Reklama

Reklama

Taxík

(pořad)
Soutěžní / Rodinný
Česko, 2008, 28 min

Účinkují:

Aleš Háma (moderátor), Monika Absolonová (moderátor), Tomáš Matonoha (moderátor), Vojtěch Kotek, Tereza Kerndlová, Pavel Zuna

Obsahy(1)

V pořadu Taxík nastoupí nic netušící lidé do zdánlivě obyčejného taxíku a najednou zjistí, že jsou v televizním pořadu! Při jízdě mají možnost odpovídat na moderátorovy otázky a vyhrávat hotové peníze. Jsou-li úspěšní, tak na závěr cesty dostanou svoji výhru. Pokud ale zodpoví špatně příliš mnoho otázek, jsou z taxíku vysazeni, a to kdekoliv! Taxík je prostě jediné taxi, které vám zaplatí! (Česká televize)

(více)

Recenze (222)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrá soutěž, dlouhá tak akorát, aby nenudila atd. Otázky jsou někdy zapeklitý, někdy primitivní, jak už to tak bývá, ale pořád to patří k tomu lepšímu. Pravda, je tam vidět určitej kalkul (moderátoři se ptají na všechno možný, hlavně, aby to natáhli co nejvíc a soutěžící tím pádem míň vyhráli). Horší je, že to letos zrušili a má místo toho přijít sračkoidní novinka (která už v době psaní tohoto komentáře běží). ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Příjemný soutěžní pořad s Alešem Hámou a sympatičtějším Tomášem Matonohou. Když vysílala ČT Taxík o víkendu, tak jsem se na něj nikdy nedíval. Ale jak ho přesunuli na všední den tak se na něj občas rád mrknu. Dodnes si pamatuju jak v jednom díle, nastoupili tři týpci pracující jako - Zdravotní bratr, prodavač u stánku, prodavač ze supermarketu a věděli uplně všechno. Ovšem většinou nastupují vysokoškoláci a studentíci, a to jsou potom panečku odpovědi. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Zábavný soutěžní pořad s velmi sympatickými moderátory, taxikáři. Je mi jedno, že se jedná o variaci soutěží, kterých je v televizi dost, ale když se jedná o procvičování vědomostí, jsem na straně pořadu. Jediný, kdo mi do soutěže nesedl(a), byla Monika Absolonová, jejíž vědomosti a schopnost bavit jsou v porovnání s Alešem Hámou téměř nulové. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Hlášky páně Hámy jsou někdy tak suché, že se divím, že se mu ještě z toho nezadřel motor. Brzy jsem ale zaplakal a zavzpomínal po řečech páně Hámy i páně Matonohy, neboť s nástupem Továrny na absolutno to šlo úplně do rekta. V tiché vzpomínce na staré dobré časy televizní soutěže zkusme štěstí alespoň ZDE. ()

Soni_borec 

všechny recenze uživatele

"...jediné taxi, které vám zaplatí", teda až na Fake taxi, ale tam bych radši nelezl. Tváří se to jako normální vědomostní soutěž akorát v autě a to tomu dodává docela šmrnc. Lidé se projedou, dostávají otázky a můžou vyhrát peníze. Dřív jsem tenhle pořad často sledoval a vždycky jsem se u něj dobře bavil. Háma je super moderátor a Absolonová i Matonoha taky nejsou špatní. Ovšem je doufám jasný, že to překvapení náhodných lidí není reálný, když maj na autě nalepený název pořadu a kamery. Podepíše se smlouva, místo cesty se určí pořadem a po vyhrání peněz vám částku zdaní. Každopádně i tak je to sranda a člověk se může i něco přiučit. "Moderní šerm. Táák a ven! Já mám jenom jedny nervy." (70%) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (24)

  • Za jeden natáčecí den se původně stihlo z úsporných opatření „vyzpovídat“ i dvanáct soutěžících. Pozdějí to bylo okolo sedmi až osmi. (juta)
  • Moderátor má během jízdy sluchátko, do kterého mu režisér říká pokyny a otázky pro soutěžící. (juta)
  • V pořadu mohli soutěžící využít dvě nápovědy – radu kolemjdoucího nebo přítele na telefonu. Na začátku měl každý cestující tři životy, kdy při každé špatné odpovědi jeden ztrácel. (Duoscop)

Reklama

Reklama