Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

PabloFuentes 

všechny recenze uživatele

Felicia Day je prostě dokonalá a nelze si ji zde nezamilovat. Guilda už má dokonce šest řad a i když se říká, že ta šestá byla poslední, doufám, že si to Felicia rozmyslí a pustí se i do sedmé. Přece jen tahle partička lehce podivných lidí hrajících něco jako World of Warcraft si to rozhodně zaslouží a ještě stále nám má co říct. Tenhle webový seriál je pak rozhodně povinností pro lidi, kteří někdy v nějaké té guildě už byli. Uvidíte, že mnohé situace vám budou velmi často povědomé a to ne že ne;) ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Jako MMO pařana byl pro mě tento seriál v podstatě povinnost. Hezky to vystihuje hráče a dopad hry na jejich reálné životy. V pozdějších sériích už měli dost peněz a tak se mohli tvůrci rozšoupnout. Každopádně Vork mě nepřestává udivovat. :D A Felicia, tam snad ani není, co dodat. Prostě kouzelná :) ()

Reklama

ADIO45 

všechny recenze uživatele

Je to o 5ti lidech, kteří hrají nějakou hru MMORPG (ale je to inspirováno World of Warcraft, jen to nemohly použít), a jsou naprosto závislý! Nikdy se neviděli, ale k hlavní postavě Codex se nastěhuje jeden z jejich party a trvá na tom, že spolu chodí a vyklube se z něho naprostý šílenec. Prakticky hlavní hrdinka Codex se snaží zbavit otravného Zabooa, tak se sejdou se zbytkem jejich guildy Vorkem, Clare, Tink a Badezzem. Je to zábavné, jedna hláška za druhou a můžu to doporučit všem, i těm, kteří nehrají MMORPG World of Warcraft. http://www.videacesky.cz/tag/the-guild?orderby=post_date&order=asc ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Seriál, který se veze na vlně popularity nerdských seriálů (IT Crowd, BBT apod.) Felicia Day od něj odrazila svou malou pisatelskou a hereckou kariéru. Čím populárnějším se seriál stává, tím populárnější tváře také přitahuje v rolích speciálních hostů. Tím nejstabilnějším je patrně Wil Wheaton (Wesley Crusher z TNG), který se momentálně s Felicií podílí na tvorbě show o stolních hrách TableTop. ()

Wendy 

všechny recenze uživatele

The Guild je websérie volně přístupná na YouTube, kterou se už díky své délce a Felicii Day vyplatí omrknout. Nemusíte být přímo "gamer", abyste se u Gildu pobavili; já si třeba nejvíce vychutnala jinou, leč trochu ohranou, geekovskou hlášku: "Help me Codex1, you're my only hope!" A nejnovější propagační video Do You Wanna Date My Avatar? je vskutku "mňamózní". Yay, Felicia Day! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama