Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zlodějíčka a bývalého fotografa Tiberia (Marcello Mastroianni) právě pustili po hezkých pár letech strávených v chládku. Na svobodě se střetne s bývalým kumpánem Peppe „Panterem“ (Vittorio Gassman), o němž se ještě nedávno za mřížemi dušoval, že ho nechce ani vidět. Jenomže svět se za ty roky dost změnil, Tiberio nemá kde bydlet, když se z podnájemníka, kterého Tiberiova manželka Teresa (Gina Rovere) vzala do bytu na výpomoc s činží, stal milenec. O práci ani nezavadí, a protože z něčeho žít musí, nechá se přemluvit k pašování. Teď už jen nastartovat letitý Volkswagen Transporter a nebezpečná cesta přes hranice s autem plným kuriózních pasažérů přizvaných k oklamání celníků může začít. (dopitak)

(více)

Recenze (5)

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Vir, zvaný ,,kvalita skočila z útesu,, v 80. letech zastihl asi celý svět. Už nemůžeme být si jistý ani ve filmu se špičkovými herci. Neakceptovatelný scénář i režie, Incrocci, Gassman a Mastroianni na tento film asi hodně rychle zapomněli. 2/5 ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jak již bylo řečeno, část herecké sestavy z filmu Zmýlená neplatí se znovu sešla, s téměř třemi křížky na krku navíc. Přestože je to průměrný film, ve srovnání s původním propadá na všech frontách, zcela mu chybí vtip, nápad, zajímavý děj. Hudebně nepostřehnutelné (jazz tehdy v 50´s fungoval). Viděno v solidním slovenském dabingu. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Zmýlená neplatí po dvadsiatich rokoch. Vcelku vtipná zlodejská komédia, teším sa na predchádzajúce filmy. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama