Reklama

Reklama

Nenechte se mýlit, Nikki (Ashton Kutcher) není gigolo. Je to jen podfukář, který využívá sex k parazitování na nejbohatších velkoměstských paničkách. Díky svému vzhledu a dokonalé taktice se lehce získává jejich přízeň a může si tak po jejich boku vychutnávat život na vysoké noze. Ženy mu poskytují bydlení zdarma, dávají fantasticky drahé dárky, umožňují přístup na VIP party a samozřejmě požadují spoustu sexu, což je Nikkiho hlavní zbraň. Ženy se díky němu cítí mladé, krásné a spokojené. Je to oboustarně užitečný vztah. Nickiho poslední obětí je Samantha (Anne Heche), krásná právnička ve středním věku, která mu dává víc, než kdokoliv dříve. Jenže Nikki potká nádhernou číšnici Heather (Margarita Levieva). Ta ho přijde navštívit k Samantě domů, když je paní domu mimo město. Heather podlehne kouzlu domu, který pokládá za majetek Nikkiho a začne s ním hrát stejnou hru, kterou on hraje s bohatými paničkami. Jenže když se Samantha vrátí domů, zjistí, že jí byl Nikki nevěrný a vyhodí ho na ulici. A tak se Nikki vydá za svým srdcem a snaží se získat Heather. Jenže dokáže žít poprvé v životě na vlastní pěst? (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (361)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Ashton Kačer opět v další roli fešáka. Tentokráte to však není žádný středoškolský trouba, ale týpek, který si zvykl až příliš jednoduše žít na vysoké noze. Nikki je hotový Casanova. Prvotřídní protřelý děvkař, svůdník a lamač dívčích srdcí, jemuž všechno vychází podle plánu. Střídá sexy holky jako ponožky a přitom si tak přichází na slušný balík peněz, díky němuž oplývá pocitem, že je neodolatelný "Sexy Macho", který dostane každou, kterou si zamane. Film začíná jeho monology, které nás uvedou do jeho bohémského života a taktik, které na ženy používá. Překvapila mě Anne Heche, která tady vypadá jak nějaká dvacítka. Všichni jsou "dokonale Hollywoodští." Krásní, opálení, bohatí a "party people." Samec je docela slušným filmem s dobrým obsazením. Sebastian Stan! 💗 Zrovna u něj mě mrzí, že mu rejža nedopřál více prostoru, protože jeho přátelství s Kutcherem mělo potřebnou chemii a je škoda, že neměli více společných scén. V určitých momentech jsem prostě chtěla, aby "tam" byl. Kdybych byla v postavě Nikkiho a Sebastian by se na mě občas díval tak, jak se díval, tak holky neholky, skočím po něm:) V tom jeho pohledu bylo něco víc, než jen "kámoš mě nasral." A Kutcher umí dokonce i hrát, když má možnost. Soundtrack je velmi povedený. ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Upozornění: Asi v tom bude nějaký spoiler, ale film je taková sračka, že můžete s klidným srdcem číst dál. // Tak já nevím, nějak jsem nenalezl smysl tohoto výkřiku z LA. Nedá se mluvit o komedii, protože všichni se tváří buď smrtelně vážně nebo ublíženě anebo mají nasazenou masku blaženosti - to když šukají. A šukají dost často. Jenže to ani nemůže sloužit jako porno, protože zběsilá sekvence střihů vám nemůže přinést jakýkoliv pocit vzrušení. Mám pocit, že to byla spíše pouze taková informační vsuvka, jakože abyste věděli, že tenhle to s dámami fakt umí. No a pokud to mělo být romantické drama s ponaučením, tak to mě podržte. Romantickou složku zde zastupuje asi minutová královna kliše na pláži a co se té dramatické týče, je to opravdu logický rébus dát si dohromady, že pokud si vás vydržuje bohatá panička, je život fajn a plný krásných věcí a pokud ne, budete asi muset řešit otázku peněz? Aspoň, že to velké ponaučení přišlo. Nehrát si na Romea a zůstat u své paničky. // Závěrečná otázka pro dámy: Opravdu jsou ty kšandy tak sexy? // 15% ()

Reklama

Lynn 

všechny recenze uživatele

Málokdy se mi stane, že bych se v hodnocení nějak zásadně rozcházela se zdejším vox populi. "Samec" je tak asi tou pověstnou výjimkou z pravidla. Ne že by to byl nějaký majstrštyk nebo tak..., ale docela v pohodě film to je. Mně celkem sednul, nijak nenudil ani neurazil. Slušných 60% (jednu či dvě hvězdičky dávám opravdu špatným filmům, to případ "Samce" není). ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Ružový cukríček v úlohe prostitúta ? :) Zaujímavá predstava. Príbeh aj o tom,ako sa v jednej chvíli s človeka žijúceho si na ,,vysokej nohe" môže mihnutím oka stať človek,ktorý klesne na samé dno. Nie je všetko zlato čo sa bliští . A takisto ani L.A. nie je miestom bezstarostného života, bujarých večierkov , krásnych žien v klipoch.Ved napokon sa to aj vo filme spomína. Prekvapujúco smutný koniec filmu,romantická komédia bez typického Happy Endu. Ale hlavnému hrdinovi asi nie je súdené,nezáslúži si..U mňa fajne,bavilo,ani raz som sa nenudila. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

V podstatě jsem ani nevěděl, co od toho čekat. Popis obsahu a zařazení "Komedie" mi dávaly jen znát, že to bude nějaká hovadina. Ale ono to, kupodivu, překvapilo. Nejen odvážnými scénami, ale také tím, který BLBEC to označil jako Komedii. (Koukám, že Komedie už z popisu zmizela - hle :) - (hmm, nějaké trdlo tam tu Komedii zase připsalo...) ~~~ *MiniSpolier* "Kdo s čím zachází, tím také schází" - kdyby to končilo happyendem, bylo by to za **, že ho ale kopla a on to tak dostal vyžrat, to se u Hollywooďáků vidí málokdy. */MiniSpoiler* ~~~ Taky proto to asi neokupuje 70%. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Anne Heche za svůj výkon ve filmu inkasovala 65 000 amerických dolarů. (newpage)
  • Auto, ktoré požičiavala Samantha (Anna Heche) Nikkimu (Ashton Kutcher) je Mercedes-Benz G 500 a jeho cena sa pohybuje okolo 80 000 eur. (Cako_SK)
  • Dom, v ktorom býva Nikki (Ashton Kutcher) so Samanthou (Anne Heche) patril v čase natáčania filmu módnemu návrhárovi menom Randolph Duke a má hodnotu 8 250 000 amerických dolárov. (Cako_SK)

Reklama

Reklama