Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou různé cesty, jak projevit lásku - třeba v ringu.
Do nápravného zařízení pro mladistvé přichází mladý kněz Herbert, aby zde vykonával pastoraci. Herbert se od samého počátku střetává s neprostupnou komunikační bariérou. Oporu nenachází ani ve vychovatelském sboru, jehož šedivou eminencí je zástupce ředitelky přezdívaný Šéfík. Tento muž je bývalým boxerem a tento sport provozuje také v ústavu. Svěřenci, pokud chtějí mít u Šéfíka nějaké výhody, musí boxovat. K tréninkům patří také zápasy, kde se často nechává volný průběh agresivitě mladých delikventů. Herbert pochopí, že má-li hlouběji proniknout do života ústavu, musí přijmout zdejší pravidla. Přesvědčí Šéfíka, aby jej postavil do zápasu, a ten mu schválně vybere nebezpečného protivníka. Během krvavého střetnutí je Herbert drsně zbit. Dokáže však vydržet do konce a ještě druhý den přijít na svoji hodinu. Tímto výkonem si zajistí u svých svěřenců jistý respekt. Je však otázkou, zda díky tomu získá i jejich náklonnost nebo jej naopak zničující zážitek připraví o poslední zbytek chuti do práce. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Slabší kousek. Na tohle téma existuje ve světě tolik dobrejch filmů, že pokud někdo nemá ambice (a schopnosti) se jejich kvalitě aspoň přiblížit, neměl by si vůbec dělat násilí a trápit hromadu lidí zbytečnou prací.

Braveheart

Braveheart (hodnocení, recenze)

No Havelka byl vážně super, Dolanský taky, ale ten Dejdar mi tam osobně moc neseděl. Boxerskej trenér v pasťáku by měl mnohem více vyzařovat tvrdostí a respektem než Dejdar. Ten mi spíš sedí do rolí outsiderů a utlačovanejch.

withass

withass (hodnocení, recenze)

Bohužel, až na ( mimochodem jinak vynikajícího ) Jiřího Havelku a samozřejmě Dolanského a Dejdara, jsem prožil padesát minut nudy, extrémního nezvládnutí daného tématu a pro mne velmi rušivé muziky na pozadí celého snímku. Bojím se, že tudy cesta nevede

sagitta

sagitta (hodnocení, recenze)

Vůbec nenadchne, ale ani neurazí. Místy nuda a předvídatelný konec; nechám se zmlátit v ringu a kluci začnou pak v hojném počtu chodit na kázání. Film, který člověk zhlédne a za hodinu ani neví, že ho viděl. Z produkce čt vznikají i kvalitnější filmy.

Braveheart

Braveheart (hodnocení, recenze)

Přátelé, to byl ale nehoráznej SHIT ! Možná sem ovlivněnej tím, že minulej týden jsem shlédl Bad Boys se Seanem Pennem, takže sem podvědomně čekal nějakej další drsnej příběh z polepšovny. Jenže toto nestálo ani za smradlavý psí exkrement. Jedna hvězda za Dolanského.

maroo77

maroo77 (hodnocení, recenze)

Tady se mi líbil herecký výkon Jana Dolanského, jinak vcelku nuda.

Reklama

Reklama