Reklama

Reklama

Nahoru a dolů

(seriál)
  • USA Eastbound & Down
Trailer 7
Komedie / Sportovní
USA, (2009–2013), 13 h 56 min (Minutáž: 26–31 min)

Hrají:

Danny McBride, Steve Little, Katy Mixon, Elizabeth De Razzo, John Hawkes, Andy Daly, Ben Best, Tim Heidecker, Ken Marino, Efren Ramirez, Ana de la Reguera (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Kenny Powers (hraje ho spoluautor scénáře Danny McBride) býval baseballová jednička a hrál v první lize, ale do cesty mu vstoupily dvě věci: pokles formy a nesnesitelná povaha. Poté, co jeho skvělá kariéra pohasla, mimo jiné i proto, že byl nařčen z užívání steroidů, se Kenny vrátil domů do rodného města v Severní Karolíně, kde s nechutí nastoupí jako záskok za učitele tělocviku. Bydlí u svého bratra Kevina, ale i když je na dně, vydoluje v sobě odhodlání udělat všechno pro to, aby se vrátil... (HBO Europe)

(více)

Videa (24)

Trailer 7

Recenze (101)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Až na poslední epizodu první série jsem velice spokojený. Radost, odhodlání a zábava ze seriálu je cítit na každé minutě stopáže. Parta tvůrců kolem Eastbound a Down se sešla naprosto ideálně a těžko byste hledali slabé články. Pro mě osobně se nepříliš vyvedl šestý díl, ale předchozích pět je velice povedených. Uvidíme, co nás čeká dál. Zatím spokojené čtyři. ()

TheJokerCZ 

všechny recenze uživatele

První řadu mám za sebou a mám z toho takové smíšené pocity. Kenny Powers je strašný hovado. I přesto jsem si myslel, že mu budu fandit. Stejně jako tomu je u How not to live your life, ale po první řadě tomu tak není. Jsem docela zvědavý, jaký dojem na mne udělá druhé řada, snad lepší, než ta první. 1. řada 6/10 Druhá řada je za mnou a mám z ní tak nějak stejný pocit, jako z té první. Český název "nahoru a dolů" je celkem výstižný, protože mi Powers přijde pořád tak blbě nerozhodný a neví co by. Ale vtipné to je, to jako ano, ale čekal jsem víc. Nechám se překvapit třetí řadou. 2. řada 6/10 ()

Reklama

bartias 

všechny recenze uživatele

Šestidílná mini série je tak sprostá, hrubá a neurvalá, jak si ji HBO mohlo dovolit natočit. Tedy pořádně! Drzost příběhu. ve kterém se padlá baseballová hvězda vrací do rodného balíkova, aby se ukázalo, že největším balíkem je ona sama, je právě tím zábavným. Poslední dva díly jsou nejlepší, protože spějí k dobře vymyšlené pointě. Druhá řada si zachovala stejně drzý tón, ale její humor poklesl spíše k průměru. ()

bloodvomit 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná hovadáž! Kenny Powers je pompézní postavička, je tak připitomělej a dementní, až je směšnej (směšnej, ne vtipnej... povětšinou). Séroš je to zvláštní, připadá mi, že trochu jako Napoleon Dynamit čerpá z potenciálu dementa postavenýho na osvětlenej stupínek, scénář nic moc, celý se to dost táhne a vlastně je to dost slabota, PAK ale přijde nějakej joke co vás totálně rozseká a shodí ze židle... takže, hmmm kontraverzní snůška směšnejch klišé ;) ()

LakiyL 

všechny recenze uživatele

Nezvyčajná komédia plná nadávok typu shit, fuck, motherfucker, cocksucking motherfucker atď :D ...Kenny, o ktorom sa v rýchlom úvode dozvedáme, že dostal padáka z prvej ligy a jeho sláva je už dávno za ním, si to nepripúšťa a správa sa ako niekdajšia hviezda. Pomaly sa však "prebúdza" a uvedomuje si svoje miesto. Komédia, kde hlavná postava dostáva samé "kopačky" a pomocou drog a chlastu sa snaží uniknúť realite...HBO obnovilo E&D pre štvrtú sériu!! Kenny fucking Poweeers! :D ()

Galerie (169)

Zajímavosti (3)

  • Když je Kenny (Danny McBride) u April (Katy Mixon), tak jí vezme DVD. Na stolku, u kterého stál v předešlém záběru, ale DVD nebylo. (Duoscop)

Reklama

Reklama