Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí pokračování této komedie nese název Fotři jsou lotři a vypráví o dalším průběhu života rodiny Jebalových a Byrnesových. Greg Jebal se svou manželkou Pam mají dvojčata, která brzy oslaví své 5. narozeniny a koupili si nový dům, který je v rekonstrukci. Gregův tchán je bývalý specialista CIA, poté co dostane infarkt, tak uvědomí Grega, že on bude jeho následníkem. Chce aby se stal kmotrem Jebalem, musí pro to splnit tři důležité věci. Mít pro rodinu pořádný dům, zařídit dětem to nejlepší vzdělání a zajistit finanční zázemí. Greg je šťastný, že konečně se jeho vztah s tchánem zlepšil, a tak hodlá udělat vše pro to, aby ho nezklamal. Chce dát děti do té nejlepší, ale zároveň nejdražší školky ve městě, kterou si jako zdravotní sestra nemůže dovolit. Greg chce získat více peněz a tak je přesvědčen k propagaci pilulek na erekci. Jack se svou manželkou Dinou přijedou Jebalovi na pár dní navštívit. Jack je velmi podezíravý a zjistí, že Greg před ním něco skrývá, myslí si, že mladá dívka Andi Garcíová, která Grega přesvědčila k propagaci pilulek na erekci, je jeho milenkou. K tomu ještě do města přijede Pamin bývalý přítel Kevin, na kterého Greg žárlí. Jack nabádá Pam, aby se dala dohromady s Kevinem. Greg a Jack se opět pohádají. Jack Grega sleduje a uvidí, jak ho polonahá Andi svádí... (TV Prima)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (540)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Poviem to takto - tretí diel série nad vodou drží už len sympatia k postavám, pretože množstvo a kvalita humoru je oproti predošlým dielom skutočne moc móc pozadu. Pripadal som si, ako keby bol scenár napísaný za jeden pracovný týždeň akousi nedoštudovanou personou, ktorá za prácu navyše dostala malý plat a tak si svoj hnev vybila na trápnostiach a vyslovených zbytočnostiach typu škôlka pre nadané deti/odrezaný prst/pichanie injekcie do penisu. Niesom žiaden puritán, to rozhodne nie, ale od série "Fotro-lotrov" čakám skrátka omoho viac. No aspoň že DeNiro a Hoffman vždy potešia.) ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Rovnako ako jednotka, ťaží tento film z toho, že vie kedy scénky ukončiť a nebyť tak trápnym. Je to len súbor scén bez sutočného príbehu, ale film nenudí a občas sympaticky paroduje. Vzhľadom na to, že ide o klasickú americkú rodinnú komédiu je až neuveriteľné, že z toho nebola otravná hovadina. Príležitostí na trapošenie tu bolo dosť, ale tvorcovia okolo nich šikovne prekľučkovali... ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Tak jsem byla docela zklamaná, protože první dva díly byli opravdu vtipné, tak, že jste se u nich smáli celou dobu. Kdežto tady jsem se zasmála asi tak dvakrát a to ještě nejspíš přeháním. A ta bitka a srdcerivný konec tomu dodal korunu. Nečekala jsem moc a i přesto jsem byla zklamaná. Rozhodně nejslabší ze všech, ale dávám tomu 3*, když už teď vím co (ne)čekat tak se na to dá dívat vcelku v pohodě. Ale jako ta Jessica Alba, WTF :D ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Pohár kvality u prvního dílu přetékal, v druhém jako by bylo nach*áno od myši a třetí je naplněn do poloviny. V mém případě je to už sice takový vývar z vody, ale ta snaha tvůrců pobavit diváka je tu vidět. Na nápadech se nešetřilo a myslím, že investice se vyplatila vzhledem k výdělku, který dvojnásobně překročil rozpočet. Herecký ansámbl je originální, snad až na lady Albu, jejíž účel je tu spíš dekorativní. Spousty vtípků, některé vtipné, některé ohrané, ale pokud si skutečně lezli Jack s Jebalem na nervy naposledy , tak myslím, že ( i přes pár úchylností) je toto zakončení důstojné. 70% ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Třetí dílek už značně zadrhává, oproti prvním dvěma. Připadalo mi, jako kdyby scénáristé už neměli co nabídnout, proto začali vařit z vody a vesměs zopakovali gagy z dílů minulých. Souboje mezi Stillerem a De Nirem už nejsou co bývaly, Owen Wilson si zopáknul roli ze Zoolandera, Jebalovi se pořád zabývají sexem, zkrátka všechny známé postavy se chovají stále stejně. Nová postava Jessicy Alby je spíše do počtu. Snad jen škoda stavbyvedoucího Harveyho Keitla, cca 2 minuty je dost málo na figurku, která by mohla třetí díl fotrů trošku vzpružit a nakopnout. Ne, že by se člověk nezasmál, ale..... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (11)

  • Režisér předchozích dvou dílů Jay Roach neopustil rodinu úplně, stále se na trojce podílel alespoň jako producent. (Coldrex)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 279,3 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 522,7 mil. (NIRO)

Související novinky

Jebalovi a Jebalčata

Jebalovi a Jebalčata

20.02.2009

Na nás nekoukejte, čsfd tenhle překlad „hravého“ původního jména nevymyslela. ;-) O pokračování „fotrovské“ série se mluví už léta. Aby ne, jednička při rozpočtu 55 miliónů vydělala celosvětově 330… (více)

Reklama

Reklama