Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

Dartdevil 

všechny recenze uživatele

Čistě náhodou jsem na tenhle miniseriálek narazil, za den jsem zkouknul všechny 3 série, a okamžitě putuje do mé top10 seriálů. Pro ty, kteří se v problematice pohybují (jako já :-), kult po prvních pár dílech. Spousta ultra vtipných situací, a také spousta pravdivých věcí. Však také Felicia v jednom rozhovoru přiznala, že dva roky díky World of Warcraft nevěděla o světě.... ()

Larky 

všechny recenze uživatele

První dvě sezóny jsou parádní a úspěšně a komediálně sondují život dnešních pařanů, ovšem třetí a čtvrtá jsou tak nudné, že hodnocení jde skoro k odpadu a nezachrání to ani solidní (ikdyž přibývajícími díly trošku otravná) Felicia Day. Takhle neuvěřitelně sestupnou tendenci v rámci seriálů dlouho nepamatuji. 1.sezóna - *****, 2.sezóna - *****, 3.sezóna - **, 4.sezóna - *...celkově - slabší 3*. BTW: daleko lepší než poslední dvě serie jsou klipy, které je mají propagovat, v nich je Felicia tak okouzlující, že musí rozhodně být mokrým snem každého nerda (a nejen jeho). ()

Reklama

Bachy 

všechny recenze uživatele

I když jsem chvíli hrál World of Warcraft a delší chvíli online verzi Pána prstenů - toto není pro mě. Úžasná Felicia Day se zásobníkem grimas a pak už nic. Nuda, nuda, trapnost, jiskřička naděje a nuda. Dojel jsem do půlky druhé série, ale dál už to nejde. Ovšem i tak mě dostal perfektní "Do you wanna date my avatar" song. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Krátké díly a civilní obsazení/scénář dělají z Guild velmi příjemnou zábavu, která i přes svou vyhraněnost na hráčské pole je přístupné docela široce. Znám lidi, co nehráli nikdy MMORPG a bavili se. Asi ne jako kdejaký warlock, ale to přeci nevadí. Je dobře, že tvůrci nemají příliš peněz na rozhazování a dělají díly v podstatě doma na koleni, protože nezaměnitelný feeling seriálu a nadhled tím jedině podporují. Jinak doporučuji sledovat po sériích naráz... jsem zvědavý, jak vybrousí z konce třetí sezony:) PS: bude to WoW, ale možná tvůrci čekají na nabídku od Blizzardu na menší reklamu:-)) PPS: ty postavy nemají chybu:) Clara, co otevře pusu tak hláškuje jako nikdo PPPS: jdu zase nainstalovat WoW, zaplatit poplatek a hurá najít Feliciu, vím totiž její nick:-D S05:poměrně slabé, až na ten slušný počet cameo rolí seriálových herců... ()

Zl0 

všechny recenze uživatele

Naschvál dávam 4* - pre MMORPG a hlavne WoW fanúšikov je to pecka plná scénok kde sa nájdu a zasmejú aj sami na sebe. Pre tých ostatných asi nepochopiteľná blbosť a divím sa že nevidím ani jedno hodnotenie "odpad" v tých top 20. Bude to buď tým že hlavná hrdinka je fakt sympaťáčka alebo skôr tým že kto nedrtil WoW to nepozná. A kto to nepozná, nehodnotí. Zaboo mi tam lezie najviac na nervy. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno