Reklama

Reklama

Nenechte se mýlit, Nikki (Ashton Kutcher) není gigolo. Je to jen podfukář, který využívá sex k parazitování na nejbohatších velkoměstských paničkách. Díky svému vzhledu a dokonalé taktice se lehce získává jejich přízeň a může si tak po jejich boku vychutnávat život na vysoké noze. Ženy mu poskytují bydlení zdarma, dávají fantasticky drahé dárky, umožňují přístup na VIP party a samozřejmě požadují spoustu sexu, což je Nikkiho hlavní zbraň. Ženy se díky němu cítí mladé, krásné a spokojené. Je to oboustarně užitečný vztah. Nickiho poslední obětí je Samantha (Anne Heche), krásná právnička ve středním věku, která mu dává víc, než kdokoliv dříve. Jenže Nikki potká nádhernou číšnici Heather (Margarita Levieva). Ta ho přijde navštívit k Samantě domů, když je paní domu mimo město. Heather podlehne kouzlu domu, který pokládá za majetek Nikkiho a začne s ním hrát stejnou hru, kterou on hraje s bohatými paničkami. Jenže když se Samantha vrátí domů, zjistí, že jí byl Nikki nevěrný a vyhodí ho na ulici. A tak se Nikki vydá za svým srdcem a snaží se získat Heather. Jenže dokáže žít poprvé v životě na vlastní pěst? (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (361)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

V podstatě jsem ani nevěděl, co od toho čekat. Popis obsahu a zařazení "Komedie" mi dávaly jen znát, že to bude nějaká hovadina. Ale ono to, kupodivu, překvapilo. Nejen odvážnými scénami, ale také tím, který BLBEC to označil jako Komedii. (Koukám, že Komedie už z popisu zmizela - hle :) - (hmm, nějaké trdlo tam tu Komedii zase připsalo...) ~~~ *MiniSpolier* "Kdo s čím zachází, tím také schází" - kdyby to končilo happyendem, bylo by to za **, že ho ale kopla a on to tak dostal vyžrat, to se u Hollywooďáků vidí málokdy. */MiniSpoiler* ~~~ Taky proto to asi neokupuje 70%. ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

V první řadě sem už dloho neviděl film, ve kterém by bylo tolik sexu během půl hodiny (snad kromě porna). Herecké obsazení bylo vzhledem k postavám zvoleno velice slušně, hodně mě překvapil hudební podkres, který se mi velice zamlouval. Kdo čekal romanťák s happyendem, tak se ho dočká tak na půl. Nicméně konečně něco, co vybočilo z klasických kolejí. Bohužel byl ale příběh místy až trochu monotématický, což ho docela sráželo. Možná i proto pouze průměr. ()

Reklama

peiton 

všechny recenze uživatele

Ružový cukríček v úlohe prostitúta ? :) Zaujímavá predstava. Príbeh aj o tom,ako sa v jednej chvíli s človeka žijúceho si na ,,vysokej nohe" môže mihnutím oka stať človek,ktorý klesne na samé dno. Nie je všetko zlato čo sa bliští . A takisto ani L.A. nie je miestom bezstarostného života, bujarých večierkov , krásnych žien v klipoch.Ved napokon sa to aj vo filme spomína. Prekvapujúco smutný koniec filmu,romantická komédia bez typického Happy Endu. Ale hlavnému hrdinovi asi nie je súdené,nezáslúži si..U mňa fajne,bavilo,ani raz som sa nenudila. ()

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná zhovadilost, která je de facto úplně o ničem a jejíž hlavní hrdina je chováním tak úlisný a nudný, že jsem ho od začátku nenáviděla a jen mi děsně lezl na nervy. Opravdu to jediné, co mě na tomhle filmu docela pobavilo a zaujalo, byly závěrečné titulky, na ty jsem vydžela civět s mnohem větším zaujetím, než na celý ten film předtím a kdyby udělali film jen z těch titulků, udělali by snad i lépe. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Mírná komedie v mezích zákona. 1) Nomen omen. Filmový samec je pohledný a přitažlivý Ashton Kutcher a spolu se svým kamarádem, 26letým mladším klonem Jasona Priestleyho Sebastianem Stanem jsou jediným důvodem, proč jsem na film koukal._____ 2) Žánr lehká komedie (v čem je to drama, nechápu) s mírným softpornovým nádechem dodal přesně to, co se dalo čekat. Tak proč si stěžovat?_____ 3)  9.10.2023 - opakované zhlédnutí mi potvrdilo vše, co jsem dříve uvedl. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu je odkaz na nizozemskou striptérku Matu Hari, a to v čase 01:08:00, kdy se Nikki (Ashton Kutcher) ptá Heather (Margarita Levieva): „Kdy ses rozhodla, že si nebudeš hrát na Matu Hari?“ (Zix.)
  • Dom, v ktorom býva Nikki (Ashton Kutcher) so Samanthou (Anne Heche) patril v čase natáčania filmu módnemu návrhárovi menom Randolph Duke a má hodnotu 8 250 000 amerických dolárov. (Cako_SK)
  • Anne Heche za svůj výkon ve filmu inkasovala 65 000 amerických dolarů. (newpage)

Reklama

Reklama