Reklama

Reklama

Nenechte se mýlit, Nikki (Ashton Kutcher) není gigolo. Je to jen podfukář, který využívá sex k parazitování na nejbohatších velkoměstských paničkách. Díky svému vzhledu a dokonalé taktice se lehce získává jejich přízeň a může si tak po jejich boku vychutnávat život na vysoké noze. Ženy mu poskytují bydlení zdarma, dávají fantasticky drahé dárky, umožňují přístup na VIP party a samozřejmě požadují spoustu sexu, což je Nikkiho hlavní zbraň. Ženy se díky němu cítí mladé, krásné a spokojené. Je to oboustarně užitečný vztah. Nickiho poslední obětí je Samantha (Anne Heche), krásná právnička ve středním věku, která mu dává víc, než kdokoliv dříve. Jenže Nikki potká nádhernou číšnici Heather (Margarita Levieva). Ta ho přijde navštívit k Samantě domů, když je paní domu mimo město. Heather podlehne kouzlu domu, který pokládá za majetek Nikkiho a začne s ním hrát stejnou hru, kterou on hraje s bohatými paničkami. Jenže když se Samantha vrátí domů, zjistí, že jí byl Nikki nevěrný a vyhodí ho na ulici. A tak se Nikki vydá za svým srdcem a snaží se získat Heather. Jenže dokáže žít poprvé v životě na vlastní pěst? (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (361)

Kity162 

všechny recenze uživatele

Hrozná blbost. Jeste vic me mozna stve, ze ten Ashton je antisexual, jasne, ze se treba nelibi zrovna me, ale do takovy role prece musej pouzit univerzalniho krasavce, tohle je strasne odpudivej clovek, a ty kalhoty me celej film stvaly, odporny! Jenomze tak se tak nejak stalo, ze ten konec je zase super realnej a je ho prostě třeba, že snad i ty 3 hvězdy dát můžu... ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl fakt zážitek! Na první pohled obyčejný film o jednom z těch týpků, kteří dokáží spolehlivě využívat druhé, užívají si za jejich peníze a participují na jejich úspěchu. Na pohled druhý je to úžasná sonda do světa jednoho hezounka, skoro by se dalo říci metrosexuála, který ty kočičky střídá jako na běžícím pásu, až se jednoho dne rozhodne, že by mohl poskočit do vyšší ligy a nabalí si starší zazobanou, ale nutno dodat atraktivní a sexy paničku s krásnou velkou vilou. Zabydlí se u ní a její pohostinnost jí oplácí, jak jinak, sexem. Jenže i takový samec, jehož v tomto filmu velmi přesvědčivě ztvárňuje Ashton Kutcher, může mít city, a jak se říká, srdci neporučíš a láska může na tvé dveře zaklepat kdykoliv. Celkově se jedná o film, ktěrý když neuvidíte, tak se nic nestane a asi vám mezi vašimi filmovými zážitky chybět nebude, ale když už se na něj kouknete, tak vás nenechá chladnými, a je jedno jestli v pozitivním nebo negativním slova smyslu. Já musím říci, že jsem si tento film od začátku do konce báječně užíval a jako velké plus vnímám, že se film obešel bez happyendu, pochvalu si však tvůrci zaslouží i za naprosto originální a nevšední závěrečné titulky. Já jsem zkrátka nadšený a dávám čtyři hvězdy. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

V podstatě jsem ani nevěděl, co od toho čekat. Popis obsahu a zařazení "Komedie" mi dávaly jen znát, že to bude nějaká hovadina. Ale ono to, kupodivu, překvapilo. Nejen odvážnými scénami, ale také tím, který BLBEC to označil jako Komedii. (Koukám, že Komedie už z popisu zmizela - hle :) - (hmm, nějaké trdlo tam tu Komedii zase připsalo...) ~~~ *MiniSpolier* "Kdo s čím zachází, tím také schází" - kdyby to končilo happyendem, bylo by to za **, že ho ale kopla a on to tak dostal vyžrat, to se u Hollywooďáků vidí málokdy. */MiniSpoiler* ~~~ Taky proto to asi neokupuje 70%. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Strašné překvapení. Příběh mladého muže, který si ve měste snů žije ten svůj. Jenže každý sen musí jednou skončit. Povrchní videoklipová stylizace je zcela na místě, koresponduje s životy postav a jakožto rámec objímající celý film je pradaoxně i vězením, z něhož se charakterům nedaří uniknout. Ashton Kutcher po Buttefly effectu opět dokazuje, že charakterní herectví mu nedělá nejmenší problém, ostatní slečny jsou taktéž velice schopné, ale především se rády svlékají, co si budem povídat :) především Anne Heche za to má body nahoru... Závěrečná metafota s žábou a myškou je geniální... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kutcher v trochu nezvyklé roli (ne, že by je nezvládal - tady se snažil i trochu odlišit - ale moc často je nedostává). Líbila se mi poloha příběhu o lidech, kteří si vlastně nelžou a v míře možností jsou k sobě upřímní a hodně se mi líbil závěr filmu. Musím říct, že i když mě hubené blondýny většinou nechávají chladnými, na Anne Heche by se tady dala smažit vajíčka. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Dom, v ktorom býva Nikki (Ashton Kutcher) so Samanthou (Anne Heche) patril v čase natáčania filmu módnemu návrhárovi menom Randolph Duke a má hodnotu 8 250 000 amerických dolárov. (Cako_SK)
  • Film se do distribuce dostal pod různými názvy. V Dánsku, Švédsku, Norsku a Finsku jako "L.A. Gigolo", ve Francii, Německu, Itálii a Nizozemsku jako "Toy Boy", ve Španělsku a Portugalsku jako "American Playboy" a v Jižní Koreji jako "S-Lover". (Hroozley)
  • Anne Heche a Ashton Kutcher se nejvíce během natáčení soustředili na jejich sexuální scény, které chtěli udělat pobuřující a svým způsobem ojedinělé. (newpage)

Reklama

Reklama