsem nevychytal úplně všechno, vím díky pár kámošům dost, abych tenhle svět chápal. Sluší se taky zmínit hlavní hrdinku a tvůrkyni série, Felicii Day aka Codex, velmi sympatickou to healerku (přestárlou dětskou houslistku v "reálném" světě seriálu). Zatraceně pěkný avatar. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama