Reklama

Reklama

Letadlo, na jehož palubě byl univerzitní fotbalový tým, havarovalo ve sněžné bouři uprostřed zasněžených hor. Na přeživší hráče čeká děsivé překvapení: ocitli se v teritoriu podivné stvůry, která lační po čerstvém mase! Uprostřed třeskuté zimy začíná nerovný boj o přežití... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (97)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tu jednu hvězdu dávám za tu kupu srandy, které nám tvůrci tohoto dílka naservírovali plný vagón. Jen si říkám, zdali to vlastně měli v úmyslu. DVD jsem koupil ve výprodeji v trafice za 20 Kč a za tu cenu jsme se s kamarádem bavili královsky. Když už to trochu zavánělo nudou, začal Yeti skákat a sranda pokračovala. Tohle nebylo béčko, to bylo minimálně téčko.... Doporučuji něco popít a film si večer pustit s přáteli :-) Po dokoukání se mi však do mysli neustále vtírala jedna otázka. Proboha proč? ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Smrtiaci roj", "Boh mora", Ľadové zemetrasenie", "Duch búrky", "Začiatok konca: Zrážka s kométou", "Koniec ľudstva: Zrážka planét", "Beštia z hlbín", "Korene zla" a "Mrazivé peklo". To je deväť otrasných diváckych zážitkov, ktoré mi naservíroval totálne béčkový režisér Paul Ziller. Všetko sú to nízkorozpočtové braky s idiotským scénarom, primitívnymi digitálnymi trikmi a príšernými hercami. No napriek tomu som sa na tieto Zillerove sračky v poslednom čase akosi namotal. * ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Existují špatně špatné filmy a drsně špatné filmy. V první kategorii najdete takový skvost, jako třeba 100 Million BC. U toho filmu trpíte a nemůžete se té debilitě ani zasmát, protože se bere vážně. A do druhé kategorie od dnešního dne řadím tento kousek. Řeknu vám, tohle jsem už dlouho neviděl. 600kilová opice (nebo Yeti, chcete-li) skáče jako žabák křížený s laní a jednu chvíli vám přijde, že lítá jako Superman… :-) Následně holce rozšlápne efektivně hlavu, nebo týpkovi utrhne nohu a začne ho s ní mlátit… Pokud vám ještě nestačilo, tak přihazuju další výbornou scénu, kdy se proti Yetimu rozběhne americký Mirek Dušín se slovy "Už toho bylo dost!" a tu 600 kilo vážící mrchu povalí! No řeknu to takhle, tohle je určitě sračka, ale nasmějete se u ní více, než u nějaké komedie. Výraz Guilty Pleasure jsem ještě nikde nepoužil, ale upřímně, nemyslím si, že by někde seděl více. Tohle je totiž mrazivě hříšné potěšení... :-) ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

A nám se to líbilo :-) :-) :-) Letadlo, ve kterém letí univerzitní fotbalové družstvo, má během letu nad Himalájí těžkosti a spadne. Problémem není jen otázka, jak se rychle dostat do civilizace. Osud jim totiž poslal do cesty humanoidní stvoření, které v nich vidí zpestření svého jídelníčku. Mládež má ale jiné představy o své budoucnosti a tak začíná boj o přežití. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Levný survival s příšerou lavíruje mezi hororem a komedií, což asi nebyl záměr tvůrců, byť závěr by tomu mohl napovídat. Pak bych ale čekal větší bžundu, než jen chytání veverky na čokoládovou tyčinku, ze které se nakonec vyklube králík s chutí kuřete. Předpokládám, že masakrální scény měly být spíše vážnější, jenže většinou nejsou. Zřejmě  nechtěně zábavné bylo hledání zápalek, aby bylo možno rozdělat oheň, zatímco okolo přeživších vesele hořely zbytky letadla. A co použijete jako dlahu, když není po ruce klacek? Kamarádovu utrženou ruku! Velice pěkná příroda, nestvůra spíše průměrná, při běhu a skákání pixelově laciná. Škoda, že gore nebylo otevřenější. I tak ale po úvaze původní 2* zvednu na slabé tři, páč film rychle utekl a občas jsem se vskutku bavil. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (7)

  • V Himalájích není možné, aby byl v takové nadmořské výšce hustý smrkový les. (Prochy38)
  • Scénář nesl původně název Raksha: Curse of the Snow Demon. Slovo raksha znamená v tibetskén jazyce Sanskrit démon. (oje)
  • V podobných podmínkách by takto oblečení přeživší přežili sotva desítky minut. (Prochy38)

Reklama

Reklama