Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

Perth 

všechny recenze uživatele

Tohle je skoro povinná websérie pro všechny MMORPG závisláky. Nejlepší na tom všem je, že The Guild přišel s něčím úplně novým a to s dobře známým situačním humorem pro mladou generaci gamerů. Osobně preferuju dřívější série, které vzešly ze skromného rozpočtu ale pokud se nepletu teď už vychází 6. řada a zájem lidí stále roste. Krátké epizody tomu všemu navíc přidávají na intenzitě. Nemůžu jinak než ohodnotit pěti chocolate starfishes. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mi byl uživatelem M.a.t.t. doporučen, a když jsem se dozvěděl, že je o hardcore hráčích MMORPG her, bylo mi okamžitě jasný, že mě to bude bavit. Ono je to totiž webseriál, takže epizodky jsou pětiminutové, ani to ne, ale mají v sobě plno pravd a pár polopravd. Sice jsem zase tak hardcore hráč nebyl, takže mě to nedokázalo tolik pohltit, ale plno věcí jsem dokázal pochopit bez problémů, protože těch hardcore hráčů je kolem mně hrozně moc furt. Každopádně bych měl na tvůrce hry skromný dotaz. Jakou že onlajnovku to vůbec hrají? :-)) (7/10) ()

Reklama

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Brilantní fandovský nízkorozpočtový kraťoučký seriál, zabývající se jednou guildou, která hraje bezejmennou MMORPG hru a je ukázkou čiré závislosti.. Postupem času se ale seriál rozvíjí i do dalších spekter, přicházejí krize, vztahy se hroutí, neschopnost zapadnout mezi normální lidi občas mrzí a vše je zahráno úžasnými herci neherci.. Samozřejmě úplně nejlepší je hlavní postava seriálu Codex, její úvodní konstatování vždy mají něco do sebe a navíc je opravdu úžasná. Pak je velmi dobrý nespolečenský šéf týmu Vork a zajimavý matka dvou dětí Clara.. Zatím ani jedna epizoda vyloženě nezklamala, jsou sice i slabší, ale díky velmi krátké délce nikdy neomrzí.. Dokonalý seriál ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Medzi web-serialmi jasná špička disponujúca presným castingom a s pribúdajúcim časom aj čoraz kvalitnejším spracovaním. The Guild je vlastne dôkazom, že s dobrým námetom a zápalom pre vec, môže aj on-line seriál triumfovať nad vysokorozpočtovými televíznymi projektami - za predpokladu, že vám sadnú atypické postavy. Viac tu ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

I když jsem chvíli hrál World of Warcraft a delší chvíli online verzi Pána prstenů - toto není pro mě. Úžasná Felicia Day se zásobníkem grimas a pak už nic. Nuda, nuda, trapnost, jiskřička naděje a nuda. Dojel jsem do půlky druhé série, ale dál už to nejde. Ovšem i tak mě dostal perfektní "Do you wanna date my avatar" song. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama