Reklama

Reklama

Taxík

(pořad)
Soutěžní / Rodinný
Česko, 2008, 28 min

Účinkují:

Aleš Háma (moderátor), Monika Absolonová (moderátor), Tomáš Matonoha (moderátor), Vojtěch Kotek, Tereza Kerndlová, Pavel Zuna

Obsahy(1)

V pořadu Taxík nastoupí nic netušící lidé do zdánlivě obyčejného taxíku a najednou zjistí, že jsou v televizním pořadu! Při jízdě mají možnost odpovídat na moderátorovy otázky a vyhrávat hotové peníze. Jsou-li úspěšní, tak na závěr cesty dostanou svoji výhru. Pokud ale zodpoví špatně příliš mnoho otázek, jsou z taxíku vysazeni, a to kdekoliv! Taxík je prostě jediné taxi, které vám zaplatí! (Česká televize)

(více)

Recenze (222)

kingik 

všechny recenze uživatele

Dá se, ale rozhodně ne pravidelně a každý všední den, jak se tahle soutěž vysílá. Soutěž však stále tápe v hledání dobrého moderátora. Háma, Matonoha ani Absolonová mě nijak neuchvátili. Nejsou přímo špatní, ale dost často se tváří, že znají odpovědi na všechny otázky a to jsou tam často dost nevyzpytatelné a obtížné. Nesympatičtí moderátoři a oproti tomu šance se "vzdělat" a ještě na tom vydělat v taxíku. Jednou, maximálně dvakrát v týdnu se to podstoupit dá. 60% ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála soutěžních pořadů, který si fakt rád pustim. Taková obdoba "Milionáře" s tim, že se jezdí v autě. Pokud jde o autorskej pořad ČT, tak chválim za dobrej nápad a jeho provedení. Největší radost mám, když je tam zrovna pěkná a sympatická Monika Absolonová, ale ostatní moderátoři/řidiči jsou taky na pohodu. Jediný, co bych vytknul a co už tu i padlo, je nevyrovnanost otázek (za 500,- je kolikrát těžší, než za 1 000,- a více), ale tohle se dá kritizovat asi v každý soutěži. ()

Reklama

Dudros 

všechny recenze uživatele

po čase to začalo byť stereotypné a nudné pretože tam bolo stále dokola to isté..no aj napriek tomu sa to dalo stále pozerať. Škoda že táto relácia už skončila, veľmi rád som to pozerával na zabitie času. Vždy som zapínal ČT 1 o 18:25, teraz už zostalo len prázdne miesto. Škoda no...ale zas nič nie je večné ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrá soutěž, dlouhá tak akorát, aby nenudila atd. Otázky jsou někdy zapeklitý, někdy primitivní, jak už to tak bývá, ale pořád to patří k tomu lepšímu. Pravda, je tam vidět určitej kalkul (moderátoři se ptají na všechno možný, hlavně, aby to natáhli co nejvíc a soutěžící tím pádem míň vyhráli). Horší je, že to letos zrušili a má místo toho přijít sračkoidní novinka (která už v době psaní tohoto komentáře běží). ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Zajímavá to soutěž a zajímavý to nápad produkce ČT..Jen tak jezdit zadarmo taxíkem po Praze nebýt úplně blbej, ovšem s tím rizikem že vás může vyhodit kdekoliv a vy už pak musíte zase jen po těch svejch...-) Každopádně já ne a ne takovýho chytit ale s těma mýma vědomostma a s tím mým štěstím bych neujel ani kilák a byl bych nejspíš vyhozen:-) Každá legrace něco stojí ale zase to jsou když se zadaří sakra rychlý prachy! Za 3*. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (24)

  • Soutěžní pořad Taxík převzala ČT1 podle britského formátu. (Duoscop)
  • Za jeden natáčecí den se původně stihlo z úsporných opatření „vyzpovídat“ i dvanáct soutěžících. Pozdějí to bylo okolo sedmi až osmi. (juta)

Reklama

Reklama