Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Polovina sezóny proběhla a Slavoj drží krásnou druhou pozici v Okresním přeboru. Je čas na tradiční rekapitulační schůzi, kde se bude pít, tancovat a kde bude také vyhlášen nejlepší hráč uplynulé sezóny. Přítomnost novináře z regionálního plátku rozpoutá skutečné vášně o to, komu titul patří. (TV Nova)

Recenze (13)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První z velkých vrcholů seriálu. Narvat celý díl do jedné místnosti byl mistrovský nápad, který přinesl neskutečnou řadu legendárních momentů (excel, powerpoint, poměr gólů a bodů...). Epizodní role Ladislava Županiče se taktéž velmi povedla, a za jeho nejlepší moment považuji hned úvodní scénu se skleničkami a krajským hygienikem, na který poté naváže příchod / odchod Orla. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vypočítal jsem, že na jistotu postupu do Kraje, bysme potřebovali dávat tak 1,08 gólu na zápas." Tak graf úměrnosti branek a bodů se Ludvovi mimořádně povedl, nejlepšího hráče inovátorsky vypočítal Excel a novinář Kachnička, kterého si boss Matějka hodlá dát na kmíně, odvedl opravdu dobrou práci. A já slibuju, že tohle bylo naposledy, co jsem se osobně nezúčastnil schůze Slavoje Houslice. Na referáty sice nedošlo, ale ta podnapilá zábava mě zmasakrovala ještě víc než pana Kroba a ten odpadl vskutku excelentně. ()

Zajímavosti (3)

  • Ludva (Pavel Kikinčuk) při projevu zmiňuje, že tým Houslic vstřelil za podzimní část 14 branek, získal 24 bodů a má průměr 0,93 gólů na zápas. Když však Ludva promítá tabulku všech týmů, má Slavoj Houslice skóre 28:21 a bodů má 27. Poslední sloupec tabulky ukazuje statistiku +/-, která je špatně dokonce u všech týmů. (ELBobes)
  • Gitaristu kapely hrá žižkovský bluesman Petr "Bubák" Bublák. (tiradentes)

Reklama

Reklama