Reklama

Reklama

Peter Klaven (Paul Rudd) je úspěšný realitní makléř, který se zasnoubí s dívkou svých snů Zooey (Rashida Jonesová). K velkému zděšení však zjistí, že nemá žádného blízkého kamaráda, který by mu mohl jít za svědka. A tak se pustí do pátrání po opravdovém příteli. Po řadě bizarních a ponižujících setkání Peter potká Sydneyho Fifea (Jason Segel), šarmantního a zábavného chlapíka, s nímž si okamžitě padne do oka. Ale čím více se oba naprosto odlišní muži sbližují, tím více trpí vztah Petera a Zooey. Peter je nakonec nucen volit mezi svou snoubenkou a novým nejlepším přítelem v příběhu, který se tak stává komickou úvahou na téma, jaký je skutečný význam přátelství. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (416)

Mikita 

všechny recenze uživatele

Já se výtečně bavila. Tenhle náhled do chlapáckého světa se mi vážně líbil. Když se chlap zaměří na přítelkyně a poztrácí přátele. Kde je najít? Nemohla jsem se vynadívat na Andyho Samberga. Při moderování MTV MA 2009 jsem si ho zamilovala a tady mu ta role dokonale sedla. Jeho linka příběhu s homosexuální tématikou příjemně pobavila, přišlo mi, že nebyla jen trapně zneužívaná. Milé. A Jasona Segela nejde nemilovat. 75% ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Veľmi pohodičková a oddychujúca komédia..v ktorej jasnej excelujú Paul Rudd s Jasonom Segelom...vtipné momenty sa striedajú ešte viacej vtipnými..a keď film zvoľní dostáva sa stále do lepších romantických vôd...enkláva vedľajších postáva ktorá tiež stojí za to - Favreau, Samberg, a hlavne Neuveriteľný Hulk Lou Ferrigno...celkovo je to skvelá komédia, ktorý nie nadarmo pripomína Appatowky ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Absolútne unikátny, po všetkých stránkach nenútený a roztomilý a hlavne trefný, úprimný a vtipný film. Po naozaj dlhej dobe som sa uvolnil tak ako pri filmoch z Apatowovej produkcie a rozhodne som sa geniálne pobavil. Duo Segel a Rudd sú jednoducho nezabudnutelný a či už to má na svedomí to, že spolu už pracovali v niektorých snímkoch, alebo v tom, že obidvaja sú originálny a je radosť sledovať či už ich diskusie, alebo spoločné peripetie. Rozhodne ma potešili malé roličky hviezd ako Favreau, Pressly, simmons a Ferrigno. Každá z nich mala nezabudnuteľnú scénu. Hamburg ušiel hodný kus cesty, aj keď priznám sa ani riskni to z polly nebol vôbec zlý film. Film je v správnych chvíľach pomalý a rovnako aj v správnych chviľach vtipný. Pamätné scény ako hľadanie si priateľa, koncert RUSH, alebo hovorenie intímností ma neskutočne pobavily. Rád sa k filmu vrátim. Na začiatok leto najlepší možný spôsob navodenia atmoféry pohody, priateľstva, lásky a chocolat.:) ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Je to sice furt to samé dokola, stále ten samý vývoj příběhu a podobné vtípky, ale díky sympatické herecké sestavě jsem si moc rychle zvykl na to, že v tomto žánru mě asi už moc překvapení nečeká (v tomto filmu rozhodně ne) a docela dobře jsem se bavil. Kámoš k pohledání je příjemná komedie plná prvoligových komediantů mladé generace (skoro všichni jsou ze stáje nynějšího komediálního krále Judda Apatowa) a nadprůměrných vtipů, která mi příjemně utekla, ale zase nemohu říct, že bych se válel smíchy po zemi, jako tomu bylo například u Zbouchnuté nebo Superbad. Kámoš k pohledání rozhodně patří k tomu lepšímu z dosavadní letošní komediální nadílky. 70% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Bilboard s Peterem (Paul Rudd) v posteli vznikl ze skutečné fotky Paula Rudda zveřejněné v časopise Rolling Stones v r. 2006. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)
  • Jason Segel (Sydney) a Paul Rudd (Peter) si své role zopakovali n avideu k příležitosti turné kapely Rush "Time Machine". Dvojice herců se zde dostane na jeviště a setká se s členy kapely po jejich vystoupení. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)
  • Přezdívka "Pistole Pete", kterou Sydney (Jason Segel) pojmenoval Petera (Paul Rudd) je odkazem na Petera "Pistoli" Maraviche, bývalého skvělého basketbalistu a nejlepšího vysokoškolského střelce státu Louisiana všech dob. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)

Reklama

Reklama