Reklama

Reklama

Nenechte se mýlit, Nikki (Ashton Kutcher) není gigolo. Je to jen podfukář, který využívá sex k parazitování na nejbohatších velkoměstských paničkách. Díky svému vzhledu a dokonalé taktice se lehce získává jejich přízeň a může si tak po jejich boku vychutnávat život na vysoké noze. Ženy mu poskytují bydlení zdarma, dávají fantasticky drahé dárky, umožňují přístup na VIP party a samozřejmě požadují spoustu sexu, což je Nikkiho hlavní zbraň. Ženy se díky němu cítí mladé, krásné a spokojené. Je to oboustarně užitečný vztah. Nickiho poslední obětí je Samantha (Anne Heche), krásná právnička ve středním věku, která mu dává víc, než kdokoliv dříve. Jenže Nikki potká nádhernou číšnici Heather (Margarita Levieva). Ta ho přijde navštívit k Samantě domů, když je paní domu mimo město. Heather podlehne kouzlu domu, který pokládá za majetek Nikkiho a začne s ním hrát stejnou hru, kterou on hraje s bohatými paničkami. Jenže když se Samantha vrátí domů, zjistí, že jí byl Nikki nevěrný a vyhodí ho na ulici. A tak se Nikki vydá za svým srdcem a snaží se získat Heather. Jenže dokáže žít poprvé v životě na vlastní pěst? (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (361)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"Jestli tě nepolíbím, upadne mi obličej"... fuj to byl ale "bravíčko výlet" do říše zlatokopů všeho druhu. Kýčovitý námět, který už tady byl nesčetněkrát. Režisérsky nezajímavé, scénaristicky nic neříkající (obzvláš dabing je šílený) a Kutcher??Ač nechovám sympatie k tomuhle "hřebcovi" tady,mu to sedlo, to se musí uznat. Dvě hvězdyˇ=Kutcher, kostýmy a příjemně "sviňské" zakončení! ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Dáva si na sebe záležať, má šarm, charizmu a rozdáva si to so ženuškami..ale stále je to Ashton Kutcher, ten netalentovaný herec s úsmevom ale ničím viacej...a hľa tento film má aj príbeh, ale všetko sa to utápa v tých ženách..proste je to predvídateľná bieda o páde na hubu...a tým tento Samec je..pádom na hubu ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Pre genaráciu odchovanú na HIGH SCHOOL MUSICAL to môže byť seriózna romantická dráma. Ja som vyrástol na iných veciach, ale tento filmík mi nevadil. Možno mal v sebe väčší potenciál predovšetkým pri vnútornom boji postáv, ale tu šlo skôr o to, že Kutecher "nie je ani múdry, ani vtipný, len pekný", takže tam jeho mierna topornosť sedela. Nie je to práve klasický romantický film, skôr taká young adult vzťahová dráma. Ja som to zvládol v pohode... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kutcher v trochu nezvyklé roli (ne, že by je nezvládal - tady se snažil i trochu odlišit - ale moc často je nedostává). Líbila se mi poloha příběhu o lidech, kteří si vlastně nelžou a v míře možností jsou k sobě upřímní a hodně se mi líbil závěr filmu. Musím říct, že i když mě hubené blondýny většinou nechávají chladnými, na Anne Heche by se tady dala smažit vajíčka. ()

MA.KI 

všechny recenze uživatele

Mám strašnou chuť dát plný počet, i když dokonalé to není. Fascinuje mě však onen (i když možná trochu pohádkově nereálný) vývoj charakteristiky hlavní postavy, stejně jako vývoj mé percepce snímku jako celku. ~ Od prvotního skeptického přístupu až k závěrečné metaforické scéně se žábou a myší, která mě nakonec utvrdila v tom, že těch pět hvězd nakonec může být. Mimochodem, možnost koukat celé titulky na jednu hnusnou trávící žábu se vám u žádného jiného snímku nenaskytne! A koneckonců i ten (u většiny zde komentujících neoblíbený) hollywoodský casanova a metrosexuál s kšandami Kutcher, jenž si s vysokou pravděpodobností zahrál své alter ego, svou roli zvládl poměrně solidně. Kvalitní kamera i soundtrack. ~ /dále možné spoilery!/ Krátce k oné charakteristice protagonisty. Nikky je cynický parazit, jenž zcela pragmaticky využívá svého atraktivního vzhledu a zneužívá bohaté slečny (jejich materiální statky, klame jejich city,…). Značná stopáž se tedy věnuje jeho nicnedělání, lovení ženských OBJEKTŮ (k uspokojení, zabezpečení,…) a bytí s nimi. Vzhledem k tematice snímku jsou četné poměrně explicitní sexuální scény. Aniž bych zacházel do detailů a popisování děje, onen zvrat přichází v uvědomění si citů k číšnici Heather, kdy jeho do té doby převládající obávání se intimity, blízkosti, duševního propojení / povrchnost a prázdnota ve vztahu k ženám se mění v nalezení citu a projevení lásky. Pohřbí antihollywoodský konec protagonistovo procitnutí z agónie? ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Anne Heche za svůj výkon ve filmu inkasovala 65 000 amerických dolarů. (newpage)
  • Anne Heche a Ashton Kutcher se nejvíce během natáčení soustředili na jejich sexuální scény, které chtěli udělat pobuřující a svým způsobem ojedinělé. (newpage)

Reklama

Reklama